Reklama

Reklama

Táta: matka pluku

(TV film)
  • USA Mr. Troop Mom (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Advokát Eddie ztratil ženu, a i když se snaží dcerce vynahradit mámu, moc se mu to nedaří. Rozhodne se tedy, že s malou Naomi odjede jako vedoucí na letní tábor, kde jí chce všechno vynahradit. V hlavní roli americké rodinné komedie George Lopez.  Advokát Eddie, který před časem ovdověl, se sice snaží, aby své dcerce nahradil matku, ale práce ho pohlcuje a na dítě má málo času. Uvědomí si to ve chvíli, když se dívenka zraní a v nemocnici se vrhne do náruče své chůvy, než aby běžela k otci. Proto se Eddie rozhodne, že s Naomi odjede do letního tábora. Ocitne se jako jediný chlap uprostřed houfu malých holek, jenže kde jinde by našel lepší místo, aby se znovu sblížil s milovanou dcerkou, než při napínavých bojovkách v lese, při hledání pokladu nebo při soutěžním klání na kánoích? V hlavní roli americké rodinné komedie George Lopez. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

freddy 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie, se kterou čas až překvapivě rychle plyne a divák si tak nějak připomene, jaké to bylo, když byl dítětem. George Lopez jako táta hlavní hrdinky prostě nemá chybu a jeho neohrabanost a počáteční nechuť jakkoliv se na letním táboře angažovat je místy až kouzelná. Tento herec se totiž u toho dokáže tvářit opravdu natolik geniálně, že mu to všechno bez problémů uvěříte. Dětští herci pak tento film nikterak extrémně nekazí a některé holčičky jsou až roztomilé. Geniální je taktéž vedoucí tábora, paní Hulka, u jejíchž generálských manýrů prostě nešlo se nesmát. Celkově je tento film velmi příjemný a já jsem se u něj až nečekaně dobře odreagoval, což nebývá ani zdaleka u tohoto filmů v mém případě pravidlem. Fakt ale asi je, že tohle je v první řadě film koncipovaný primárně pro děti, což ovšem nikterak nevylučuje, že se u něj nebudou bavit dospělejší diváci, naopak jsem názoru, že pokud se na film podíváte se svým dítkem, tak vás to zřejmě zaujme oba. Když to uzavřu, tak tenhle film je celkově velmi příjemným překvapením, čekal jsem to rozhodně horší, přesto však nevidím ze strany tvůrců žádný pokus o originalitu či inovaci, z toho důvodu zůstávám u průměrného hodnocení v podobě tří hvězdiček, což je z mého pohledu pro tento film adekvátní hodnocení. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To, že je tenhle film sračka, Vám musí být jasný už od samotnýho počátku. Nicméně to, že tenhle film je právě taková sračka způsobilo, že jsem si od malování obyváku musel odskočit, abych se na to pořádně podíval. Jinak bych tomu totiž snad ani nevěřil. Nejlepší na tom všem bylo, jak nikdo neuměl hrát. George Lopez k tomu všemu hrál jak kdyby čerstvě vyskočil z psychiatrický léčebny. Na druhou stranu bylo hodně vidět, že se celej ten film bere s těžkou rezervou. Takže z původního odpadu jsem nakonec skočil na dvě hvězdičky. Bylo to tak strašně blbý, až jsem se docela i nasmál. A jak to u těch rodinnejch americkejch filmů z dílny Hannah Montana bejvá, závěr byl ze všeho nejtrapnější/nejvtipnější. To proto, že to všechno skončilo takovým heppynendem, až jsem se z toho málem začal srát duhu. Rodič George totiž nejenom, že všechno zvládnul, ale ještě pro haranty objednal nějakou ultra cool kapelu náctiletých z Lost Angeles, kteří pro ještě mladší fanynky zahrály mega hustý fláky, aby všichni nakonec umřeli s úsměvem na ksichtu. ()

Reklama

Andronikos 

všechny recenze uživatele

Miestami je táto komédia dokonca nezdravo seriózna (vzťah otca k dcére), miestami ale naopak komediálnosť prechádza do neznesiteľnej a neuveriteľnej frašky (hneď na začiatku napr. správanie sa rodičky a ľudí okolo; fixovanosť slečny Hulky na vypchatého medveďa atď.). Sympatický je záver, v ktorom je relativizovaná predchádzajúca šablónovitá čiernobielosť postáv (neznesiteľné, protivné fúrie zo "záporného" kolektívu vs. trochu pubertálne naivné, ale vcelku milé príslušničky "kladného" tímu). Film si ďalej príjemne doberá napr. "kecálkovstvo" dospelých ("kempoval jsem od svých osmnácti měsíců") či hodnoty a správanie teenagerov (žuvačka vo vlasoch, potreba mobilu, fóbia z tmy) a pri patrične (tj. žánru zodpovedajúco) redukovaných očakávaniach sa dá oných 80 minút bez nejakej duševnej úhony prežiť, príliš zábavný a vtipný Mr. Troop Mom minimálne pre divákov nad 13-rokov ale naozaj nie je. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

jelikož nejsem dvanáctiletá školačka, tak nedokáži docenit kvality tohodle veledíla. Na táboře jsou dvě skupinky malých holek s dvěma vůdci a podivnou soutěží. Mimo soutěžení se týmy nesnáší a dělají si naschvály, taky je tam vedoucí vojenského tábora a spousta moralizujících a výchovných rčení. Nic zábavného a koukatelného... ()

dogrose 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že americké komedie docela sleduju, protože mne zajímá, kudy se tento žánr ubírá, či, řečeno s Cimrmanem, zda další filmy budou také tak slabé :-). Je to zase recyklace vděčného tématu, jak se otec-samoživitel stará o svou pubertální dceru a co z toho vznikne. Nicméně to není tak špatné, rozhodně je příjemná změna, že hlavní roli odehrál neprvoplánově krásný herec hispánského původu a děj je převážně situován do tábora. A samozřejmě Jane Lynch se dokonale vyřádila v roli Hulky jí šité přímo na tělo. Nic světoborného to není, ale odpočinula jsem si a zasmála se. Podruhé to vidět nemusím. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Vancouveru v Britské Columbii v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama