Reklama

Reklama

Změna je život

(seriál)
  • Česko Život je změna (více)
USA, (2010–2011), 18 h 3 min (Minutáž: 40–42 min)

Tvůrci:

Liz Tigelaar

Hrají:

Britt Robertson, Shiri Appleby, Kristoffer Polaha, Austin Basis, Kerr Smith, Ksenia Solo, Shaun Sipos, Emma Caulfield Ford, Reggie Austin, Austin Butler (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Úsmevný príbeh o dvoch „nedospelých“ dospelých, ktorých donúti zmeniť svoj život objavenie sa ich tínedžerskej dcéry. Lux Cassidyová už nemôže zniesť život v pestúnskej rodine a keďže sa blížia jej šestnáste narodeniny, chce požiadať súd o uznanie jej plnoletosti. Na to však potrebuje podpisy biologických rodičov, ktorých nikdy nepoznala. A tak sa vydá hľadať majiteľa baru Natea Bazilea a matku, slávnu rozhlasovú moderátorku Cate Cassidyovú... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele kajda.l k tomuto seriálu (1)

Změna je život (2010) 

Dočasný komentář po první sérii. Life Unexpected nemá daleko k tomu stát se vysoce návykovou záležitostí - svižné, inteligentní a hlavně vtipné dialogy, příjemně zvolené prostředí americké střední třídy a hlavně nesmírně sympatické postavy, kterým pro mě momentálně vévodí matinka Cate nechci přirovnávat, ale zatím jí mám raději než starou známou Lorelai z GG. Ovšem seriál má jedno velké ALE a tím je právě přílišná sympatičnost postav ke kterým je těžké si najít negativní vztah (a já rád nesnáším), diváka baví chvíli sledovat dokonalý svět, kde každý udělá přesně to, co se od něj očekává s následným otravnějším morálním poselstvím a odkazem na důležitost rodiny, který následuje při konci každého dílu. Čili nezbývá než doufat, že scénář do budoucna trochu víc zapracuje na dramatičnosti děje, vývoji vztahů a postav samotných. Současné tempo sice není špatné, tím že seriál momentálně prakticky soustavně dokáže vyloudit až přitroublý úsměv na mé tváři a emočně (zatím) působí, ale bojím se, že by mě to jako diváka mohlo rychle omrzet (věřím, že je to důsledek seznamování se s postavami), jelikož život opravdu není dokonalý ...prostě Změna je život. 1. série - 75%. ()

Reklama

Reklama