Reklama

Reklama

16 a těhotná

(pořad)
  • Česko V šestnácti těhotná (více)
Reality-TV
USA, 2009, 50 min

Obsahy(1)

Jak se v šestnácti zachovat, když otěhotníte? Podívejte se na příběhy těch, které těhotenství překvapilo v tak mladém věku a jak se k velmi těžkému životnímu rozhodnutí dívky, ale i kluci postavili. (oficiální text distributora)

Recenze (28)

Faidra

všechny recenze uživatele

Zahlédnuto náhodou, tudíž nehodnoceno... ale postačilo to k zase jednomu uznání, že jakkoli jsme s mámou, která mě počala namísto hodiny branné výchovy, občas válčily zřejmě proto tak, že by před námi Anglie a Francie za stoleté války zbledly závistí, mohla jsem dopadnout podstatně, podstatně hůř. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Televízny projekt "Tehotné v šestnástich", z produkcie hudobnej stanice MTV, je o mladučkých, hlúpučkých, nezodpovedných blbkách, ktorým sa podarilo otehotnieť ešte pred maturitou. Nezávidenia hodná situácia. Lenže v USA dokážu aj o tom natočiť coolovú reality show. Na Slovensku sa obdobná realita odohráva v mnohopočetnej cigánskej komunite. Pätnásť ročné cigane majú bežne aj zodve deti. Tie by si sem mali prísť páni amíci natočiť. To by bola iná show. * ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Perfektní obraz dnešní Ameriky. Tohle je potřeba brát jako varování. Lidská blbost nevymřela, naopak stále sílí a přelétává oceán. ()

ApsidalTill 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je princíp tohto programu totálne scestný a dlho trvalo, než som sa odhodlal to dopozerať aspoň v jednom príbehu. Nakoniec som v tom ale našiel slušný potenciál, čo do krutej reality života pre tie decka pomotané, čo si frcli mimo. Aj takto mladá žena alebo muž, teda je schopný dospieť len aby mohol živiť svojho potomka. ()

wertcha 

všechny recenze uživatele

Tohle by se mělo vysílat na školách - aby si mládež uvědomila, že sex je sice fajn - ale taky může mít celoživotní následky .... ()

VerenaLord odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad není možné nikde jinde než v Americe... Točit o tom, jak jsou nezodpovědní a jak dopadli kvůli své vlastní blbosti? ()

Reklama

Reklama