Reklama

Reklama

Halloween

  • USA Halloween (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Před čtyřiceti lety dokázala Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) jako jedna z mála přežít řádění maskovaného zabijáka Michaela Myerse. Útok, který se odehrál o halloweenské noci, v ní však zanechal hluboké jizvy na duši. Od noci, během které vyšinutý mladík ubodal její přátele, jen aby mohl připravit o život i ji, se důsledně připravuje na jeho návrat. Žije v ústraní, v domě plném důmyslných pastí, zoufale si nerozumí s dcerou (Judy Greer), která ji kvůli téhle posedlosti považuje za blázna, a velmi těžce si hledá i cestu k dospívající vnučce. To vše navzdory tomu, že Myers dožívá v jedné z nejpřísněji střežených psychiatrických léčeben a možnost jeho útěku je jen teoretická. Blíží se však Halloween a všechny Lauriiny obavy se rázem zhmotní po havárii vězeňského autobusu, který převážel nebezpečné psychiatrické pacienty do nového ústavu. Některým z nich se podařilo uprchnout. Michael Myers byl mezi nimi a o svou nezdravou fixaci na Laurii nepřišel. (CinemArt)

(více)

Diskuze

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

PKD , Pítrs85 , Slasher

presne h20 bol super a mal paradnu atmosferu....ono aj prve tajomstvo bolo v pohode a od noveho milenia texasky masaker, pach krvi a tri stvrte hori maju oci....a usli fredy vs jason a restarty patku a nocnej mory.....a serial vreskot

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Fotka je supr. Jen abychom nedostali další H20. Nic proti ní. Ale výroční setkání po(20) letech už tu jednou bylo. Je fakt,že v tomto př.se má prý navazovat rovnou (byť po 40 letech),na H II. A jsem VELMI zvědav,zda bude Michael zabit (jak se už několikrát stalo,haha!),a jestli se vyřešila ta klauzule(o které mluví J.L.Curtisová v tom skvělém dokumentu z r.2010),ve které se prý praví,že Michael nemůže být zabit. Což je dost důl.fakt.

na příspěvěk reagoval Pítrs85, martinbucek

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

19.10.? Já doufal v 31.10... :-)

Ale ta fotka, co tu dal Slasher, jo, je to tam, ta atmosféra je z toho cítit víc než z obou Zombieho Halloweenů (který mám ale rád taky) :-)

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

lukin1.1

Tos napsal přesně. Nemohu nesouhlasit. Já jsem big fanda Carpentera a jeho typycké hudby,zvlášť. Do dnešního dne,se mi podařilo(nějakým zázrakem)sehnat complete či expanded ost,z většiny H filmů. Hlavně z H III. Ta je absolutně špičková!:-) P.s.co se týče ost k H:returns. To je ňáký nesmysl,páč jsi se zde díky mé maličkosti:) mohl dočíst,že nic takového nebude. Dostaneme regulérní pokr.H II. A jelikož tu(jistě mňamku)dostaneme až za 15měsíců,tak je absurdní,aby byl ost k neexistujícímu filmu. To může být jedině fan ost.

lukin1.1

lukin1.1 (hodnocení, recenze)

martinbucek

To já naopak doufám, že "main theme" bude zas o trochu jiný a něčím novým okořeněný. Není nic nudnějšího než X filmů dokola omílat to stejný téma beze změny. Soundtrack k H2 jsem vždycky bral jako temnější, hororovější (ostatně jako film), jako sračku rozhodně ne. Jinak, hudba k Halloween Returns je už alespoň rok na Spotify, ale asi to bude jen nějaký promo, na plnohodnotnej soundtrack je to nějaký moc krátký.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

martinbucek

Aha. Tak to tě zklamu. Já žeru obě stejně. A tvrdit o něčem,že je to sračka,je blbost,víme? Prostě se ti to nelíbí. To ovšem NEZNAMENÁ,že je to shit. Neštěstí jsi napsal-pro mě,nejlepší. To už zní jinak.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

martinbucek

Ech? Song? A nemyslíš spíš main theme? Páč to je elektronický od počátku,víme? A o jaké H2 se tu vlastně bavíme? jedu v 5 různých diskusích a už v tom mám trochu hokej.

na příspěvěk reagoval martinbucek

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

martinbucek

Jakej elektronickej odpad? Jako Carpenterova geniální elektronická(dnes ambient),hudba k H I-III? To jsem doufám,špatně pochopil.

na příspěvěk reagoval martinbucek

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

PKD

mcbride je v pohode....vzkriseni som uz vytesnil......ono halloween bez laurie uz nebude to prave a preto su tie diely bez jamie lee tak slabo hodnotene....ak to beru ako posledny diel serie, tak by to mohli ukoncit prave skokom do roku 1998 a som zvedavy ako poriesia jeho utek, a ze uz nie je medzi nami dr loomis.......ona ta cela seria je o michaelovi a jeho rodine, ak tam nebude laurie, tak by mohol mat este nejaku nevlastnu sestru, po ktorej pojde a potom po jej potomstve.....lebo pochybujem, ze to bude finalny diel a navstevnost v kine bude mat urcite, lebo je to po dlhej dobe a spolupracuje tam sam otec zakladatel.......michael neumre, tak ako neumre freddy, jason a ani nikto iny z clasickych slasherov...........a dufam, ze tema bude povodna z H1 a nie ten elektronicky odpad z H2 a samozrejme mr. sandman

na příspěvěk reagoval PKD, lukin1.1

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

martinbucek

Tak na H20(kterou jsem dokonce viděl 2x v kině) v podstatě navázal H:resurrection,takže tímto směrem nic nepůjde. I když o synkovi,se nic nedovíme. Je vidět pouze na fotce,kterou má Laurie u postele na pokoji. Zvlášť,když je to už 15 let po H8. Retro by to(teď si nevzpomenu přesně) být zřejmě mělo,páč se to má odehrávat skoro hned po 2,takže čekám nanejvýš tak r.1982. A postava Laurie,tam prý asi nebude,což samozřejmě vyvolalo bouři. Carpenter a spol.prostě tentokrát chtějí udělat Michaela více lidským,solitérem,bez zjevných vazeb na nějaké sestry atd.,čímž si sice dle mého,zadělávají na problémy,ale budiž. Páč jim leze(a já se jim nedivím),na nervy,jak ho nejde zabít. A kdo má největší právo,obrodit Halloween,než jeho otec zakladatel? spolu s Tenneseeym z Covenanta. Ano,Danny McBride je spoluscénaristou:)

na příspěvěk reagoval martinbucek

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

PKD

takze sa rusi h20?, skoda zaujimalo by ma co sa stalo s jej synom

 

takze to bude retro?, alebo ho 30 rokov schovavali?

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

martinbucek

Na onu původní H II z r.1981. Zombieho 2 je takový zmatený shit,na který se snad navázat ani nedá. Ale,co je hl.,Zombieho paskvily už dnes naštěstí nikoho nezajímají. Tedy,aspoň ne pravověrné Carpenterovce:-)

na příspěvěk reagoval martinbucek

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Tenhle profil filmu by se měl smazat.To už dávno neplatí.Ten film produkuje Carpenter,bude navazovat na H II a režii má David Gordon Green.

na příspěvěk reagoval martinbucek

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

No nevím, pochybuju, že to bude lepší než Halloween 2007, ale třeba to překvapí nebo taky vůbec ne.

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

kurva jen ne Carpenter táhne mu na 70 a senilita se musí projevit jak v produkci tak ve scénaři ,mě stačil jeho senilní scénář ku trojce .

Související novinky

Nový Vymítač ďábla je v problémech

Nový Vymítač ďábla je v problémech

12.01.2024

Hollywoodská studia Universal Pictures a Blumhouse Productions měla velké plány, co se týče nedávného oživení série Vymítač ďábla s podtitulem Znamení víry. Společnost NBCUniversal v roce 2021… (více)

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

25.04.2022

Co si fanoušci mohli už dávno domyslet, nyní potvrdila nejnovější studia. Jedním z největších témat moderního Hollywoodu je v posledních letech tlak na smysluplnější rozmanitost ve filmovém průmyslu.… (více)

Vymítač ďábla se dočká rebootu

Vymítač ďábla se dočká rebootu

27.07.2021

Po úspěchu s oživením hororové série Halloween se režisér David Gordon Green pokusí provést to samé s další žánrovou klasikou, tentokrát Vymítačem ďábla. Práva k nové trilogii – ano, trilogii –… (více)

Reklama

Reklama