Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Austin je muž beze jména, muž bez paměti, muž který nemá co ztratit. Ocitá se v roli lovné zvěře, kterou pronásleduje FBI a Ruská mafie. Okolnosti ho však donutí i přes ztracenou paměť k odvetným krokům. Může být pronásledován až na konec světa, může být mučen od úsvitu do soumraku, nikomu se ale nepodaří tajemného cizince zlomit. S každou ranou, co padne, s každou kulkou nebo zradou, se mu vybaví střípek z jeho hrůzné minulosti. Lovci, jež ho připravili o práci, o rodinu a v neposlední řadě o identitu, se můžou spolehnout na jeho vytrvalost v konečné odvetě. Postupem času se skládanka střípků minulosti téměř naplňuje do kompletních obrázků a náš cizinec je pevně rozhodnut vzít si zpět, co mu patří. (L3G1ON4R)

(více)

Recenze (29)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Standartní, rutinní, ale pořád ještě zábavné DTVéčko, které stojí a padá s představitelem hlavní role Stevem Austinem. Ten sice není žádný Al Pacino, ale má charisma a když vleze do záběru, je ho tam plno. Jinak, režisér Robert Lieberman už natočil lepší filmy a nízký rozpočet mu tady úspěšně hází klacky pod nohy. Problémů a chyb je tu plno. Stokrát viděný příběh, digitální kamera, odfláknutá a zoufale pomalá honička policejního auta s motorkou... Přesto všechno jsem se ale dobře bavil a vůbec se za to nestydím. ()

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

pre stone colda mam celkom slabost a vacsinou som i tolerantny k jeho filmom, ktore i ked maju daleko k nejakej filmarskej kvalite dokazu sem tam pobavit. to ale neplati pre "stranger"a co je nudne a hlavne hnusne vyzerajuce cecko (kamera je jednym slovom nechutna! len uvodna titulkova pasaz vo mne vyvolala nutkanie zvracat)... ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Osobně to vidím jako průměrnej akčňák, kterej nenabízí nic, co by nebylo vidět jinde. Tady je to ale podáno místy hodně divnou kamerou. Když už tu jsou nějaký bitky, tak jsou podivně stříhány, až neni skoro nic pořádně vidět. Příběh neni špatnej, dokonce i místy překvapí, hlavně na konci. Austin je v roli agenta, kterýho postihla amnézie po velkém traumatu, celkem uvěřitelnej a jede si svoje jako v jiných filmech. Pak tu máme jednu pěknou doktorku a zbytek je jen banda lidí, na které si po pár dnech člověk ani nevzdechne. Celkově to není špatný a bez problémů si to někdy pustím znovu. Za mě 60% :) ()

F.man odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo kdo mohl napsat takovou kravinu jako The Stranger. Tipuju to tak na zhuleného wrestlera po páteční show v šatně, protože tolik nesmyslů, kolik se v tomhle snímku na diváka valí, to je fakt neuvěřitelné (už první titulková scéna solidní úlet). Když k tomu přidám debilní kameru, ke všemu digitální, které už asi nepříjdu na chuť nikdy, huhňajícího 3:16 Stone Colda a další "herecké" výkony, máme tady po delší době odpad! jako vyšitý. Save yourself, save him. Do it! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Veľmi ťažko sa mi komentuje film, ktorý som videl pred týždňom a odvtedy sa na neho snažím zabudnúť. jediné čo mi utkvelo v pamäti bola hora nasteroidovaného svalstva menom Steve Austin, ktorý všetkých masakroval v nie príliš kamerovo zvládnutom prostredí. Ďalej mi utkvela v pamäti postava indiána v službách FBI ktorý, síce neviem čo tam celý film robil ale nakoniec sa z neho stal hlavný lotor čo bolo teda absurdné. Samozrejme ak chcete mať akčný film nestačí vám iba indián z FBI a nasteroidovaný alter wrestler, potrebujete ešte zástupkyňu nežného pohlavia. A tej sa zhostila Erica Cerra. A tu sa dostávame k mojej jednej hviezdičke. Čo je na tom ak je jediná ženská úloha, ktorá mohla tento film zachrániť stavaná do samaritánskej kravy, ktorá ako z každého nasledujúceho záberu vyplýva sa túži iba zabiť kvôli kriminálnikovi, ktorého vôbec nepozná? Nič,ak máte teda sexappeal ako táto Americká herečka. Ale inak je tento film asi najväčší bullshit, aký som za poslednú dekádu videl. 20% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru (Britská Kolumbia - Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama