Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument ze zimních olympijských her. Sestřih nejdůležitějších okamžiků ze všech olympijských sportovních soutěží. Největší prostor je věnován spanilé jízdě našich hokejistů ke zlatým medailím, včetně velkolepého přivítání ve vlasti. (oficiální text distributora)

Recenze (153)

Blackhawks 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu na to ráno kdy jsme hráli finále. Bylo mi 5 let a díval jsem se s otcem na finále zimní olympijády v ledním hokeji, kde jsme hráli my. A ten okamžik, kdy Svoboda vstřelil jediný gol utkání, si pamatuju zcela zřetelně dodnes. A oslavy v ospalé nedělní Opavě na ulicích...to bylo úžasné !! :D ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Dokonalý športový dokument rekonštruujúci naganské udalosti z pohľadu českého diváka. Skvelo spracované, momentky, ohlasy, anamnéza. Pre nás Slovákov ťažká lekcia a obrovská dávka nespravodlivosti formátu, na ktorý sme doplatili aj v Salt Lake City o 4 roky neskôr a i to je predsa len dôvodom, prečo si to z technického a objektívnejšieho hľadiska nemôžem plnými dúškami vychutnať. Inak práca Zápalu je v tom, čo robil, viac než zapálená :) do hry a i to pridá 20% zo zážitku. I pre nehokejových priaznivcov. Prvýkrát bolo prvýkrát. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Líto mi bylo Gretzkého, ale co se dá dělat, je to jen hra, jako každá jiná, štafeta nejlepšího hokejisty byla předána a my jsme přepsali hokejové dějiny!!! Nezapomenutelný zážitek a já, resp. moje generace, mohla být jen ráda že tohoto velkolepého představení byla svědkem! V té době jsem byl na český hokej neuvěřitelně hrdej, což se dnes už moc říct nedá, uvidíme co naši předvedou ve Vancouveru 2010.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie je premrštené fanúšikmi, ale s triezvym pohľadom toto je len priemerný dokument. Málo dramatický, príliš popisný. Napríklad tam mohlo byť viac situácií s komentárom z priamych prenosov, to ľuďom robí husiu kožu, nie jednoduchý vyprávač. Všetká česť českým hokejistom, ale dokument nebol taký stopercentný. ()

swinevenca 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem byl tak malej a nemoh jsem to zapít a nedokázal vnímat to národní peklo, ale stejně si pamatuju, jak jsme vyváděli, když to tam Svoboda prásknul. Nádherná jízda, famózní Hašan a můžem přepsat dějiny. A narozdíl od dalších dokumentů, tenhle je ucelenej, gólový akce nebo Hašanovy zákroky nejsou zpřetrhaný dvaceti vzpomínkama, Zárubův komentář je vloženej jen tam, kde se to nejvíc hodí a graduje, škoda, že ČT u tohodle formátu do budoucna nezůstala. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (9)

  • Ve 27. minutě se na obrazovce objeví tabulka, kde je na prvním místě Rusko s pěti body. Ve skutečnosti však mělo bodů šest. (Yokolobuna)
  • Slovensko obsadilo na turnaji 10. miesto po 2 prehrách, 1 remíze a 1 výhre s negatívnym skóre 11:13. (Marek1991)
  • „Žádný problém v tom nevidím. Na dvě hodiny prostě zapomenu na to, že nějaký kanadský pas mám, stejně tak i na to, že Eric Lindros je můj výborný kamarád“, povedal autor víťazného gólu pred dôležitým semifinálovým zápasom s Kanadou, ktorý emigroval v roku 1984. (Marek1991)

Reklama

Reklama