Reklama

Reklama

Mamánek

Trailer

John C. Reilly, Jonah Hill a držitelka Oscara Marisa Tomei (1992, Herečka ve vedlejší roli, Můj bratranec Vinny) se představují ve svérázném a legračním filmu o lásce, rodině a jednom souboji na ostří nože. Už dlouho rozvedený John (Reilly) má pocit, že konečně našel tu pravou, když se seznamuje s milou a přitažlivou Molly (Tomei). Vše má jeden háček. Mollyin syn Cyrus (Hill) matku jen tak nespustí z očí a rozhodně nemá v úmyslu snášet v její blízkosti jiného muže. Začíná urputný souboj o výsadní post Muže č. 1, ve kterém si ani John ani Cyrus neberou žádné servítky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

lennyd 

všechny recenze uživatele

John (John C. Reilly) má problém s navázáním kontaktu - většinu žen odpudí dříve, než se s nimi vůbec dokáže začít bavit. A tak se stále ochomýtá kolem své bývalé manželky a jejího nového muže. Až jednou jej vezmou na party, kde potká podobně ztřeštěnou Molly (Marisa Tomei), se kterou si hned padnou do oka. Jenže to má jeden háček - Molly má dvacetiletého syna, který jiného muže ve společné domácnosti nesnese... Těšil jsem se na bláznivou komedii plnou naschválů, které si oba soupeřící kohouti budou provádět, a tak jsem logicky trochu zklamanej. Spíše než komedie je tento film o drama o komplikovanosti lidských vztahů, ve kterém se jen asi dvakrát trochu pousmějete. Po herecké stránce nemám filmu ani moc co vytknout - Marisa Tomei vypadá stále dobře, Johna C. Reilly mám rád, a Jonah Hill hraje svoji roli rozmazleného spratka taktéž dobře. Celkově jsem se ale chvilkama nudil.. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Reillyho mám rád. Opravdu. A to až tak, že se kvůli němu podívám i na film, který ve mě na první pohled vyvolává rozpaky. A tak jsem musel překousnout velice uondaný filmový start. Asi takový, jako když by se mu vůbec nechtělo, jako by si říkal "Budeme hrát? Má cenu dělat nějakou zápletku? Kdo první vstane a začne ji dělat? Já ne, ne ne, ještě nejsem dost odpočatý, ať na to jde...". Nakonec se to ale dá do pohybu a svižnost plus nějaké ty sympatie získá až s příchodem rozložitého Hilla a jeho her. Poté už si to film šine celkem známými cestičkami a tak jako John i divák dojde nakonec k poklidu duše. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

První polovinu filmu jsem se bál, že nebudu mít sílu to dokoukat. Takovou dostával John C. Reilly sodu. Nakonec všechno dopadlo tak, jak mělo. Otázkou zůstává, jestli je to dobře, nebo špatně. Tento film, tuto komedii, vám mohu doporučit, pokud budete mít doma klid sami pro sebe a nic vás při sledování nebude rozptylovat. Mohlo by se stát, že byste tuto zajímavou komedii opravdu nedokoukali. Jezdil jsem u toho na trenažeru. Zítra doporučím film kamarádce, která vychovává sama malého kluka, protože maminka jaksi není schopna. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Pokus naroubovat artový štěp na současně planou komediální americkou produkci. Chvílemi to vypadá, že se štěp ujme, nakonec celý ten podivný útvar jenom životaschopně mutuje. 60% ()

Jigsaw88 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní proč je tento film nazván komedií. Ve filmu jsem se nezasmál za celou dobu ani jednou, pořád jsem čekal, kdy přijde nějáká scéna pro zasmání, nedočkal jsem se....Od Jonaha Hilla jsem čekal větší show, než nudné ztvárnění maminčina mazánka, opravdu velice slabý snímek... ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Reillyho mám celkom rád, Hill bol skvelý vo Forgetting Sarah Marshall, takže na ňeho sa taktiež rád pozriem a Catherine s Marisou patria už dlho medzi moje obľúbené herečky, čiže som bol na túto "komédiu" aj napriek nízkemu hodnoteniu a priemerným až podpriemerným ohlasom celkom zvedavý. Dostalo sa mi v podstate, čo som čakal. Malého, nenásilného filmu s príbehom s nohami na zemi, s humorom aj keď len veľmi postriedmo, veľmi príjemne davkovaným, takže to vôbec neprekážalo. Takisto som zistil, že Jonah Hill vie byť one creepy muthafucka keď chce a neskutočne mi niekoho pripomínal. Žeby Tučniak z Batmana? Nikto iný ma zatiaľ nenapadá. ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Cyrus nefunguje jako komedie a na drama je příliš odlehčený. Jak už několikrát zaznělo, práce kameramana je příšerná, především tím, že se snaží točit ve stylu reality show, což samozřejmě filmu nesvědčí. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Nevýrazná indie studie s oidipovským komplexem i nezdravou fixací na bývalou manželku... Lítostivé, malinko romantické, ale rozhodně ne komediální...Formálně domácí video...Jediné, co je bez diskuze, jsou herci v čele s Marisou Tomei...Hill zase asociál, ale tentokrát z něj bude spíše mrazit... 50% ()

