Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Austin je muž beze jména, muž bez paměti, muž který nemá co ztratit. Ocitá se v roli lovné zvěře, kterou pronásleduje FBI a Ruská mafie. Okolnosti ho však donutí i přes ztracenou paměť k odvetným krokům. Může být pronásledován až na konec světa, může být mučen od úsvitu do soumraku, nikomu se ale nepodaří tajemného cizince zlomit. S každou ranou, co padne, s každou kulkou nebo zradou, se mu vybaví střípek z jeho hrůzné minulosti. Lovci, jež ho připravili o práci, o rodinu a v neposlední řadě o identitu, se můžou spolehnout na jeho vytrvalost v konečné odvetě. Postupem času se skládanka střípků minulosti téměř naplňuje do kompletních obrázků a náš cizinec je pevně rozhodnut vzít si zpět, co mu patří. (L3G1ON4R)

(více)

Recenze (29)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni, kdo se podíleli na tomhle exkrementu, by měli po žních táhnout k Turkovi a zbytek svýho filmovýho života zalejvat hrábě. V týhle odpadní stoce by nepřežil ani zmutovanej aligátor, protože tohle trhá oči, uši a hlavně akční srdce. Strašlivě zmatený, v podstatě neviditelný, díky střihači, kameře a tmě v podstatě nemožný identifikovat co že se to vůbec děje. To není ani krok zpátky, tohle je rovnou skok do hoven. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Standartní, rutinní, ale pořád ještě zábavné DTVéčko, které stojí a padá s představitelem hlavní role Stevem Austinem. Ten sice není žádný Al Pacino, ale má charisma a když vleze do záběru, je ho tam plno. Jinak, režisér Robert Lieberman už natočil lepší filmy a nízký rozpočet mu tady úspěšně hází klacky pod nohy. Problémů a chyb je tu plno. Stokrát viděný příběh, digitální kamera, odfláknutá a zoufale pomalá honička policejního auta s motorkou... Přesto všechno jsem se ale dobře bavil a vůbec se za to nestydím. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Osobně to vidím jako průměrnej akčňák, kterej nenabízí nic, co by nebylo vidět jinde. Tady je to ale podáno místy hodně divnou kamerou. Když už tu jsou nějaký bitky, tak jsou podivně stříhány, až neni skoro nic pořádně vidět. Příběh neni špatnej, dokonce i místy překvapí, hlavně na konci. Austin je v roli agenta, kterýho postihla amnézie po velkém traumatu, celkem uvěřitelnej a jede si svoje jako v jiných filmech. Pak tu máme jednu pěknou doktorku a zbytek je jen banda lidí, na které si po pár dnech člověk ani nevzdechne. Celkově to není špatný a bez problémů si to někdy pustím znovu. Za mě 60% :) ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Okopírovaný příběh s děravým scénářem, který dělá z diváků blbce. Špatná kamera a mizerné zpracování, které k dobru rozhodně nepřidá. Akční stránka, jak už je u filmů se Stevem Austinem zvykem, tak je i tady velice žalostná. Stranger ovšem úplně nepotopim jen z jednoho prostého důvodu, velká část Lundgrenovek či Seagalovek je na tom ještě hůře. ()

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

pre stone colda mam celkom slabost a vacsinou som i tolerantny k jeho filmom, ktore i ked maju daleko k nejakej filmarskej kvalite dokazu sem tam pobavit. to ale neplati pre "stranger"a co je nudne a hlavne hnusne vyzerajuce cecko (kamera je jednym slovom nechutna! len uvodna titulkova pasaz vo mne vyvolala nutkanie zvracat)... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru (Britská Kolumbia - Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama