Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V dokumentu, který byl natočen k dvacátému výročí uvedení seriálu Simpsonovi se dozvíte mnoho zajímavých informací od samotných tvůrců seriálu, dabérů a také fanoušků. (ČSFD)

Recenze (25)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Parádní simpsonovské ohlednutí a jakési zrekapitulování postav, míst a scén celého simpsonovského Springfieldu z pohledu těch nejvěrnějších diváků. Bylo skvělé zjistit místa a znát postavy, kterými se Matt Groening inspiroval. | Průměr: 75% (4*) | ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Jsem zastáncem kvality nad kvantitou, ale v tomhle případě mě vážně mrzí, proč dokument neměl minimalně o 20 minut dýl. Svět Simpsonů je tak velkej a ve všech směrech rozmanitej, že by to vydalo rozhodně na víc dokumentů. Jinak Spurlock už mě dostal v Super Size me, takže bylo vážně potěšení vidět, že má co dočinění i s tímhle dílkem. Jen jak říkám... proč to sakra není delší? ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Dopadlo to přesně podle mého očekávání.. Výborně! Dokumentu nechybělo skoro nic, pouze mě zarazilo že to má jenom kolem 45 minut a trochu zklamalo, že tam nebylo moc ukázek ze seriálu + mohli přidat nějaké ty vystřižené scény, jak se dělá jedna epizoda a různé bonusové materiály. Sečteno podtrženo.. Líbilo se mi to. 95% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je zde Spurlock velice příjemně cítit, když pátráme po existujících věcech, objektech, lidech, kterými se seriálový svět inspiroval, no na druhou stranu o nějaké zábavnosti se dá mluvit jen stěží, takže mně těch 40 minut úplně stačilo. Co se týče Spurlocka, tak rozhodně jeden ze slabších kousků. 65% ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

20 let. 21 sérií. Jeden film. Simpsonovi jsou kult, to je nepopiratelný fakt. I když se posledních několik sezón nemůže ani náhodou rovnat s těmi klasickými, stále jsem žluté rodince věrný. Ačkoliv si to možná už dávno nezaslouží... Na tento speciál jsem byl dlouho zvědavý. A jak to dopadlo? Speciál je to zajímavý, zabývá se seriálem jako kulturním fenoménem a jeho dopadem na společnost a fanoušky, avšak k 20. výročí bych já osobně přeci jen čekal něco víc. Nic jsem si z tohoto dokumentu neodnesl. Celkový koncept mohl být povedenější. Třeba bude The Simpsons 30th Anniversary Special lepší :) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama