Reklama

Reklama

Late Night with David Letterman

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu
Talk-show
USA, 1982, 1 729x60 min

Hudba:

Marcus Miller

Účinkují:

David Letterman (moderátor), Jerry Seinfeld, Bill Murray, Andy Kaufman, Chris Elliott, Howard Stern, Shelley Winters, Susan Sarandon, Eddie Murphy, John Cleese, Tom Hanks, Gene Siskel, Julia Child (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Americký komik a moderátor David Letterman vytvořil svojí vlastní show, která měla premiéru 1. února 1982 na televizní stanici NBC. Představuje v ní slavné osobnosti. Poslední díl na NBC byl odvysílán 25. června 1993. David Letterman se totiž se svou show přestěhoval na CBS. (reich)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (6)

Jespi 

všechny recenze uživatele

S "Late show with" se roztrhl pytel a dnes to dělá už kde kdo, ale Letterman byl jeden z prvních a hlavně pro mě nejvíce profesionální a vtipný, nesleduju jeho pořady zase tak často, spíše se dívám na starší archivní snímky, ale když je nuda a chci se podívat na rozhovor s nějakou hollywood star, vždy si pustím Lettermana. 80% ()

ZigurRóz 

všechny recenze uživatele

Miluju show Davida Lettermana - behem vice nez 30 ti lete kariery se zde vystridalo nespocet hostu z herecke branze a nejen z te. Nejvic me pobavili dily s Billem Murrayem, Willem Ferrellem (!!!) nebo Jimem Carreym. Mezi specialni obskurni dily patri ten s Paris Hilton (kde ji Letterman dava tezkej ster:P) nebo s Justinem Biebrem ci Lady Gagou. Vyborni jsou i Robin Williams (ma vypravecsky talent), Dustin Hoffman, Al Pacino, George Clooney a prekvapive i Sly:) Na druhou stranu me velmi zklamal Johnny Depp s jeho pozou a Robert De Niro (u ktereho to byla spis nervozita pred kamerou.. vazne!). Celkove se jedna o velice zabavnou show - pro ty, kteri vladnou slusnou anglictinou (zejmena k podchyceni drobnych vtipnych nuanci - znalost historie filmu a americkeho showbizu podminkou) vrele doporucuji. Tohle se neda s Krausem vubec srovnavat. Posudte sami: http://www.youtube.com/watch?v=-nCcl7ge3kU&feature=relmfu ()

Reklama

Reklama