Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Recenze (369)

waltosin 

všechny recenze uživatele

Příjemná malinko romantická komedie, která umí pobavit a hlavně nenudí! Sice je to pro lidi, kteří jsou ženatí neboli ve středním věku,ale i já musím říct že týden bez zavázků by se hodil učitě každýmu. :) 60% ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to po čtyřech letech sjel znovu. Jelikož se už nacházím v jiné životní situaci, některým postavám jsem více rozuměl (alespoň ze začátku, než se to utrhlo ze řetězu). Humor bratrů Farrellových je mi blízký, hlavně kvůli Blbý a blbější, což je moje nejoblébenější komedie všech dob. Tahle řežba je průměrná, neoslnila mě tak jako jejich předchozí debut, ale to už asi překonat jen tak nejde. Vtipné to bylo, to se musí nechat a ještě k tomu jsem to sjel s tchýní a tchánem, což některé fekální či penisové vtípky uvádělo do zajímaných červenajících se situací :-) ()

benda02 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, že tam hraje Owen Wilson, tak jsem si říkal, že to bude komedie nabitá těmi nejlepšími vtipy, ale bylo to dosti průměrné, nemůžu ani říci, že mě nějaký z žertů poslal do kolen, ani nějaký herecký výkon, nějaké scény, možná jen, že se bylo na co koukat v oblasti půvabných slečen. ()

jaqubko 

všechny recenze uživatele

Nuda! Sudeikis a obzvlášť Wilson skôr uspávajú než by zabávali. Vo filme sa poriadne nič nestane. Film má ale jedno obrovské plus - Rkový rating, ktorý bol vyždímaný poriadne. Väčšina Rkových momentov bolo skvele načasovaných a vtipných. Keby sa do toho Farrellyovci ešte viac zarezali, a urobili to bláznivú nôtu, potom by sme sa tu mohli baviť ako o poriadnej komédií. Takto je to len suchosť s pár svetlými momentami. 49/100 Videné v originále. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Protože jsem "v tom věku" a s podobnými problémy a názory ;-) nemohu hodnotit jinak. Místy jsem řval smíchy. Dal bych i 5*, ale za tu "romantiku" a "věrnost" na konci, snižuju na 4*. Nehledě na to, že nemám rád filmy, kdy chlapi jsou vždy v roli idiotů a ženy jsou vždy ty, které z toho vyjdou líp... Tohle mi prostě nepřide směšné! // napodruhé snižuju na 3* // ()

Procopo 

všechny recenze uživatele

Klasická lehká komedoška na oddych, kde je několik vtipných scén. Jinak hodně slabý děj případně něco víc. Prostě průměrný film, který pro mne lehce zvedl jen Owen Wilson. 50 %. ()

SuzieS 

všechny recenze uživatele

fekalni humor, trapny srdceryvny zivotni ponauceni a happyend k tomu ... sice jsem to jeste nedokoukala, ale urcite tam bude... predvidatelny blabol, pritom ten napad byl docela fajn... ()

RedBoryyys 

všechny recenze uživatele

Ale jo,účel to splnilo,pobavil jsem se,zasmál a krásně si nachvíli vyčistil hlavu a přišel na jiné myšlenky,tak by to mělo u komedie na sobotní odpoledne být... ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Táto komédia ma milo prekvapila. Scenár bol miestami vydarený, miestami samozrejme trápny, ale spôsob akým to Owen Wilson a Jason Sudeikis podali ma dostal do kolien. Nejde o to, že občas kecajú scenáristickú vatu , ale spôsob akým to robia z nich stvoril dvojicu rádoby šťastlivcov, ktorí sa perfektne doplňujú. Na nich stojí celý Hall Pass a možno ešte na ich drahých polovičkách, hoci ani charaktery verných kamošov nesklamali. Oddychovka toho lepšieho razenia a na svojom poli určite jedna z najpodarenejších komédií. ()

Tinusa14 

všechny recenze uživatele

Príjemná a vtipná oddychovka na sobotňajší večer. Navyše musím podotknúť že osobne by som tento film nezaraďovala medzi "typické" americké romantické komédie. Malo to v sebe jednoducho niečo viac. :) ()

Reklama

Reklama