Reklama

Reklama

Axe Massacre

Krátkometrážní / Horor
USA, 2008, 12 min

Recenze (7)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vianočný hororový kraťas, pohrávajúci sa so starou známou témou zlého Santu. Bohužiaľ však na tých 12 minútach neponúkne nič výnimočné či potešiteľné, ide len o amatérsku vykrádačku podobných kúskov a slasherov. Prvá polovica je dokonca dosť nudná, keďže je naplnená (zbytočným) vykresľovaním postáv a ich vzťahov, k čomu je v protiklade druhá polovica, kde postavy z tej zimy zrejme zamrznú a ktorá tak jednoducho naplní názov "Axe Massacre" bez akejkoľvek snahy o osvetlenie príčiny, deja, či nebodaj pointy. A ten vraždiaci Santa je dosť čudný; v zlom slova zmysle. Nie je to síce najhoršie, ale taký vianočný Treevenge je neporovnateľne lepší. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Vďaka rozvodu páru jednej americkej rodiny prežíva Tommy svoje vianočné sviatky v kruhu neúplnej rodiny. Psychicky nevyrovnaná matka mieriaca nástojčivo za svojim synom neberie do úvahy, že sa tieto dni označujú ako sviatky pokoja. Na štedrý deň ale nie je jediná, ktorá má v úmysle zavítať do domu rozvoňanom vianočným pečivom, dobrotami a vyzdobeným stromčekom. THIS CHRISTMAS, THE SANTA SLASHER IS COMING TO TOWN! ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Vánoční kraťas, ve kterém se rodinka, která si chce užít vánočních svátků a pohody, stane obětí vraždícího Santy se sekerou... Notarile (režisér) se zbytečně dlouho snaží vykreslit rodinné vztahy mezi jednotlivými členy rodiny (rozvod, nasraná matka) a konečné vraždění tak dostává příliš málo prostoru (i když je fakt, že za tónů Jinge Bells Rock, má docela koule)... Na druhou stranu, mě docela příjemně mě překvapilo, že film se bere vážně a vynechává jakékoliv komické vložky... Ale i tak musím konstatovat, že nejlepší na celém filmu je jeho cover... A to je docela smutný příběh... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další netradiční hororový short, který má pořádně „prokrvit“ nudné americké vánoce. Santu zde nahradí maník v bílé škrabošce se sekyrou v ruce. Ten se rozhodne jedné rozhádané rodince ukázat, že komínem letos nebudou padat dárečky. Jinak je to ovšem docela nuda. Akční stránka by možná i ušla, kdyby se jí tvůrci více věnovali. Všechno důležité se odehraje mimo kameru, tragičtí herci přehrávají co to jen jde a jediným štěstím je, že to netrvá moc dlouho. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Záver nedotiahnutý ( prečo, za čo, na čo ? ) a typický ´´priemyselný´´ Notarileho režijný štýl ( viď jeho Kruegerovky ). ()

Reklama

Reklama