Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 10 (1981) (série)


Ohlašovna požáru (S10E30)

(epizoda)

Obsahy(1)

Nesmělý vojín Karel si vyhlédl v místě vojenské služby hezkou dívku a snaží se s ní seznámit. Ta jej však odmítne s tím, že má s vojáky špatnou zkušenost. Karlův podnikavý kamarád dívku telefonicky kontaktuje a domluví kolegovi rande. Na něj však nečekaně přichází dívka Slávka ze stejného domu... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typická lidová televizní povídka té doby. Pokusy o vtip, třeba se u některých diváků chytí, potěší. Ale výsledně o dobrácky laděné příběhy, které končívaly dobře. Škoda jen, že lidský život je složitější. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bakalářská povídka o nesmělém vojákovi, který se chce seznámit s jednou dívkou, ale osud tomu chtěl, že nakonec díky svému kamarádovi se seznámil s jinou, ale o to milejší ženou, kterou si později opravdu vzal. Ničím významná povídka. ()

baxz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ledabyle natočená bakalářská povídka s přestárlými herci v rolích záklaďáků, kteří si vozí zadky po okolí kasína ve Škodě Felícii… Interiéry z různých dní jsou jako přes kopírák, stejně oblečení komparsisté, stejně zaparkovaná pojízdná prodejna, na chlup stejný počasí, prostě vše natočeno během jedné hodiny. 1* za občasný pokus o vtip jinak nemůže tahle povídka ničím zaujmout . ()

Reklama

Reklama