Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Recenze (369)

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

A na konci je to ještě sci-fi jak na planetu Hollywood zaútočila obří cukrová homole.Jasně že je to romkom,ale Star Trek z toho zas být nemusí.Tomu říkám zprasená a nelogická pointa.Některé fórky se vyvedly a zasmál sem se (i když zase ne tak často) ,ale plno kravin a klišé mě už vyloženě sralo.Možná mi to prostě nesedlo do nálady.PS:a Nicky Whelan není ženská ale zbrań. ()

Brambu 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle snimek jsem si klidně mohla nechat ujít. Po pojmem komedie mám tedy jinou představu. Je to zbytečně nafouklé a zmatené a nic moc z toho nevzešlo. ()

TuT 

všechny recenze uživatele

Úvod a posledních cca 20 minut super, scény v závěrečných titulcích také. Bohužel zbytek filmu nic moc takže výsledné 2,5*. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Bratři Ferrellyovy mají za sebou díla, která se nesmazatelně zapsala do dějin kinematografie stejně jako několik kroků vedle. Jedno však mají jejich filmy společného, a to nenáročnou zábavu s jedinou ambicí, pobavit diváka nestarajíc se o názory odborné kritiky. Týden bez závazků jsou prostě Farrellyovci se vším všudy: předvídatelný děj, vyváženost mezi stupidními a povedenými gagy, nulové umělecké ambice a především nezatěžující odreagovačka – když vezmu v potaz, že „bratři v triku“ natočili doposad deset filmů, Hall Pass se těsně vecpal do lepší polovičky. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Farrellyovi dokázali celkem slibný námět, transformovat v enormní nudu. Do tohoho filmu se bratři pohybovali spíše v průměrných vodách, což Hall Pass nezvládá. Navíc ta délka je téměř nesnesitelná. Ke konci filmu jsem hodiny snad hypnotizoval. Jediný světlý bod pro mě představuje pořád sexy Christina Applegate, která je bohužel v tomto filmu hrubě nevyužitá. Přístě už se asi Bobbymu a Peterovi vyhnu obloukem, protože mě dost nudí. ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Když jsem o tomhle filmu slyšel poprvé, tak jsem si povzdechl ,,Další zbytečná, nudná, trapácká, americká komedie." Ale pozor! Při sledování jsem pochopil, že jsem neměl až tak úplně pravdu. Nasmál jsem se u toho, jak už dlouho ne, tedy alespoň jako dlouho ne u současné americké komedie. naposledy mě tak dostaly Benga v záloze. Je to sice docela průměrný film, ale některé hlášky mě dostávají ještě teď (např. Si snad Knight Rider? Proč si ho normálně nevyhoníš v koupelně? :D :D). ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Možný scénář pro ty, co si myslí, že jím v manželsví utíká život a že na ně mimo chomout čeká něco lepšího.... ()

danek22 

všechny recenze uživatele

Hodnotím podle žánru, čekal jsem film, kterým se zabavím a bude mi při sledování dobře a to se splnilo bez výhrad. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Tento film je můj šálek čaje. Mám rád takovýhle typ humoru, a vůbec mám rád takovéhle filmy. Myslel jsem si že komedie co se nyní natáčí jsou zbytečné, ale tato mezi ně nepatří. Owen Wilson skutečně vypadá jako znuděný otrok své manželky a tato role pro něj byla ušita na míru. Také bych ocenil dobře utvořené postavy, které nají šmrnc. Když se ovšem nad filmem pozastavím vidím často se opakující zápletka scén a to bych filmu vytknul, Ovšem je to jedna z těch lepších komedií. - 7/10 - ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Tak ako vám niekedy môže liezť na nervy váš najlepší kamarád, mne sa stalo to, že mi na nervy liezol v tomto filme asi každý, na čele Wilson, ktorý skrátka a jednoducho má talentu jak Máziková sebareflexie !!! Vie len to svoje, a niekde mi to už skrátka muselo začať vadiť. A tento film mi prišiel do rany. Chujovina jak mraky, klišé urobené z tých najväčších klišé trapární doposiaľ natočené, a celé je to len pôsobiace dojmom, že jediný, kto si tu vzal voľno, bol scenáristov mozog ! 1 za Christinu Jablkovúbránu ! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

