Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

Niki__Niki 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem tento seriál neviděla, ale vždy na něj budu vzpomínat jako na jedinečnou a extra vtipnou prasárnu, která mi vždy zvedla náladu a zároveň mi jí i trošku zkazila tím, jak vyobrazuje muže (musím stále přemýšlet, zda to mají vše takhle na háku a zajímají je jen tři věci -sex, fotbal a chlast-) ??? No nevadí, za pár let si ho znovu pustím a snad už budu vědět, zda je to pravda. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Po první sérii: That's it!!!! Na tohle jsem čekal. Tenhle seroš je nonstop kalba, paření, prcání, ujetost, americkej fotbal a v jednom kuse zábava, kterou jsem si zamiloval. Zápletky tu nejsou nijak složitý a většinou se stejně točej kolem drog, steroidů nebo vztahu Cragia Shailoa s jeho přítekyní "pannou", což je děsná prdel. Žádný moralizování, pitvání se v mezilidský lásce na vysoký škole, žádný nudný propletence alá BH90210, ale jsou to takový dvacetiminutový Prcičky se super postavama, který jsem si musel zamilovat. Hlavní hrdina mi zprvu moc sympatickej nebyl, ale nakonec jsem si ho oblíbil. Maskot týmu Sammy je výbornej mamlas a kapitán fotbalovýho týmu je magor, kterej kandiduje na seriálovou postavu století a může směle konkurovat třeba takovýmu Barney Stinsonovi. Dívčiny, který se tu objeví jsou sympatický a neotravný a maj většinou šmrnc. Nemůžu ani zapomenout na trenéra týmu, kterej je bombovej. Těším se na druhou sadu. ()

Reklama

HolkaVBotech 

všechny recenze uživatele

Seriál je převážně o těchto věcech v tomto pořadí: sex, alkohol, drogy, sex, alkohol, fotbal a drogy. Vše se odehrává na univerzitě, vše je trochu přitažené za vlasy, ale ukrutně zábavné. Já sama vyměšovacímu humoru neholduju, ale tomuhle seriálu uděluji čestnou výjimku. V seriálu je na co, tedy spíš koho koukat a pokud se pohybujete v prostředí nějakého týmového sportu, nebo jste na hodně pařící koleji, je tohle ideální odpočinkový seriál pro Vás. Jako devízu považuji i délku (rozuměj krátkost) jednotlivých dílů. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nabizi se srovnani s prcickama a to rozhodne neni daleko, ale presto je serial o trochu necem jinym. Jasne, jde tu vetsinou o nehorazny chlastacky spojeny s pozivanim vsemoznejch drog, alkoholu a balenim jedny zensky za druhou. Ale zaroven to je i o americkym fotbalu ( i kdyz je s podivem, ze je sice videt spousta treninku, ale ani jednou normalni zapas). Hlavni hrdinove jsou tu v podstate ctyri, sympatickej hrac fotbalu, jeho nejlepsi kamos naprosty hovado, ktery dela maskota, druhej hrac fotbalu, tentokrat cernoch a trochu podpantoflak a pak i kdyz sice ne hlavni postava, tak rozhodne jedna z nejvyraznejsich, kapitan druzstva. Coz je nabuseny dvoumetrovy hovado, ktery bohuzel rozumu moc nepobralo, obcas ma homosexualni sklony a vymejsli samy dobytkarny. No a jednotlivy pribehy jsou dost nevyvazeny. U nekterejch dilu vam pride, ze se za tech 20 minut vlastne vubec nic nestalo a mate problem si vybavit, o co ze v tom dile vlastne slo a pak jsou naopak perfektni dily se zajimavym dejem a vetsinou v momente, kdy se to rozjede, tak je konec dilu. Coz vzhledem k tomu, ze na sebe dily nenavazujou, je dost skoda. Jinak uz neni moc co dodavat, stupidni, ale zabavnej humor, ultra kokotsky zapletky typu zapomnel sem prsten v nejaky stripterce, kdo mi strcil prst do prdele a podobne, sympaticky herci, svizna hudba a sexy holky, to mi tu ke stesti stacilo, takze lepsi 4*. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak mam za sebou první sérii tohohle podivně úchylného seriálu. A zatím jsem i přes četné nechutnosti docela spokojen. Parta kolem Alexe docela funguje a postava kapitána Thada je úplně nejvíc bizarní. Dokonale k tomu pasuje i znělka. *** Druhá série se veze na stejně perverzní vlně jako ta předešlá a já jen musím kroutit hlavou a říkat si "To jsou volové." Obyčejně se mi tento druh humoru nelíbí, ale tady mi to vše sedlo a dobře se bavím, pořád. Postava Thada Castla je naprosto dokonalá a už jen kvůli němu to stojí zkusit. Ten jeho jekot! A příběhy? Co asi tak čekat od celibátu, řešení těhotenství nebo prstu v řiti od téhle party. A závěrečné šílenství, to byla taky jedna velká lahůdka. *** A závěrečná třetí sezóna? Kdo by to byl čekal, že BMS nám nakonec přinesou skutečný zápas a opravdové emoce. Já tedy rozhodně ne a proto mě to víc než příjemně překvapilo. A tak nezbylo než naposledy zapařit s Alexem a Thadem, kteří pod vedením kouče Martyho Danielse došli až k nálepce "Guilty pleasure se vším všudy". Go Goats, Blue 16! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama