Reklama

Reklama

Změna je život

(seriál)
  • Česko Život je změna (více)
USA, (2010–2011), 18 h 3 min (Minutáž: 40–42 min)

Tvůrci:

Liz Tigelaar

Hrají:

Britt Robertson, Shiri Appleby, Kristoffer Polaha, Austin Basis, Kerr Smith, Ksenia Solo, Shaun Sipos, Emma Caulfield Ford, Reggie Austin, Austin Butler (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Úsmevný príbeh o dvoch „nedospelých“ dospelých, ktorých donúti zmeniť svoj život objavenie sa ich tínedžerskej dcéry. Lux Cassidyová už nemôže zniesť život v pestúnskej rodine a keďže sa blížia jej šestnáste narodeniny, chce požiadať súd o uznanie jej plnoletosti. Na to však potrebuje podpisy biologických rodičov, ktorých nikdy nepoznala. A tak sa vydá hľadať majiteľa baru Natea Bazilea a matku, slávnu rozhlasovú moderátorku Cate Cassidyovú... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Avari.73 k tomuto seriálu (1)

Změna je život (2010) 

Jeden z nejlepších seriálů posledních let a zároveň jeden z nejvíce nedoceněných. Brittany, v roli Lux, si nejde nezamilovat, to samé platí i o její mamce v podobě herečky Shiri Appleby. Vlastně celá herecká sestava z tohoto seriálu dělá něco výjímečného (ách ta Tasha :) ), co mi v TV chybělo. Pro někoho to může být přesládlé a pro někoho nesmírně osobní - u mě platí to druhé. Druhá řada je možná ještě lepší s povedeným zakončením, když vezmu v úvahu samotné zrušení seriálu z důvodu nízké sledovanosti. ()

Reklama

Reklama