Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již potřetí máme tu čest vidět pověstný dům v Amityville v akci. Prokletý dům koupí americký spisovatel John Baxter, který tady chce napsat velký román a odpočinout si od rozvodových tahanic se svou manželkou. Poté, co jejich dcera utone v jezeře u domu při nehodě na lodi, ji její matka začíná potkávat bloudící po domě. Baxter kontaktuje vyšetřovatele paranormálních jevů a ten začíná pátrat po zdroji ďábelské síly v domě. (Chatterer)

(více)

Recenze (52)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Richard Fleischer /Ruda Sonja, Conan Destroyer/ natocil uz podstatne slabsie pokracovanie hororu zvaneho Amityville. Vidno, ze reziserskym talentom nemal ani na Rosenberga ani na Damianiho. Herci su mdli, nevyrazni, duchom sa do tohto tiez nechcelo /asi uprednostnili Raimiho Evil Dead/, pribeh nudi. Bu bu bu barak je sice strasidelny, ale nie az tak ako v /pre mna/ vybornej Amityville 1 a 2. O velikanoch typu Rod Steiger tuna moze divak len snivat. Skoda, tymto sa tato hororova seria pre mna zatial konci, mozno sa niekedy dopracujem aj k zvysnym dielom. 64 % ()

petero 

všechny recenze uživatele

Do Amityvillu prichádzajú reportéri a odborníci na paranormálne javy a vyženú z neho dvojicu súkromných špiritistov. Keďže dom nechce nikto kúpiť, jeden z reportérov využije lákavú ponuku a odkúpi ho. Zlo sa opäť preberá k životu a začnú umierať prvý ľudia ... Len mierny závan po pôsobivých démonických predchodcoch ktorí nemôže uspokojiť nikoho. To pchanie vecí k objektívu kamery je dnes vyložene trápne a ako pravý zlý film aj tento musí končiť veľkým výbuchom. ()

Reklama

charge odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší z dílů o smrtícím domě v Amityville a ještě k tomu 3-D, což mělo tuto duchařskou sérii asi vylepšit, ale jediný co by tam mohlo mít 3-D efekt jsou asi jen ty mouchy, jinak se tam celej film neděje zhola nic, očekával jsem nějakou pořádnou akci, který jsem se ovšem do konečných titulků nedočkal, přitom v předchozím dílu byla hororová jízda od začátku do konce. Zbytečný pokračování! ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jediné co si dodnes z toho pamatuji, je ta závěrečná moucha/mouchy(?) nad studnou ve sklepě. Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Děkuji tehdejší tv nova, která film uvedla ve 3D, kterýžto bez těch zatr...brýlí (které mělo tenkrát pár lidí v republice, já ovšem mezi ně nepatřil) nebyl téměř ke koukání. Bravo. A stejně mu to u mě nijak nepomohlo o pár let později už ve 2D. Ale slušný průměr (ve srovnání s tím, co přišlo pak) to pořád ještě je. I nějakou tu atmosphéru to má. Hudba nedělá L.Schifrinovi ostudu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V rámci horrorovej série o pekelnom dome v Amityville toho bolo už natočeného veľa. Ja som doposiaľ zhliadol: pôvodný, kultový snímok "The Amityville Horror" z roku 1979, hodne podarený prequel "Amityville 2: The Possesion" z roku 1982, oba som ocenil štyrmi hviezdičkami. Ďalej to boli tri dvojhviezdičkové diely: "Amityville: The Evil Escapes" (1989), "Amityville 1992: It´s About Time" (1992) a "Amityville: Dollhouse" (1996). Remake "The Amityville Horror" z roku 2005,  ktorý bol v našich končinách distribuovaný pod názvom "3:15 zomrieš!", som ocenil tromi hviezdičkami. No a teraz som si pustil titul "Amityville 3-D" z roku 1983. Je to v poradí tretie pokračovanie tejto série. Do strašidelného domu sa prisťahuje čerstvo rozvedený John Baxter. Oproti svojim dvom predchodcom je to o poznanie slabšie. Čiste paranormálno duchárske pojatie tejto časti Amityvilleskej sérii neprospelo. Dávam dve slabšie hviezdičky. ** ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoli se film natáčel v původním domě z předešlých dílů, dějem nenavazuje a nejde o přímé pokračování. (Epistemolog)
  • Ve scéně s mečounem, který letí na kameru, je jasně viditelný drát. (Epistemolog)

Reklama

Reklama