Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

Santino7 

všechny recenze uživatele

"Prcičkovská" podoba nesporná, tínedžersky cielená humorná zložka až prekvapivo nadpriemerná (z mnou dosiaľ videných častí sa len málokedy stalo, že by som natrafil na nejakú vyložene nevkusnú trápnosť, tvorcovia tu balansujú na hrane s bravúrou), formát dvadsaťminútoviek akurátny, neprepálený. No skrátka fungujúci seriálový úlet, ktorý, kebyže mám o nejaký ten rôčik menej, pravdepodobne žeriem ešte o poznanie viac. Tak či onak mi však partička okolo Alexa Morana dokáže poľahky vyčariť úsmev na tvári, hoc sa k pozeraniu dostávam len veľmi sporadicky (nie je to totižto žiadna "must see" záležitosť, a keď už mám chuť na nahláškovaný sitcom, preferujem skôr moju veľkú srdcovku Entourage, ktorú dokážem pozerať v podstate dookola). 80% ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Dosť úchylné, dosť fekálne, dosť zvrhlé, dosť vtipné.. niekedy je lepšie zbytočne nemoralizovať...ten kapitán je totálny, ale totálny kokot.8/10 / a tá HUDBA!!!!/ edit: s odstupom času tomu musím dať za 5, od bms som dlhé roky nevidel nič, čo by ma pobavilo aspoň na takej úrovni ako táto pičovina, teším sa na celovečerný film. ()

Reklama

Vanguard77 

všechny recenze uživatele

Jak píše B!shop, rozhodně se tu nabízí srovnání s Prcičkama. Jenže... tam kde první American Pie zářil (případně ještě díl 2 a 3) a většina nástupců totálně zklamala, tam Blue Mountain State navazuje. Jako by se jim podařilo u mě vzkřísit první skvělé zážitky s American Pie a opravdu je to jízda. Seriál má některá slabší místa, některé díly vás nijak zvlášť neosloví, ale pak jsou tu díly, kdy vtip a komedie proudí tak přirozeně, až se budete divit. Včera jsem to sledoval v noci čtyři hodiny a upřímně lituji své spolubydlící z vedlejších pokojů, protože jsem je musel výbuchy smíchu budit. Takže zatím v polovině druhé série nadšení, 80%, ale pátou hvězdičku za vynikající theme song, což je vskutku úžasná pump skladba. ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Takovýto seriál jsem hledal opravdu dlouho... možná to je, jak to říct, hlavně pro mladší diváky, ale je to ohromná zábava, hlavní představitele si ihned zamilujete, seriál má nástup hned prvním dílem, za ničím se neskrývá a hrdě pokračuje už dvě série... nezbývá než se modlit za třetí sérii a nezbývá než se těšit na další a další herecké obsazení ;) ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

A to som si myslel, že na podobné ftákoviny som už starý. :-) Prcičkovsky prisprostalé zápletky typu "v ktorej striptérke som včera pri rozlúčke so slobodou nechal zásnubný prsteň?" sú síce vákuovo duchaprázdne a postavené na primitívnom humore so zdivočelými hormónmi, no občas vzduchom preletí skutočný "kameň". A okrem toho, hustota sporo odetých nadržaných rošteniek so sukňami pripomínajúcich širší opasok je miestami skutočne enormná a z každého druhého záberu na vás civí vypasovaný výstrih, takže na ploche 20 minút to napriek občasným nevkusným vulgaritám nestihne človeka otráviť. Sympatických 50% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama