Reklama

Reklama

Mr. & Mrs. Bloom

(seriál)
  • USA Undercovers (více)
USA, 2010, 13x42 min

Hrají:

Gugu Mbatha-Raw, Boris Kodjoe, Gerald McRaney, Ben Schwartz, David Anders, Stelio Savante, Alan Dale, Harry Lennix, Enver Gjokaj, Sean Maguire, Kevin Navayne (více)
(další profese)

Zábavné akční špionážní drama od uznávaného scénáristy, producenta a režiséra J. J. Abramse (STAR TREK, FRINGE, LOST, ALIAS) a výkonného producenta a scénáristy Joshe Reimse (BROTHERS AND SISTERS, WHAT ABOUT BRIAN) dokazuje, že i nadále je manželství jedním z nejnebezpečnějších partnerství.
Navenek jsou Steven Bloom (Boris Kodjoe) a jeho žena Samantha (Gugu Mbatha-Raw) typickým manželským párem, jenž provozuje malou cateringovou společnost v L. A.. Ve skutečnosti však duo nejlepších špionů, jaké kdy CIA měla, než se do sebe před 5 lety na jedné misi zamilovali a odešli do důchodu. Když je začne jejich dobrý přítel a agent CIA Leo Nash (Carter MacIntyre) přemlouvat, aby se vrátili, ani moc neváhají a vracejí se k původnímu povolání a brzy zjišťují, že možná tento hektický tajný životní styl nabízí přesně ten druh vzrušení a romantiky, který jejich manželství chybí. (Inferno)

(více)

Recenze (21)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dramatická hudba Michaela Giacchina dáva tušiť, že nový seriál J.J. Abrams bude opäť a zase raz stáť za to..príbeh sa bude týkať páru, ktorý sú v skutočnosti aj agentami, a ich úlohou je nájsť agenta, a zároveň po prvý krát pracovať spolu...znie to síce ako Smithovci, ale je tu dosť odlišností - zmizol trápny humor, skôr ostal prirodzený humor, pridala sa typická mysterióznosť od Abramsa..dynamický pilot, veľký potenciál ()

EdaS

všechny recenze uživatele

Pilot: sympatická ústřední dvojka, slušná akce i tempo, ale zbytek dost průměrná záležitost. Doufám, že má Abrams ještě nějaké trumfy v rukávu. Jestli totiž bude i druhý díl stejně nijaký, dál se dívat asi nebudu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

C´mon - v jakém jiném seriálu se dá vidět šílený rusák, který pronásleduje neohroženou dvojici s bazukou pálící rakety ostošest v rukách? Undercovers stojí na jiskřivém vztahu mezi oběma hlavními protagonisty. Pilot se povedl, "džej džej" má režii stále v malíčku. Dokud se budou Mr. and Mrs. Bloomovi takto špičkovat i v dalších epizodách, a dokud bude akce stále stejně napínavá a smyslně dávkována, nevidím důvod, proč neříct dalšímu novému seriálu od Pana scénáristy "ano". (Upřímně: za*raný seriály, kdo se na to má furt dívat?!? Skončili LOST - uff - a teď tohle! Damn!) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zpočátku sympatický pokus o seriálový remake Pravdivých lží, zpočátku i vtipný, ale čím víc se toho děje, tím je to tak nějak naivnější a hloupější. Prostě takové JJAbramské. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Undercovers jsou zajímavým seriálem, především svými exteriéry - díky povolání Bloomových procestujete doslova celý svět a navštívíte proslulé lokace nejen v Evropě, ale i Asii a z části i Afriky a Ameriky. Každý takovýhle přesun je stylově orámován technikou rozpohybované pohlednice. Každý díl tak uslyšíte minimálně jeden světoznámý jazyk - což je i typické pro Undercovers - světovosti se snaží dosáhnout za každou cenu a konečně vnést do americké produkce i desítky jiných jazyků a národností, než jen pouhou angličtinu (ta je okořeněna i o irský či britský přízvuk!). ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Tak nějak mi J.J. sedí víc v kině než v televizi. Nejlepší seriál od něj je dle mne Alias a Undercovers se k němu obklikou přes Chucka vrací. Jenže tu není dost akce (a ta není dost dobrá), dost humoru (i když týmovou chemii nezastírám) a ani dost důslednosti, jež by špionážnímu seriálu slušela. Příjemné je střídání lokací i občasné slovní přestřelky, ale oslavu manželství 21. století fakt moc nemusím a hlavní mužský hrdina vypadá jak přístavní gigolo (s ženskou polovičkou ten problém nemám, tak je to možná genderová záležitost;-)... 50% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a ešte raz nuda. Duo nesympatické, resp. nezískalo si ma. To taká konkurencia v podobe Human Target, to bolo iné kafe aj z pohľadu akcie aj špionáže aj mystiky aj vývoja deja. Škoda zabitej šance od zvučného mena. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Má to potenciál, ale pilot ho zatiaľ zďaleka nevyužil. Slabá akcia, suché a otrepané dialógy, predvídateľný dej. Dúfajme, že ďalšie diely využijú svoj potenciál do väčšej miery. ()

kailik 

všechny recenze uživatele

Seriál o manželích, kteří dřívě dělali pro CIA, ale nyní provozují firmu pro pohoštění. Najednou je navštíví agent CIA a žádá po nich nalezení ztraceného agenta. Z prvu to vypadá na celkem slušnou podívanou, ale po úvodní honičce mě dál už nic nenadchlo. Vtipné scény mi nepřišly ani tak vtipné. Občasné udivování u chování postav. Ani herci mě nějak nezaujaly a váhám jestli na to budu koukat dál. Seriál akorat tak na zabití odpoledne.Škoda, asi jsem čekal víc.Přeci jen se režie ujmul J.J. Jeho projekty mě zatim vždicky bavily, tohle je celkem zklamání. Btw. Hodnocení po prvním dílu ! ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu hodnotím ( prozatím ) 3 hvězdama. Uvidíme dál. EDIT PO PÁR DÍLECH : nechávám hodnocení na 3 hvězdách. Není to špatný seriál a určitě se nebudu bránit sledování. ()

LakiyL 

všechny recenze uživatele

Slušne natočený seriál z prostredia špionáže. V prvom rade ide o akčnú komédiu kde hlavnú úlohu tvorí dvojica manželov, ktorých znova povolajú do akcie. Na rozdiel od Aliasu si ústrední predstavitelia hlavných rolí nemusia k sebe hľadať cestu keďže sú už spolu. Akcia je fajn, dej zatiaľ dosť strohý (chýba mi tu nejaká mystika ako sme u Abramsa zvyknutí). Je ale príjemné sledovať manželskú dvojicu, najmä jej nežnú polovičku s exotickým menom Gugu Mbatha-Raw :) ()

miistr 

všechny recenze uživatele

Po 8 dílech jsem stále takový plný rozporů. Je to celkem dobrý špionážní a akční seriál, ale s pěkným množstvím chyb, které člověka vyloženě mlátí po hlavě. Například průzkum v krámě se zapnutýma baterkami, když ten krám má velké skleněné výlohy. Do toho mi ještě pravidelně pokazil dojem závěr každého dílu. Jistě beru, že ústřední dvojka jsou manželé, ale když seriál špionážní tak nemusí každý díl končit pomalu v posteli. Jinak z tohodle všeho mě tak napadá, že to asi vše mohlo zapříčinit nižší sledovanost a následné zrušení seriálu. ()

djcremo 

všechny recenze uživatele

Na to že ide o špionážny seriál, tak nejako tomu chýba energia. Keď to mám porovnať so so seriálom Alias, tak je to nebo a zem. Nečakal som, že to bude niečo podobné ako Alias, len som čakal viac od toho, keďže je to počin J.J. Abramsa. ()

czjezisek odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoli se mi to moc nestává, že bych seriály vypínal po prvních pár minutách (v tomto případě 20 minut), u tohoto seriálu se mi to bohužel stalo. Vše, co vidíme v pořadu, už jsem někde viděl, nic zajímavého, za co by stálo nadále sledovat tento seriál. A i když mám tvorbu pana Abramse rád (Alias, Lost..), tak tohle se mu moc nepovedlo. Zvláště seriálu Alias se to nemůže ani přiblížit. Pro mne docela zklamání. Čekal jsem teda víc.. ()

Reklama

Reklama