Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Ptáčata se odehrává během jedné jasné letní noci a sleduje skupinu teenagerů na jejich cestě od nevinnosti k dospělosti. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (32)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Silný film o tom, že dospívání někdy prostě vůbec není krásné. Někdy dochází k takovému zlomu, že to až pěkné není. Tenhle film je dost drsný, a to v podstatě nic drsného neukazuje. Je to jako drsná halucinace, kdy si po probuzení uvědomíte, že už nejste takoví, jací jste byli, ale co je horší, vám se to líbí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak vidím Island, tak většinou neváhám. Tenhle kraťas se ještě k tomu dá shlédnout na netu, takže co by ne. Troška depresivna do obyváku přeci jen neuškodí. Tohle ale bylo drsný, sakra drsný. Ale v té tvrdé realitě se objevila malá naděje, kus lásky, což dokazuje, že vždycky může být hůř. Opravdu může. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+4* nestydím se dát tomuto kraťasu silnou známku, protože velmi citlivě zobrazuje problémy, které se můžou na večírku po konzumaci drog. Smutný, ale přesvědčivě zahrané. Tvrdá realita dnešní doby. Odkaz na film a titulky najdete ve zdejší diskuzi. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] ()

bassator 

všechny recenze uživatele

45th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2010 - PRAGUE SHORT FILM FESTIVAL PRESENTS - Festival krátkých filmů Praha uvádí (Smáfuglar / 2 BIRDS / Ptáčata) - Smutné... - Ke shlédnutí ZDE - 2. 7. 2010 - kino Espace Dorleans - Karlovy Vary + 4. 9. 2011 - 75% ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Je to kruté, je to drsné, upřímné a jednoznačné (o stručnosti a jednoduchosti provedení by se dalo polemizovat.) Ano, ten kontrast mezi krutostí a citem je brutální....Nechci působit necitelně, jako prase nebo prostě jako někdo komu nezáleží na druhých, ale trochu se mi tady na to nabízí říct (když to trošku přeženu) něco ve smyslu "so what ?" Myslím že chápu pointu, film chtěl ukázat ten kontrast mezi nevinností/čistotou/nákloností a krutostí/dospělostí/bezcitností a taky to ukázal...Na druhou stranu je to tak, jak to je jakkoli to je hrozivé...nic se neřeší, nic se vlastně neděje. Poselství je předáno...možná zbytečně zdlouhavě občas...nevím pořádně co si mám myslet.... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama