Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film režisérky Zuzany Dubové vypráví příběh vztahu mladé dvojice. Hrdinka Laura (Iveta Jiříčková) se na studentské koleji zamiluje do Andreje (Albert Čuba) a začne jej potajmu sledovat s cílem získat ho pro sebe. Hra se zvrhne v oboustrannou sympatii, když Andrej zjistí, ze mu je Laura v patách. Avšak hrdinka je vystavena tlaku říct či neříct pravdu, kterou se dozvěděla při jeho sledování, i když tuší, že za takovou cenu se muže zbortit celý vztah. Tento film vznikal na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně s podporou Fondu české kinematografie a získal řadu cen (Zvláštní cena poroty v italské Potenze, Cena UPP na MFSF v Písku či Cena studentské poroty na brněnské Šestnáctce). (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Někdy příjemně lidské, někdy tulpachové. Dívka říká, že je potřeba spolu komunikovat a pak? Stačilo jen spolu mluvit. A vysvětlit. Ve většině filmech nechápu proč si prostě nepromluví. Neudělejme ty stejné chyby. Stačí spolu komunikovat a být upřímní a nemáte zápletku XD Shlédnuto na Mír play v lepší kvalitě na YT. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Občas příjemně civilní a lidsky milé, občas nepravděpodobné a strojené. Ty světlejší momenty naštěstí převládají a za mnou nečekaný závěr palec nahoru. (4.10.2010 Lumírova tříska) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama