Reklama

Reklama

Halloween

  • USA Halloween (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Před čtyřiceti lety dokázala Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) jako jedna z mála přežít řádění maskovaného zabijáka Michaela Myerse. Útok, který se odehrál o halloweenské noci, v ní však zanechal hluboké jizvy na duši. Od noci, během které vyšinutý mladík ubodal její přátele, jen aby mohl připravit o život i ji, se důsledně připravuje na jeho návrat. Žije v ústraní, v domě plném důmyslných pastí, zoufale si nerozumí s dcerou (Judy Greer), která ji kvůli téhle posedlosti považuje za blázna, a velmi těžce si hledá i cestu k dospívající vnučce. To vše navzdory tomu, že Myers dožívá v jedné z nejpřísněji střežených psychiatrických léčeben a možnost jeho útěku je jen teoretická. Blíží se však Halloween a všechny Lauriiny obavy se rázem zhmotní po havárii vězeňského autobusu, který převážel nebezpečné psychiatrické pacienty do nového ústavu. Některým z nich se podařilo uprchnout. Michael Myers byl mezi nimi a o svou nezdravou fixaci na Laurii nepřišel. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Uživatel Zyi smazal svůj příspěvek.

tonda_soukup

tonda_soukup (hodnocení, recenze)

To není možný toto se reálně povedlo čekal jsem že tento film bude mít u mě tak 69% ale dávám tomu 98%. Moc se těším na HALLOWEEN KILLS (2021)

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Tryskomyš

Tak, to taky nebylo konkrétně pro vás, milé chobotničky. Víte?;-) Prostě pro ty, kteří mají anglinu zmáklou jako já. Někdo takový zde určitě je. Vím, že nejsem sám, chicht.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Já věděl, že ja na něm něco  (krom zženštilého xichtu) divného. Bodet by ne, když je ten debilní Cameron Elam (jak já doufám, že ho můj jmenovec konečně!!! sejme, když to navzdory očekávání neudělal už v tomto filmu) synem onoho Lonnieho, co opruzoval Tommyho Doylea v orig. ze 78. Viz. rozbitá dýně. V pokr. se má právě objeviti i tatínek-výlupek. Tak třeba je Michael vezme oba za cenu jednoho.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Páni! To jsem nevěděl. Respektive, nepoznal. Ona geniální main titles sequence jest prý dělaná v reálu, tj. pomocí praktických efektů a nikoli žádného CGI haraburdí. Asi to plno lidí poznalo. No, přiznám se, že já tedy ne. Už je z těch všech digibordelů člověk poněkud...zblblý.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Joooo! Kurva! Po roce a něco čekání a neskutečné mučení...skončilo!!! Expanded ost je na světě!!! Právě...dnes!!!!! Carpenter is GOD!!!!!

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

hm hm hmm.. tolika filmovejch klise a nelogicnosti a hl stupiditou postav .no to aby clovek pohledal ..no aspon ze tam hrala Andi Matichak ..za tu jedinou snad 3*

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Spiker01

Točení 2 dílů zaráz mě též překvapilo. Původně se totiž počítalo už tak nějak dopředu s druhým. Takže tam mám jasno,ale rovnou 2? Jak říkám,překvapilo,ale to je tak vše. Navíc,když mají látku na 3 a 4,tak ať se předvedou. Nebudu si to kaziti nesmyslně už dopředu. Vytěžená série to možná je,ale nezapomínej,že tady se vynulovalo vše krom originálu,takže vtipně řečeno,nic neexistuje krom H1978,H2018,H2020 a H2021. A pouhé 4 filmy mi nepříjdou jako nějaké těžké vytěžení. Takže tak. Jasně že všichni víme,že ty další existují,ale od min.roku,už ne,haha.:)

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

PKD

Mě jen pobavila ta myšlenka točení dvou dílů naráz u takto vytěžené série. Neboj, zkusim jeden a když se budu nudit, další už vynechám.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Tohle prostě nepochopím nikdy. Když se ti to nelíbí,nekritizuj a dívej se na něco jiného. A nikdo nikoho! nenutí,aby se díval na pokr.,když dotyčnému nesedl předchozí film. Je to tak jednoduché. Opravdu typická vizitka čsfd. Plivat a kritizovat film,na který ještě ani není trailer ani nic jiného. Fakt cool a dospělé.

na příspěvěk reagoval Spiker01

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Spiker01

nie....ze vies predvidat buducnost ze to bude nuda, tak by si mi mohol predpovedat nejake cisla do loterie.....ja si myslim, ze pri prvom diely sa drzali pri zemi, aby spravili remake-pokracovanie a natlacili tam vela pomrknuti pre fanusikov, tak nuda to bola len pre niekoho, ale verim tomu, ze teraz sa mcBride ukaze a to ze je fanusikom serie neostanu len prazdne reci aj, ked mne sa ten fanservis pacil, tak som zvedavy ako ma vyzerat podla neho to spravne pokracovanie a velmi sa tesim, skoda ze rok si treba pockat....kiez by este niekto spravil poriadne pokracovanie vreskotu s ghostfacom a nie ako tu tragediu 3.sezonu

na příspěvěk reagoval Spiker01

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

martinbucek

Já už mu to tady též psal. Já jsem jen věděl o jednom pokr. Až dodnes jsem netušil,že mají býti rovnou dvě.

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

pokracovanie bolo na plane uz pocas priprav jednotky, len sa cakalo na rozhodnutie studia, takze to nerobia pre prachy, ale aby fanuskovia serie, spravili pre fanuskov serie bodku za prvou scream queen a final girl

na příspěvěk reagoval PKD

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Já tedy z pokračován moc nadšený nejsem... dělají to pro prachy což je jasné, ale mě se tahle verze třeba fakt líbila a další díly, to akorát věřím poserou.

na příspěvěk reagoval Bluntman, martinbucek

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

A bude fascinující teoretizovati,jak dopadne Míša a Laurie. Dokud na nás tvůrci nevybalí nějakou bombu.:)

na příspěvěk reagoval martinbucek

Související novinky

Nový Vymítač ďábla je v problémech

Nový Vymítač ďábla je v problémech

12.01.2024

Hollywoodská studia Universal Pictures a Blumhouse Productions měla velké plány, co se týče nedávného oživení série Vymítač ďábla s podtitulem Znamení víry. Společnost NBCUniversal v roce 2021… (více)

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

25.04.2022

Co si fanoušci mohli už dávno domyslet, nyní potvrdila nejnovější studia. Jedním z největších témat moderního Hollywoodu je v posledních letech tlak na smysluplnější rozmanitost ve filmovém průmyslu.… (více)

Vymítač ďábla se dočká rebootu

Vymítač ďábla se dočká rebootu

27.07.2021

Po úspěchu s oživením hororové série Halloween se režisér David Gordon Green pokusí provést to samé s další žánrovou klasikou, tentokrát Vymítačem ďábla. Práva k nové trilogii – ano, trilogii –… (více)

Reklama

Reklama