'Prcičovský' romantický komediální příběh o typickém libidu chlapů a radikálním řešením manželek. Koho by napadlo dát svým manželům volnost po té, co přeteče pohár trpělivosti. Jak to dopadne? To si myslím každý umí představit. Jenomže co ženy? Nejsou takhle náhodou úplně stejné? Snímek se tedy nijak neliší od žánrově podobných filmů o puberťácích. O sexu se mluví, se sexem se žije. Ani zde není tzv. fekální humor vynechán, takže si troufám tvrdit, že tohle rozhodně není pro každého. Humor nespadá do sitkomu a drží se své humorné linky. Pobaví a to bylo účelem. Možná i u diváka dojde k jistému poučení. ()

Harts 

všechny recenze uživatele

průměrná komedie na odreagování o tom, že po zakázaných věcech toužíme a když je vše dovoleno, tak je to složité.-)) ()

Meg.x 

všechny recenze uživatele

Dobrej námět a do půlky filmu celkem i příjemná komedie, ale co měly znamenat ty rádoby akční scény ke konci, to fakt nechápu a bohužel pro mě poslaly film ke dnu... ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Farrellyovci troska zostarli. Stale je tam ista iskra, aj nechutne fory, ale uz je to viac "dospelejsie", respektive temy sa menia na tie "manzelske". Ale zopar vydarenych vtipnych scen sa najde, len cielova skupina je trosku inde, trosku viac pre tych, co maju 40 a viac, deti na krku a vzrusenie ziadne. Kazdopadne Owen Wilson a Jason Sudeikis hrali peknych trtkov a Nicky Whelan zasa nemusela hrat peknu sexicu. :) A mimochodom, obcas by niektori chlapi potrebovali nejaky ten Hall Pass. Rovnako ako ich panie. :) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie, ve které je trochu fekálního humoru a spoustu sexuálních narážek, mě dost bavila. Možná to bylo způsobeno z části tím, že jsem měl před projekcí pár piv a o skutečných kvalitách tohohle snímku se rozhodnu až při budoucí opětovné, avšak střízlivé, projekci:) Typuju, že se u jejího sledování budou bavit spíše chlapi, už jen díky hlavní zápletce. Příběh se mi dost líbil, při začátku jsem se obával, že tady bude hodně romantiky, na tu ale naštěstí skoro nedošlo, i když je asi každému jasné, k jakému závěru zde hlavní aktéři dojdou. Z filmu jsem si odnes tři poznatky: 1) takhle by asi vypadaly Prci, prci, prcičky pro lidi středního věku; 2) Christina Applegate je sexy MILFka a za 3) zvláštní sexuální praktiku "falešný lízání":) Jenom škoda, že se tu do polonaha svlékla jen Nicky Whelan, ale stálo to za to. Týden bez závaků mě příjemně překvapil a hodně jsem se při jeho sledování nasmál, proto dávám čtyři hvězdy. Btw. v průběhu závěrečných titulků jsou zde ještě dvě podařené scény - jedna téměř hned po jejich začátku a druhá na samotném konci. ()

Castielo 

všechny recenze uživatele

Moc pěkně povedená komedie. Celkem originální vtipy(až na ten vtip s prdnutím, to bylo pod úroveň), námět filmu super. Aneb jak dopadají dva namyšlení chlapy středního věku v konfrontaci s ženami a ideály. Na "bezduchou" USA komedii velmi solidní. Sám se tomu divím, ale ty 4*si to zaslouží. ()

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem si něčím zkrátit čekání na Pařbu v Bangkoku, vybral jsem Hall Pass. A nesáhl jsem uplně vedle. Po týdnu už si z toho samozřejmě nepamatuju vůbec nic, ale jako jednorázová oddechová komedie hrubšího zrna, proč ne. ()

Luisis 

všechny recenze uživatele

Koukám na to po třicítce a dopadá na mě lehká deprese:-). Celkem zajímavý film.Při pár scénkách jsem se opravdu smál jako poleno. DAY 2 a jeho buchty s trávou!!DAY 6 opravdu kvalitní závěrečné finále. Znovu tohle vidět? Hmmm.Asi ne - 70% ()

Reklama

Reklama