cab 

všechny recenze uživatele

Do rodiny svobodne matky s kterou bydli mlady dospely syn se dostava novy pritel a veci se nevyvijeji smerem, kterym by si vsichni predstavovali. Hlavne precitlively a na matce zavisly synacek zacina nepatricne vysilovat. Typ maleho neznameho nezavisleho filmecku, ktery stoji za pozornost i sirsi verejnosti, jez je preplacana vyumelkovanosti a penezochtivosti vypocitavych studii. Dobri herci jsou zakladem. 65% ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Hmmm zajímavé, ale to je asi tak všechno. S touto hereckou sestavou bych to mnohem radši viděl jako šílenou, možná až lehce fekální komedii. Kamera je hodně špatná, hmmm, ale možná to mělo vypadat ,,jakoby dokumentárně" kdo ví. Každopádně jak už tu někdo poznamenal, film stál 7 milionů dolarů (sedm). To mě docela zaráží, vzhledem k tomu, že to celé vypadá jak tři díly (českého) seriálu, a je to film prakticky bez reklamy (nikdo o něm neví). Ale k mému velkému překvapení si na sebe film vydělal a utržil dokonce i nějaký zisk (bravo). Prostě takový malý a milý film. Můj komentář může vyznít převážně kriticky, ale jsem fakt hodně rád, že takovéhle filmy se stále točí. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Bravurní studie jednoho nezvládnutého vztahu mezi matkou a synem. Skvělý Reilly i Tomeiová, poměrně dobré dialogy, výtečná hudba. Zdánlivě tu o nic nejde, není to ale pravda. Skvěle mi to sedlo do nálady a hodně mi to dalo. Nenápadný film s nespravedlivě nízkým hodnocením. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Bla, bla, bla, John C. Reilly spieva, bla, bla, nuda, nie, Marissa Tomei tu nie je sexy, bla, bla, C. Reilly sa snaží hrať, bla, bla, nie Jonah Hill nie je vtipný, bla. bla, heh.. vtip..., bla, bla, vyhrážky, bla, bla, trápna scéna, bla, bla, bože to sú kecy.. bla, bla, bla, wtf? to je aký koniec? Pomedzi to scény ako od retardovaného kameramana s artritídou. Radšej si pozriem Maminčinho maznáčika s aspoň občas vtipným Hederom... ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Jako komediální film mi to až tak nepřišlo , ale koukat se na to dalo dobře. John C. Reily je fakt úžasný herec , a v tomhle filmu byl zase skvělý. Pár scén tam k zasmání bylo , ale spíž než k zasmání mi přišel film zajímavý. Nudil jsem se trochu jen v půlce , ale jinak skvělý film. John C. Reily , a Jonah Hill jsou skvělý herci , a v tomhle filmu jsem jim uvěřil vše co řekli a zahráli. Jonah Hill mě sice ve filmu štval tím chováním , ale za to on nemůže. Jen ve filmu se mi moc nelíbila Marisa Tomei. Ikdyž hrát umí , tak bych do její role dal někoho jiného ( jen můj názor). ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Celkem nuda, příběh by šel určitě zpracovat líp. Prostě nezáživný, jen na Marisu Tomei se hezky koukalo. 26% ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Maminka věří synáčkovi,že je posera,ale zase ne tak úplně.Její milenec je za hodnýho,ale taky ne tak úplně.Nic neni tak úplně,asi to tak ve skutečnosti bývá,ale tady je to takový trochu mdlý.Ale zas Tomei a Reilly mí oblíbenci,hrajou pěkně. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Toto bola skor drama, ako komedia. Tych komedialnych prvkov tam nebolo prilis pouzitych, skor tie nejake utrzkovite zablesky komedie sa tam vtesnalo, ale hlavne sa to vyvijalo v tom dramatu spolu s romantikou. Cele mi to pripadalo, ako dazdive jesenne pocasie, ktore fakt nemusim. Inac ten Cyrus bolo vidiet, ze je stale priputany ku matkinej riti a nie a nie pustit sa od jej sukne. Pochmurna drama, ktora sa da zgustnut na jedno posedenie, ale vraciat sa k nemu nema zmysel. ()

Reklama

Reklama