Reklama

Reklama

Halloween

  • USA Halloween (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Před čtyřiceti lety dokázala Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) jako jedna z mála přežít řádění maskovaného zabijáka Michaela Myerse. Útok, který se odehrál o halloweenské noci, v ní však zanechal hluboké jizvy na duši. Od noci, během které vyšinutý mladík ubodal její přátele, jen aby mohl připravit o život i ji, se důsledně připravuje na jeho návrat. Žije v ústraní, v domě plném důmyslných pastí, zoufale si nerozumí s dcerou (Judy Greer), která ji kvůli téhle posedlosti považuje za blázna, a velmi těžce si hledá i cestu k dospívající vnučce. To vše navzdory tomu, že Myers dožívá v jedné z nejpřísněji střežených psychiatrických léčeben a možnost jeho útěku je jen teoretická. Blíží se však Halloween a všechny Lauriiny obavy se rázem zhmotní po havárii vězeňského autobusu, který převážel nebezpečné psychiatrické pacienty do nového ústavu. Některým z nich se podařilo uprchnout. Michael Myers byl mezi nimi a o svou nezdravou fixaci na Laurii nepřišel. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

kamigava

Jasně, to úplně chápu, ovšem vidina toho, že si film mnohem víc užiješ, by měla být něco jako hnací motor, abys to čekání vydžel. ;-)

na příspěvěk reagoval kamigava

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

kamigava

Příště jdi až nejdřív druhý víkend, bude tam takových dementů o mnoho méně (vlastní zkušenost). ;-)

Já se kdysi poučila, že už nikdy nejdu do divadla dopoledne, neboť to žel chodí i školy, a tak si asi dovedete představit, jak to tam vypadá. Polovina ze zmíněného žactva se chovala jako dobytek, druhá je napodobovala. To je taky nápad, brát pomocný ústav na operu.

na příspěvěk reagoval kamigava

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Tak jsem dorazil z kina :) Dávám palec nahoru, atmosféra ve filmu byla sice parádní ale v kině už ne... Seděli přede mnou nějací spratci pod 15 let, kteří tam furt ječeli jak na lesy, i když byli 2x napomenutí ! Sám jsem měl sto chutí vstát a probodat je nožem svině jedny zasraný !!! :D Naštěstí jsem si do kina nevzal ani revolver, jinak by to byly krvavé orgie. Nj, u nás bylo malé kino zase vyprodané. I přes toto pubertální rušení si nový Halloween zaslouží tři hvězdy stopro. Možná bych dal i tu čtvrtou a vyrovnal bych se originálu. Tahle série staví hlavně na napětí, které nemůže mít tak děsivý dopad, když je kolem vás mateřská školka!

na příspěvěk reagoval Idée_fixe, PKD, Sabrewulf

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

PKD

P. S. Takže mám tomu rozumět tak, že bez té masky by nemohl dýchat vůbec - tedy že ho zmíněná maska držela při životě - podobně jako Vadera (jeho maska)?? ;-)

na příspěvěk reagoval PKD

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

PKD

Jistě, to se totiž přímo nabízelo. ;-)

Obzvlášť v kontextu zmíněného Vadera o několik příspěvků níže. ;-D

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Je fakt, že Michael a Jason by celej film asi mlčeli. Jedinej Freddy trousí samá hovna z držky. :D Freddy mi prostě nesednul už od začátku. Můra mě nechytla. 

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

kamigava

Tak úplně přesně naopak. Směšný je Majkl. Vypadá jak instalatér a ještě retardovaně naklání hlavu. Je dobře, že tam dali Freddyho, s Majklem by to nemělo koule.

na příspěvěk reagoval kamigava

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

Štve mě, že tenkrát v roce 2003 proti Jasonovi postavili Kruegera, měl to být Michael vs. Jason! Freddy je podle mě směšnej, Ves Craven vymyslel mnohem lepšího Vřískota. :) Michael je ale Michael. Kdo byl první slasher vlastně? Nebyl to dřív Leatherface v Masakru motovou pilou z roku 1974?

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

PKD , kamigava

:-DDD

Ale pozor, Vejdřík byl nejprve hodný, a ve finále taky!!! ;-)

No jo, nějaký hnidopich by sice mohl namítat, že hodný byl Anakin, ovšem v podstatě jde o jednu osobu, takže - pchchchch!!! :-D

na příspěvěk reagoval kamigava, kamigava

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

martinbucek

To je ale velmi mírné hodnocení těch nej.zel na světě a v přilehlé galaxii. To bude asi nějaká placená reklama/dezinformace,nebo co.:)))

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

PKD

no tak otecko nie ciste zlo, a aj michal ma len cisto zle oci....obaja su len profesionali vo svojom obore a trosku introvertne povahy a obaja maju problem s dedickym konanim

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

kamigava

Určtě ano. Jsem si tím jist. Už jen proto,že tam účinkuje můj jmenovec.:))) I když,jako princezna Leia,asi nebudeš zvyklá,na takovou ultimátní zkušenost ze zlem. Ne,beru zpět...ten tvůj otec,proti němu je pan Myers,jen JarJar.:)))))

na příspěvěk reagoval martinbucek, kamigava, Idée_fixe

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

martinbucek

Nemohu než souhlasiti! Přesně a k věci,napsáno. Tady totiž stále někteří nechápou jednu zásadní věc...a to,že se v tomto př.jedná o poctu originálu a ne o remake,či jinakou takovou podobnou sračku. Je to film od fanoušků,pro fanoušky,a jako takový se má bráti. Nic víc,nic míň. Existuje pro i hnusný nečeský výraz...fan service. Tak! Kdo chce něco nového a orig..nechť laskavě zaměří svůj zrak,jinam. Děkuji za pozornost.

Související novinky

Nový Vymítač ďábla je v problémech

Nový Vymítač ďábla je v problémech

12.01.2024

Hollywoodská studia Universal Pictures a Blumhouse Productions měla velké plány, co se týče nedávného oživení série Vymítač ďábla s podtitulem Znamení víry. Společnost NBCUniversal v roce 2021… (více)

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

25.04.2022

Co si fanoušci mohli už dávno domyslet, nyní potvrdila nejnovější studia. Jedním z největších témat moderního Hollywoodu je v posledních letech tlak na smysluplnější rozmanitost ve filmovém průmyslu.… (více)

Vymítač ďábla se dočká rebootu

Vymítač ďábla se dočká rebootu

27.07.2021

Po úspěchu s oživením hororové série Halloween se režisér David Gordon Green pokusí provést to samé s další žánrovou klasikou, tentokrát Vymítačem ďábla. Práva k nové trilogii – ano, trilogii –… (více)

Reklama

Reklama