Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Austin je muž beze jména, muž bez paměti, muž který nemá co ztratit. Ocitá se v roli lovné zvěře, kterou pronásleduje FBI a Ruská mafie. Okolnosti ho však donutí i přes ztracenou paměť k odvetným krokům. Může být pronásledován až na konec světa, může být mučen od úsvitu do soumraku, nikomu se ale nepodaří tajemného cizince zlomit. S každou ranou, co padne, s každou kulkou nebo zradou, se mu vybaví střípek z jeho hrůzné minulosti. Lovci, jež ho připravili o práci, o rodinu a v neposlední řadě o identitu, se můžou spolehnout na jeho vytrvalost v konečné odvetě. Postupem času se skládanka střípků minulosti téměř naplňuje do kompletních obrázků a náš cizinec je pevně rozhodnut vzít si zpět, co mu patří. (L3G1ON4R)

(více)

Recenze (29)

Webb 

všechny recenze uživatele

Okopírovaný příběh s děravým scénářem, který dělá z diváků blbce. Špatná kamera a mizerné zpracování, které k dobru rozhodně nepřidá. Akční stránka, jak už je u filmů se Stevem Austinem zvykem, tak je i tady velice žalostná. Stranger ovšem úplně nepotopim jen z jednoho prostého důvodu, velká část Lundgrenovek či Seagalovek je na tom ještě hůře. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni, kdo se podíleli na tomhle exkrementu, by měli po žních táhnout k Turkovi a zbytek svýho filmovýho života zalejvat hrábě. V týhle odpadní stoce by nepřežil ani zmutovanej aligátor, protože tohle trhá oči, uši a hlavně akční srdce. Strašlivě zmatený, v podstatě neviditelný, díky střihači, kameře a tmě v podstatě nemožný identifikovat co že se to vůbec děje. To není ani krok zpátky, tohle je rovnou skok do hoven. ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

V priemere nedopozerám jeden film zo sto. Tento bohužiaľ patrí k nim, čo mi je ľúto najmä kvôli hlavnému predstaviteľovi, do ktorého som vkladal aspoň aké-také nádeje do budúcna. Za všetko hovorí fakt, že naposledy podobne u mňa skončila sračka s Paris Hilton. 5%. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je tu úplne priemerný akčný film so Stevom Austinom. Má dosť dobrý príbeh o agentovi v utajení, ktorý behom akcie stratí pamäť a pri svojej nevedomosti sa živí príležitostnými prácami, no jedna policajtka mu chce pomôcť a tak spolu unikajú, lebo jeho smrť chcú mnohí. Spracovanie ale nie je až tak dobré, prvú hodinu sa stále niečo deje a ani potom sa to až tak moc nepokazí, dej obsahuje aj viacero slušných prvkov, ktoré tento typ filmu vždy vylepšia, ale nanešťastie tu nie je nič tak dobre podané, ako by mohlo, pôsobí to zmätočnejšie a menej zaujímavo, ako by malo a to je škoda. Akcie je tu dosť, ale pôsobí príliš rozporuplne. Väčšina sa mi páči obsahovo, obsahuje rôzne typy súbojov, občas aj nejakú tú prestrelku alebo likvidáciu, takže neupadne do stereotypu, ale všetko to kazí ten odpudivý vizuál, ktorý všetku akciu zhadzuje len na pozerateľnú úroveň. A pritom viacero scén ako časť na policajnej stanici, alebo na vrakovisku mali slušný potenciál. Herecké obsadenie je celkom slušné, okrem Austina poteší aj príjemná Erica Cerra, Adam Beach a v malej úlohe aj Darren Shahlavi, ale nepredvedie prakticky nič. A čo a týka réžie a technickej stránky, tak všetko padá s celkovým vizuálom, ktorý je neuveriteľne lacný a celý film pôsobí dojmom domáceho videa. Veľká škoda, Stranger mohol byť výborné akčné béčko, akcia, postavy a čiastočne aj dej by to zabezpečili, ale ten vizuál je tak otrasný, že si to už druhýkrát pozrieť nedokážem. 52% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak ze začátku musím říct, že tenhle film působí trošku víc než B-čkovitě. Několik scén a především konec filmu vám ukáže jak zvláštně se pohybuje kamera a tak. Příběh je asi tím nejlepším ve filmu. I akce se tu najde a nějaká ta menší napínavost. Austin mě ze všech herců zaujal nejvíc. 58% = *** ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Naprosto zmateně vyprávěný příběh, který dodělává ještě zběsilá komíhající se kamera, děsné střihy, nesmyslné flashbacky. Úvodní titulková scéna, kdy tři policajti v úzké uličce ani křížnou palbou nesejmou za pět minut před nimi utíkajícího bezďáka, je vševypovídající. ()

F.man odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo kdo mohl napsat takovou kravinu jako The Stranger. Tipuju to tak na zhuleného wrestlera po páteční show v šatně, protože tolik nesmyslů, kolik se v tomhle snímku na diváka valí, to je fakt neuvěřitelné (už první titulková scéna solidní úlet). Když k tomu přidám debilní kameru, ke všemu digitální, které už asi nepříjdu na chuť nikdy, huhňajícího 3:16 Stone Colda a další "herecké" výkony, máme tady po delší době odpad! jako vyšitý. Save yourself, save him. Do it! ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Osobně to vidím jako průměrnej akčňák, kterej nenabízí nic, co by nebylo vidět jinde. Tady je to ale podáno místy hodně divnou kamerou. Když už tu jsou nějaký bitky, tak jsou podivně stříhány, až neni skoro nic pořádně vidět. Příběh neni špatnej, dokonce i místy překvapí, hlavně na konci. Austin je v roli agenta, kterýho postihla amnézie po velkém traumatu, celkem uvěřitelnej a jede si svoje jako v jiných filmech. Pak tu máme jednu pěknou doktorku a zbytek je jen banda lidí, na které si po pár dnech člověk ani nevzdechne. Celkově to není špatný a bez problémů si to někdy pustím znovu. Za mě 60% :) ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Ehm? OK. Celkově je to od našeho hromotluka, nejhorší dílo které natočil. Film natáčený na domácí kameru. Austin na začátku filmů utíká, za ním běží tři SWATI, a střílí po něm jak diví, samozřejmě se ani jeden netrefí a ještě se u toho chovají jako naprostí dementi. Akce je tu dost, je však nadmíru špatná a scénář je jedna velká černá díra. Austin je v soubojích strašně těžkopádnej, ale takovým zbůsobem, že to až není možné. Dočkáme se i honičky která je otřesně natočená. Amatérština z toho sálá každým coulem. Flashbacky každých cca pět minut. Filmové chyby se, ale taky najdou bohužel dvě bijou přímo do očí. Vyzdvihnul bych snad jen krásnou herečku po boku hlavního hrdiny a snahu o to, natočit cool biják, který se však nepovedl. Doufám Austine, že HUNT TO KILL bude lepší. ()

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

pre stone colda mam celkom slabost a vacsinou som i tolerantny k jeho filmom, ktore i ked maju daleko k nejakej filmarskej kvalite dokazu sem tam pobavit. to ale neplati pre "stranger"a co je nudne a hlavne hnusne vyzerajuce cecko (kamera je jednym slovom nechutna! len uvodna titulkova pasaz vo mne vyvolala nutkanie zvracat)... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Standartní, rutinní, ale pořád ještě zábavné DTVéčko, které stojí a padá s představitelem hlavní role Stevem Austinem. Ten sice není žádný Al Pacino, ale má charisma a když vleze do záběru, je ho tam plno. Jinak, režisér Robert Lieberman už natočil lepší filmy a nízký rozpočet mu tady úspěšně hází klacky pod nohy. Problémů a chyb je tu plno. Stokrát viděný příběh, digitální kamera, odfláknutá a zoufale pomalá honička policejního auta s motorkou... Přesto všechno jsem se ale dobře bavil a vůbec se za to nestydím. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

The Stranger, voľnejšie preložené ako Úplná haluz, diváka už počas úvodných titulkov presvedčí o svojej kvalite a dej filmu sa dá vytušiť podľa mena producenta, ktorým je Jack Nasser. Priezvisko hovorí za všetko. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, jo suhlasim, je to vykal ... ale ked som sa tomu hovnu lepsie prizrel, nasiel som aj sympaticke casti ktore boli vonavejsie nez zvysok : 20 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Slaboučkej akční film.Rozháranej děj,nesympatický postavy,mezi kterejma nejvíc září (ne)hrající Adam Pláž,to je vopravdu prkno jak prase.A nakonci se dozvíte,že pomsta teprve začíná.A je konec.30%. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

ou ou, v podstatě všechno špatně ...dějově obsolutně neuspořádáný a chaotický, efekty nic moc, kamera sebou hází sem tam, film nemá hlavu ani patu, * za dvojici Austin - Cerra ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Veľmi ťažko sa mi komentuje film, ktorý som videl pred týždňom a odvtedy sa na neho snažím zabudnúť. jediné čo mi utkvelo v pamäti bola hora nasteroidovaného svalstva menom Steve Austin, ktorý všetkých masakroval v nie príliš kamerovo zvládnutom prostredí. Ďalej mi utkvela v pamäti postava indiána v službách FBI ktorý, síce neviem čo tam celý film robil ale nakoniec sa z neho stal hlavný lotor čo bolo teda absurdné. Samozrejme ak chcete mať akčný film nestačí vám iba indián z FBI a nasteroidovaný alter wrestler, potrebujete ešte zástupkyňu nežného pohlavia. A tej sa zhostila Erica Cerra. A tu sa dostávame k mojej jednej hviezdičke. Čo je na tom ak je jediná ženská úloha, ktorá mohla tento film zachrániť stavaná do samaritánskej kravy, ktorá ako z každého nasledujúceho záberu vyplýva sa túži iba zabiť kvôli kriminálnikovi, ktorého vôbec nepozná? Nič,ak máte teda sexappeal ako táto Americká herečka. Ale inak je tento film asi najväčší bullshit, aký som za poslednú dekádu videl. 20% ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Jaká škoda Stevea Austina, takovej ranař by měl hrát v pořádnejch akčních filmech a ne v blbostech,kde se nic neděje,krom kecání a když už dojde na nějakou akci,tak je opravdu špatně natočená. ()

Reklama

Reklama