Reklama

Reklama

VOD (1)

Bolívii čekají nové prezidentské volby. Jedním z kandidátů je nepříliš oblíbený kontroverzní politik Castillo, který si ve své volební kampani nevede příliš úspěšně. Najme si americkou volební manažerku Jane Bodinovou, která se jako geniální stratég vrací z dobrovolného ústraní, aby změřila síly s profesním sokem ve službách opozice, nenáviděným Patem Candym. S ním se už několikrát v předvolebním boji setkala, ale z volebních střetů nevyšla vítězně. Jane chvíli trvá, než se zorientuje, protože se ještě vyrovnává s osobní tragédií, kterou si klade za vinu. Její rady a zásahy do kampaně jsou ale přesně mířené a velmi úspěšné. Castillovi stoupají preference, z kampaně se ale brzy stává bezohledný souboj, ve kterém je vše dovoleno. (Nova Cinema)

(více)

Diskuze

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

kurník šopa, Sandra čím je staršia tým je krajšia , WTF??  ((:

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Príde mi, že to bude veľmi slabé. Budú prehrávať a nakoniec tesne vyhrajú. Sandra bude chladnokrvná šéfke politického marketingu a potom sa polepší. Tieto filmy majú byť drsné a realistické. Alebo čisté komédie. Alebo drsné komédie.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Na té fotce se mi zdá, že Sandra vypadá furt perfektně ... 

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Reklama

Reklama