Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctideník zaměřený na diváka - milovníka kultury a kulturního dění u nás, napříč žánry. Osobitá moderátorka Hana Šimková bude s vámi degustovat umělecké počiny.

Dále přijde jistě vhod přehled akcí na dalších čtrnáct dní a reportáže z událostí, které jste holt nestihli. Uvidíte, výstavy, koncerty, představení, performace a happeningy, které hýbou světem českého umění.

Pozdní sběr, netradiční pořad, který nechá své hosty vždy domluvit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Morien 

všechny recenze uživatele

No tedy, že moderátorce pořadu o (alternativní) kultuře vadí záběry na skalpely rýpající se v noze pokryté vředy pulzujícího hnisu vidím jako základní nedostatek! ()

blixadovan 

všechny recenze uživatele

Jsem velmi spokojený, po ukrutně nudném Pavlu Andělovi přišla vtipná, pohotová moderátorka, která má přehled o kulturním dění (nebo je alespoň výborně připravená) a je schopná klást smysluplné otázky. Jediné, co bych vytknul stejně jako Hotelu Insomnia, je asi zbytečně velké množství hostů, kteří nedostanou potřebný (nebo zasloužený) prostor. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Hana Šimková je bohužel ukruě ale skutečně ukrutně nudná, že by vzbudila i mrtvého, aby se zastřelil znovu. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol obložený skvelými hosťami ,takže hovorím "áno" . Hana Šimková sa prezentovala v pozitívnom zmysle. Dúfam ,že vydrží v nastúpenom trende. Po pre mňa odporne vyznievajúcom "Andělovi" ,je to osvieženie... ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Skvělý je, že je nějaký pořad i o spíš alternativní umělecké tvorbě v ČR. Nicméně mě to dost kazila moderátorka, i když měla své chvíle kdy byla sympatická, celkově tomu dávala amatérský dojem, což mě mrzelo. Navíc ty to pořady vždycky stojí hlavně na hostech, takže by se musel každý díl extra hodnotit, protože každá jedna osoba která do pořadu přijde ho nějak ovlivní. Ale jako celek mi to spíš přišlo jako příjemné osvěžení neskutečné nudy v české televizní tvorbě. ()

gruzdej 

všechny recenze uživatele

Snídaně s Novou, jenže omylem o půlnoci. Nemyslím, že moderátor musí nutně vědět o svém hostovi všechno, ale měl by alespoň umět zamaskovat, že o něm neví nic. Hani Šimková je prostě instantní hlasatelka počasí, ne charismatická moderátorka pořadu o alternativní kultuře. A hlášky typu " teď budemešířit pozitivno" může vypustit buď psychotronik Pfeifr nebo totální minda. Nebo jde o to navázat na nejpitomější hlášky Pavla Anděla...? ()

Reklama

Reklama