Reklama

Reklama

La partita lenta

  • Velká Británie The Slow Game (festivalový název)
Krátkometrážní / Sportovní
Itálie, 2009, 10 min

Obsahy(1)

V atmosféře na pomezí snu a reality se ragbyový zápas zvolna promění v alegorii o každodenním životě kdesi na italském předměstí. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Němé ragby po černobílém italsku šlo trochu mimo mé chápání světa. Komu však stačí ke štěstí vidět dva chlápky, jak si masírují nohy, jeden vyhraný mlýn a nijak zázračné položení pětky, tak se může mrknout na tento kraťas. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Abych nebyl za ignorantského tupce, přivzdělal jsem se a zjistil si o Slow Game nějaké informace. Jedná se o snímek z projektu perFiducci - série krátkometráží o důvěře a povzbuzení italského národa. Ve Slow Game jde o spojení fikce a reality, realitu představuje angažování skutečných hráčů ragby a fikci propojení touhy po úspěchu s důvěrou v tým, který je představován vlastní rodinou a pak se vše podaří.... A teď můj vlastní názor : Nerozumiem, protože jsem ignorantský tupec. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Formálne najlepší Sorrentinov kraťas. Príbehovo a myšlienkovo ale najslabší. Osobne ho mám radšej ako tvorcu dlhometrážnych filmov, než takýchto epizodiek. Oceňujem čiernobiely obraz a hudbu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama