Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V dokumentu, který byl natočen k dvacátému výročí uvedení seriálu Simpsonovi se dozvíte mnoho zajímavých informací od samotných tvůrců seriálu, dabérů a také fanoušků. (ČSFD)

Recenze (25)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nic moc nového se tu člověk nedozví. Morgan Spurlock měl zřejmě divákům představit 20 letou historii Simpsonů, ale dopadlo to spíš tak, že se ptá zaměstnanců jaderné elektrárny, jestli v okolí viděli trojoké ryby, fanoušků s tetováním Simpsonů, proč mají seriál tak rádi, potom ukáže sbírky nadšenců, kteří sbírají vše, co má na sobě nápis Simpsons atd. Je to poměrně zajímavé, ale o samotných Simpsonech se toho člověk moc nedozví. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je zde Spurlock velice příjemně cítit, když pátráme po existujících věcech, objektech, lidech, kterými se seriálový svět inspiroval, no na druhou stranu o nějaké zábavnosti se dá mluvit jen stěží, takže mně těch 40 minut úplně stačilo. Co se týče Spurlocka, tak rozhodně jeden ze slabších kousků. 65% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Parádní simpsonovské ohlednutí a jakési zrekapitulování postav, míst a scén celého simpsonovského Springfieldu z pohledu těch nejvěrnějších diváků. Bylo skvělé zjistit místa a znát postavy, kterými se Matt Groening inspiroval. | Průměr: 75% (4*) | ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Je to těžké! Nejde vměstnat do 42 minut celých 20 seriálu a všechny otázky a informace kolem. Já si však tuto specialitku užil a nemyslím si, že je zbytečné vidět ultrafanoušky, jako ten co sbírá vše, co má logo Simpsonů. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Ako okomentovať a ohodnotiť dokument o jednom z najúspešnejších seriálov vôbec? Ako okomentovať dokument o seriáli, ktorý zasiahol do života miliónov ľudí? Asi tak, ako celý seriál 5*. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Morgan Spurlock ma po dokumente Super Size Me uchvátil skvelým dokumentom o Simpsonovcoch...vynikajúca zábava, skvelé postrehy z vysielania počas tých 20-tych rokov vysielanie...a zaujímavosti, ktoré stáleho diváka ako ja veľmi potešili...uchvátený som týmto dokumentom.... ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

20 let. 21 sérií. Jeden film. Simpsonovi jsou kult, to je nepopiratelný fakt. I když se posledních několik sezón nemůže ani náhodou rovnat s těmi klasickými, stále jsem žluté rodince věrný. Ačkoliv si to možná už dávno nezaslouží... Na tento speciál jsem byl dlouho zvědavý. A jak to dopadlo? Speciál je to zajímavý, zabývá se seriálem jako kulturním fenoménem a jeho dopadem na společnost a fanoušky, avšak k 20. výročí bych já osobně přeci jen čekal něco víc. Nic jsem si z tohoto dokumentu neodnesl. Celkový koncept mohl být povedenější. Třeba bude The Simpsons 30th Anniversary Special lepší :) ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument o Simpsonových nabitý celou řadou zajímavostí a věcí, které jste možná ani netušili. Vychvaluje Simpsonovi do nebes, ale je pravda, že je to jeden z nejúspěšnějších seriálů, co víc možná nejlepší při těch oceněních. No, popravdě by mě nenapadlo, že se někdo nechá podle Simpsových tetovat a rovněž ti zapřísáhlí fanoušci, kteří měli barák plnej rekvizit byli taky stojí za to vidět! No nikdo Simpsonům neodepře, že je to kult a postava Homera Simpsona je opravdu jedinečná! ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Nutnost pro fandy! Spurlock nás překvapivě příjemně provází rozhovory s tvůrci, fandy ve kterých se dozvíme něco (pro mne hodně) ze zákulisí tvorby téhle ikony televizní tvorby, kterou The Simpsons jsou. Nejsem zdaleka velkým fandou, ale nikdy mne Simpsni neurazili a vidět herce jak přechází před kamerou do rolí, nebo z čeho tvůrci čerpali inspiraci je pro mne hodně zajímavá a zábavná podívaná. Výborná hláška výkoného producenta seriálu : "Why everybody loves the Simpsons? Because their eyes looks like a boobs" :-) ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Proč se (sakra) netočí víc dokumentů o takových fantastických, světem oblíbených seriálech? Ne, že bych se toho dozvěděla hodně nového, ale pár maličkostí jsem pochytila a jsem opět o něco chytřejší. Doporučuji každému fanouškovi tohoto seriálu. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Simsonovi, stejně jako Šmoulové by se prostě na 3D podle mého převádět neměli. Když jim to neuškodí, tak jim to aspoň určitě nepomůže. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Dopadlo to přesně podle mého očekávání.. Výborně! Dokumentu nechybělo skoro nic, pouze mě zarazilo že to má jenom kolem 45 minut a trochu zklamalo, že tam nebylo moc ukázek ze seriálu + mohli přidat nějaké ty vystřižené scény, jak se dělá jedna epizoda a různé bonusové materiály. Sečteno podtrženo.. Líbilo se mi to. 95% ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Jsem zastáncem kvality nad kvantitou, ale v tomhle případě mě vážně mrzí, proč dokument neměl minimalně o 20 minut dýl. Svět Simpsonů je tak velkej a ve všech směrech rozmanitej, že by to vydalo rozhodně na víc dokumentů. Jinak Spurlock už mě dostal v Super Size me, takže bylo vážně potěšení vidět, že má co dočinění i s tímhle dílkem. Jen jak říkám... proč to sakra není delší? ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Dost obsáhlý informační balíček, skvělá stopáž bez hluchých momentů. Maniaci, neuvěřitelné sbírky.. a nakonec mega spoiler :) ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Keby sa mali v dokumente o Simpsonoch rozoberať všetky pikošky a zaujímavosti chcelo by to vlastný seriál. Tento Spurlockov oslavný dokument je len príjemný pohľad do sveta za oponou. Spurlock kvalitný dokumentarista a ukázal to i na malo priestore s gigantickým množstvom materiálu. ()

Reklama

Reklama