Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejprestižnější hudební událost roku uvede Česká televize v přímém přenosu ze Staples Center v Los Angeles i v roce 2010. Nominace na dvaapadesáté udílení hudebních cen ovládla s deseti nominacemi americká zpěvačka Beyoncé, která byla nominovaná také v kategoriích album a nahrávka roku. Jen o dvě nominace za ní zaostala country zpěvačka Taylor Swift, se šesti pak následovali Black Eyed Peas, Kanye West a Maxwell. Pokud chcete znát vítěze všech sto devíti kategorií, dívejte se na slavností udílení 31. ledna 2010 od 02:00 hodin na ČT2. Průvodci největší hudební noci roku budou Jan Rejžek a překladatelka Dana Hábová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Díky České televizi jsem se naprosto náhodou ve dvě ráno měl možnost podívat na přímý přenos vyhlášení Grammy Awards 2010 a jen žasl. Konzumní Amerika opět zabodovala. Po představení LadyGaga s Eltonem Johnem následoval příchod prvního uvaděče (komik ze seriálu Glee, už nevím jméno) a v 5ti minutách následoval kanonáda domluvených záběrů na několik zmíněných hvězd (Jay-Z hm:)) a reklamní blok ve vysílání (reklama na Glee, Ipad od Apple:)). To je jako by u nás přišel Leoš Mařeš, řekl, hele tady je Lucka Vondráčková, zamávejte, tady je moje dcera a tady je Karlík Gott! Karle, tys nedostal IPad od Applu? Sakra, dyť se rozdávaly u vchodu:)). JO a mimochodem, včera v "růžovce" byla super scéna, ve který byl vidět moje velká lcd televize Sharp:). Konec srandy, přenos byl kvalitní, klasická americká zábava, ale čísla byla precizní. Výsledky, ať si každý přebere, ale Beyonce to sluší snad furt...Škoda, že na Celine Dion, Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Carrie Underwood & Usher - "Earth Song" (Michael Jackson tribute) jsem usnul:( ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Hezké kostýmky a milé žvanění a semotamo ňácí ti rebelové a rebelky a všichni se maj rádi a mají rádi prachy a v prachu hvězd troška té muziky a... "...tatínek J. už není..." ...no a to je asi tak celý... Ještě že to neplatila Mattoni, že... :-| . . . Prostě jedna velká načančaná zdechlina... Ale zase proti těm tušašským estrádám - tohle je ta ryzí popkultůra, tohle je opravdový šoubyznys... %-] . . . Děkujeme Americe a koule se točí dál... - - - P.S. A Rejžek prej už teď bude hodnej, hmm... Vem si příklad ze Zuba, Honzo!... ;o/ - - - - - (Sledováno úmorně jedním okem na prvního úmora 2010 na ČT2, hodnocení 15., komentář zde jako neakademický čtvrtý - 1.2.2010) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Přímý přenos jsem neviděl, viděl jsem jen nějaké vystoupení, děkovačky a jména vítězů.. Avšak musím zde pozvednout vystoupení P!nk, to co ona dokáže, je neuvěřitelný ! Viset vzhůru nohama a zpívat ? Wow! Jinak potom to je ta americká show, kterou my všichni už dobře známe a baví nás - extravagantní Lady GaGa, zábavní Black Eyed Peas či krásná Beyoncé. Mnoho výkonů bylo výborných, ale pro mě ani ten největší nářez s padesáti tanečníky a světelnými efekty není tak dechberoucí a upřímný jako výkon P!nk - přesto, že bohužel nic nevyhrála je její výkon mnohdy označen jako nejlepší na Grammy vůbec, ona je vážně nedoceněná, kdo neviděl, určitě doporučuji shlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=wqRqCy8bVcc ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

S Grammy ´10 jsem spokojen, ale čekal jsem víc. Například vystoupení BEP, Lil Wayne ft.Drake ft. Eminem a některých dalších mě nadchlo. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

2 hvězdičky za užasné vystoupení zpěvačky P!nk a jejím Glitter In The Air zavěšená u stropu haly. A tu poslední 3tí hvězdičku dávám za dobrý zvuk a přenos + skupinu Black Eyed Peas. Ovšem co mě hodně vadilo, byly reklamy každých 5 minut, a hlavně ty výsledky. Grammy ceny už nejsou "prestižní"! Už to není o kvalitě, ale o oblíbenosti. Jak mohla Taylor Swift získat 4 Grammy? (včetně tý za nejlepší album!)?? A Beyoncé mě zklamala. Vystoupení nemělo štávu - nuda a to že si odnesla 6 gramofonků beru jako Americký vtip v hudebním světě. Sice je dobrá, ale zas tak moc né. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Aspoň, že místo reklamy tam ČT vrazila klip Weapon of Choice od Fatboye s výborným Walkenem. Jinak klasická přehlídka toho, jak se maj všichni muzikanti rádi, prokládaná pár živákama s "futuristickou" choreografií. Trapný akcent kladen na hype country a folku. Tak sem to nakonec asi v půl čtvrtý vzdal a nakonec ani neviděl Davea Matthewse. ()

COF_666 

všechny recenze uživatele

Strašný. Tolik megalomanství, patosu a trapnosti aby se nacpalo do jednoho jediného pořadu, to sem ještě neviděl. Jedna hvězdička je pro Pink a pro Bon Jovi, ostatní hrůza. Jo a ještě jedna věc - opravdu sem měl,mám a budu mít rád Jacksona, vyrůstal sem na něm a opravdu mě mrzelo když umřel. Ale jestli ještě uvidim někoho v TV jak mu leze do zadku ( i když už to vlastně nejde:)) nebo má "velice emotivní" proslov o tom jak nám všem strašně pomoh tak už se asi neudržim. Moje první Grammy ale po týhle letošní zhovadilosti i poslední. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Já nevím, asi jsem starý, zlý a nechápu moderní trendy. Vidět plastikový prefabrikát Beyoncé nebo vyprahlé Bon Jovi v kotli plném krásných, úspěšných, bohatých lidí se srdíčkem na dlani....NE! ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo chce show s velkým S, tak se musí zákonitě inspirovat předáváním cen Grammy. Sledoval jsem to do pozdního (brzského) rána a jediné, co se organizátorům nepovedlo, bylo, že zlatý hřeb večera se odehrál zhruba v jeho polovině. Klip Michaela Jacksona ve 3D formátu a přezpívaný z části jinými zpěváky byl jak dělaný na husí kůži. Mary J. Blidge a Andrea Bocelli také předvedli famózní duet. 75% - 4**** ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Grammy jsou událost, grammy mají sou hodnotu a grammy mají svou úroveň, která se postupem času rozhodně nevytrácí. A jak byli poslední roky chudé, na grammy to není poznat. ()

Misi90 

všechny recenze uživatele

Grammy Awards 2010 - no byl výkon to vydržet od 2.00 do 5.30 :) ale stálo to za to, sledovat ten přenos je fakt paráda, takovej "větší Slavík" xD ...snad bude ČT2 dávat za měsíc i Academy Awards Oscars :P Nebudu dávat hodnocení podle toho, kdo Grammy měl dostat a kdo nedostal. ()

vojtik 

všechny recenze uživatele

Co napsat? Připadal jsem si jako v cirkuse. Hraje tam hudba. Je tam hodně lidí. Vypadá to tam jako v manéži. Jsou tam nějaké ty vystoupení. A někteří vypadají jako zvířata (ano myslím si, že Jay-Z vypadá jako hroch a Eminem skáče jak klokan). Připadá mi, že už tam ani tolik nejde o nějaké předávání cen - to je pouhá formalita. Spíš jde o co nejbizarnější a "nejvelkolepější" show, kde jde hlavně o to nacpat co nejvíce hvězd na jedno místo a říkat tomu "Bohatí lidé mají večírek", nebo chcete-li "Předávání cen pro nejdojnější krávy". Problém je, že akce takového typu mě baví první půlku. Pro člověka, kterému se líbí soudobá populární muzika si tam své najde, v mém případě jsem si opravdu připadal jako v cirkuse. Hlavně aby to bavilo, ale o nějakou seriózní věc tu nejde. Holt Amerika má peníze a takovéhle věci asi požadují za nepostradatelné. Jinak kamera, režie, střih a samotná vystoupení je jak už to tak bývá na profesionální úrovni. Oslnivostí nešetřili. Nejlepší vystoupení: Pink houpající se na "hrazdě" - jak jsem říkal je to cirkus :) ()

blahblah12 

všechny recenze uživatele

Skvělá show a hlavně skvělá Beyonce,která si odnesla 6 gramofonů,ale moc nechápu,jak něco mohla dostat Lady GaGa...a taky škoda,že tam neukazovali všechny vystoupení.. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Přehlídka kýče toho největšího kalibru. Lesk celebrit, světelná show, reklamy které musely v tomto čase stát tolik kolik by vydělali všichni z ČSFD za asi tak 6 triliard let, ale celkem nudná podívaná. Vystoupení plné kýče občas nešli zkousnout, záběry do hlediště na celebrity které letos frčí jsou na sekundu přesně načasované vrchní rejžou ze zákulisí. Některé vystoupení ale byla dechberoucí, mam na mysli takovou Pink - klobouk dolů, není to poprvé co se pouští do takových kousků, ale ten na Grammy 2010 byl snad nejodvážnější. Jinak je to uplně jiná kategorie, než náš skromný Slavík, všchno je dovedeno do extrémů. Všechno je tak perfektní až je to neosobní. Konec jsem zaspal. Dodíval ho až druhý den. Myslím že Grammy před takovými 20 lety sice byla stokrát skromější, ale stokrát lepší, už pro umělce kteří tam hráli, a jak hráli bez zbytečných serepetiček okolo.... ()

Figuto 

všechny recenze uživatele

Tak se dotknou Grammy Awards posluchače extrémního metalu. Na Jacksonovi jsem vyrůstal, "What About Us" se mi líbila. ()

Reklama

Reklama