Reklama

Reklama

Mladší o pár let

(pořad)

Obsahy(1)

Reality show je lifestylovým pořadem, omlazujícím tváře a měnícím vzhled jeho účastníků. O prošedivělé vlasy, vrásky a váčky pod očima se postará tým odborníků a stylistů, kteří zároveň představí a přiblíží řadu možností, jak lze vizáž vylepšit. Ke zlepšení zbědovaných těl a tváří pomůže vedle nového oblečení a účesu také využití estetické chirurgie. Pořadem, plným tipů a rad, provádí Sabina Laurinová. (oje)

(více)

Recenze (52)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Začalo to pořadem Nahá jsi krásná. Pak si Nova vymyslela Druhou šanci. To si samozřejmě Prima nenechala líbit, tak zasadila smrtící úder v podobě Mladší o pár let, která je kombinací dvou výše zmíněných. Jo, není nad to, nechat se ponížit před národem, aby na konec, pomocí plastik a různých chirurgických zákroků, jste se stal(a) mladší o pár let. Upřímně pochybuju, že tohle někomu pomůže, protože jakmile oni dotyční zjistí, že čas se nedá zastavit (resp. když nemáte na jeho zastavení takové finanční prostředky, jako jisté celebrity) tak to je na houby. Jedinou hvězdu dávám za mou slabost, Sabinku. Věřím, že někdo právě kvůli Sabině může dát horší hodnocení, ale já to nejsem… ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Reality-show a Česká republika, téma na dlouhé hodiny. České televize od dob "Miliónového páru", kurví co se dá. Reality-show jsou tedy v tuzemských divácích zakořeněné, jako totální sračky. Ano, tvorba tuzemských televizí sračka je (i Výměna manželek je sračka drahé padesátileté dámy). Naše komerční televize mají neuvěřitelně unikátní dar, přebírat ze světa ty nejodpornější a nejdebilnější reality-show, které kdy spatřily světlo světa. Plastické operace, svlékání obézních chudinek, před očima celého národa, výměna manželek (většina s menopauzou za sebou), velký bratr (Vyvolení). V zahraničí vydělávají skvělé peníze, jsou finančně nenáročné, leč v našich končinách, totálně neúčelné. Způsob natočení je tady tak abnormálně amatérský, že to nemá ani tu nejmenší úroveň. Výběr moderátora je většinou tak směšný, že je úplně k ničemu. To, že by Prima, nebo Nova převzala Survivora, The Amazing Race, v nejhorším případě Fear Factor, je Sci-Fi. Přitom zrovna tyto reality-show patří mezi nejlepší, jsou rovněž úspěšné (už deset let), mají spoustu fanoušků a určitou hodnotu. Ne, Prima nám bude dalších pět měsíců vymývat mozek ubohým párkem ztroskotanců, (kterým nedošlo, že jsou důchodci) co se nechají před celým národem rozřezat, jak kus hovězího. 20% 28.01. 2010 ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Prostí ľudkovia, čo majú mindráky zo svojho zovňajšku a nemajú prachy na to, aby s tým niečo urobili sa obrátia na tvorcov tejto relácie, ktorí im zafinancujú a zároveň aj natočia ich premenu. To už tu bolo veľa krát, na veľa všeliakých spôsobov. Keby bola táto reality show mladšia o pár rokov, možno by ma aj niečím zaujala. No v dnešnej dobe je to len nudný, opozeraný odpad! ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Další z názorných příkladů pořadů rozpadající se zvětralé české společnosti. A ty plastiky, no to nemá chybu.!!!!!!!!! Návod na zblbnutí, ještě koukněte na několik dalších pořádů TV Prima takhle po večerech o těch cosi hledajících Farmářích apod. a ... (nemám slova) . ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Reality show). Ale jo, vždycky jsem byl jemně šokován jakou změnou soutěžící na konci prošli. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 25% (1*) | ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není dobrý pořad. Jen ukazují lidem, že když mají peníze, můžou se změnit. A co ti, kteří peníze nemají? Zakázat vysílat!! ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Lepší, než chytat lidi na ulici a rovnou jim tam stříhat vlasy, upravovat je, jak to bylo nedávno na CT. Na druhou stranu, je to zadarmo, takže kdo měl štěstí, tak bez peněz přišel k novějšímu vzhledu. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Mám za sebou 2 díly. Nejdřív je nutné konstatovat, že Sabina Laurinová je sice fajn ženská, ale příšerná moderátorka. K tomu celá koncepce pořadu je strašně ohraná, jak po hudební tak po technické stránce. Pořad ve své hlubší podstatě funguje pouze jako reklama na plastiku a na všechny hudbnoucí procedury. Ikdyž je fakt, že rozdíl po všech úpravách je opravdu markantní. Jen je otázka, jak dlouho plastika vydrží, že???? :-D ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Proměna paní Končelíkové dopadla úžasně, ta ženská rozkvetla jak jarní kvítek a úplně zářila. A už vím, komu byla nakonec podobná - celá Ewa Farna. (po letech) Paráda, paní to přeji a doufám, že se jí opravdu změní život k lepšímu. (v dnešní pokrytecké společnosti nepochybuju) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem předpokládal. Na konci mě ty přeměny stejně překvapí. Problém je jediný, ale zásadní: vše už jsme viděli.. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to parkrát a radši tohle, než další pořad o vaření. Tady aspoň některým lidem i pomůžou. Jen by mě zajímalo, kdo je hudební dramaturg na Primě. V Prostřeno! běží jako podkres hudba z Taxikáře a tady z Ramba. No to čumím... ()

Reklama

Reklama