Reklama

Reklama

Zlatý Glóbus 2010

(pořad)
  • USA The 67th Annual Golden Globe Awards
všechny plakáty
Publicistický
USA, 2010, 120 min

Scénář:

Dave Boone

Účinkují:

Ricky Gervais, Sam Worthington, Taylor Lautner, Gerard Butler, Leonardo DiCaprio, Mel Gibson, Jennifer Aniston, Tom Hanks, Robert De Niro, Kate Winslet (více)

Obsahy(1)

Slavnostní ceremoniál udělování Zlatých glóbů nejlepším filmům a televizním programům za rok 2009. Diváci HBO budou moci sledovat exkluzivní přímý přenos, v němž se objeví řada nejslavnějších celebrit filmového a televizního světa.  Slavnostní ceremoniál 67. ročníku předávání Zlatých glóbů, prestižních cen amerických filmových kritiků, při němž jsou uděleny ceny v několika kategoriích nejlepším filmům a televizním programům za rok 2009. Tato ocenění znamenají kromě jiného důležitou a mnohé napovídající předzvěst udílení Oscarů. Diváci HBO budou moci sledovat exkluzivní přímý přenos, v němž se objeví řada nejslavnějších celebrit filmového a televizního světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

TOP 3: 1. Pocta Martymu 2. Pan Stark přijímá cenu za Holmese 3. Pan Žervé si dělá srandu z Gibsonova sosání a AnGelinina sběru sirotků ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Downey Jr. byl nad věcí, Scorsese mluvil k věci a Gervais nazýval věci pravými jmény, škoda toho uspěchaného závěru. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Najlepsi film mal jednoznacne vyhrat Up in the Air, s ostatnymi vitazmi som relativne spokojna, najviac potesila asi vyhra Mo´Nique, aj ked som to priala Vere :) No ale nic sa neda robit, kazdopadne prenos to bol krasny a Ricky ma vazne bavil. Plus Robert Downey, skvela vtipna dakovacka :) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Skvělý, drsný, nekorektní, pichlavý Gervais balancující na hraně upřímného humoru a vyhazovu. Bylo to místy rozpačité, nečekané, ale zapsal se do historie a tak to má být! Osobně zklamalo vítězství mainstreamového Avataru, ale Oscary to pak řádně napravily :) 7/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Fandil som Cameronovému Avatarovi a podarilo sa.Prekvapil výherca:Robert Downey Jr. (ten si to aj zaslúžil) 80% - 4* ()

Fabrinka 

všechny recenze uživatele

Ricky Gervais neočaril, žiadne extra momenty ma neoslnili, a urýchlený záver ma zaskočil. Ešteže aspoň Meryl vyhrala. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Ricky Gervais je vtipný :D GGs sú uvolnenejšie ako Oscary. a mne sa to páči. sledovať hercov ako sa pomedzi stoly predierajú na pódium aby si prevzali cenu a popritom zdravia známych a priateľov je milé. a taktiež to tam viac odsejpá. páčil sa mi Colin Farrell. mám holt pre neho slabosť. a Robert De Niro je zábavný. človek by to do neho na prvý pohľad - a ani na druhý či tretí, nepovedal. páčilo sa mi ako Samuel. L. Jackson uviedol Sophiu Loren. a zdá sa, že si budem musieť pozrieť niektoré tie acceptance speeches. obvykle ich pretáčam, ale urobím pár výnimiek. ktovie či niektorá prekoná tú od RDJ-a? ()

Biggy 

všechny recenze uživatele

Bohužel to jediný co mi utkvělo v hlavě byl sestřih toho nejlepšího od Scorseseho a jeho dlouhý proslov. Nic víc mě nezaujalo a Ricky Gervais se svým mě nepříjemným britským přízvukem taky zrovna neoslnil. Trochu promrhané 2 hodiny času. ()

Moviemaker 

všechny recenze uživatele

Opravdu velkolepý večer. Myslim si že z 90% byli ceny Globus rozdány oprávněně. Nejvíce zahřálo u srdce ocenení Martina Scorsese. A o Jamesi Cameronovi ani nemluvím, neboť tolik let dřiny na Avataru se skutečně vyplatilo. Myslim si, a rozhodne nejsem jediny, že to není posledni Cameronova soška. Však něco za měsíc se uvidí. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Trochu jiné, než Oscaři a i trochu jiné než předchozí Glóby. Tentokrát to bylo jakoby smutnější, smutný byl i pohled na Mickeyho Rourka. ()

JohnyD 

všechny recenze uživatele

100% súhlas s Matty a Ricky Gervais je borec - the thumps up. Inak Avatar najlepšia dráma roku 2009 hell no, ale to bude aj tými kategóriami na Glóboch, pretože Avatar nie je typická dráma, ale ani komédia natož muzikál :D Potešilo víťazstvo: Roberta Downeyho Jr., The Hangover, Ch. Waltza, scénar Reitmana a réžia J. Camerona Naopak neprekvapilo víťazstvo Up aj keď pre mňa je jednoznačným víťazom Fantastic Mr. Fox ;) ()

Reklama

Reklama