Reklama

Reklama

Mamánek

Trailer

John C. Reilly, Jonah Hill a držitelka Oscara Marisa Tomei (1992, Herečka ve vedlejší roli, Můj bratranec Vinny) se představují ve svérázném a legračním filmu o lásce, rodině a jednom souboji na ostří nože. Už dlouho rozvedený John (Reilly) má pocit, že konečně našel tu pravou, když se seznamuje s milou a přitažlivou Molly (Tomei). Vše má jeden háček. Mollyin syn Cyrus (Hill) matku jen tak nespustí z očí a rozhodně nemá v úmyslu snášet v její blízkosti jiného muže. Začíná urputný souboj o výsadní post Muže č. 1, ve kterém si ani John ani Cyrus neberou žádné servítky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

fr0sty 

všechny recenze uživatele

Jonah Hill a John C. Reilly jsou dle mého názoru velmi dobří komici a mám je oba ve filmech rád (hlavně prvního zmíněného). Když jsem pouštěl tento snímek, tak jsem vzhledem k obsazení a (velmi mylnému) popisu filmu očekával komedii s dramatickými / romantickými prvky. U filmu jsem se pousmál asi třikrát. Film je asi 70% divné, nezvládnuté drama, 25% romantický snímek a komedie je to ze zbylých 5%. Označení svérázný a legrační bych mu opravdu nedal. ()

bolf!k 

všechny recenze uživatele

Scéna kdy Hill zve Reillyho do kuchyně beze spodků a s nožem v ruce mě pobavila, ale jinak špatný film. Příběh marný a ty kamerový zoomy byly nadbytečný a takový rádoby umělecký. Navíc Hill i Reilly jsou opravdu nesympatičtí a hlavně kvůli nim je první hodina filmu k nepřežití. 50% ()

CliffLee 

všechny recenze uživatele

Cyrus je takové průměrné mezilidské drama zaměřené na začínající vztah Johna a Molly, kterému se snaží zabránit její syn Cyrus. Největším problémem filmu je režie, uchopit tenhle scénář někdo vzručný v oboru, mohl vzniknout lepší film, herci na to každopádně byli. Další problém je označení komedie, což až na pár úsměvných scén je dosti zcestné.Podobný námět jsem už viděli v řadě komedií a někdo si může myslet, že tohle je právě další taková crazy komedie a to je podle mě omyl. A ještě si neodpustím poznámku ke kameře - za ty rušivé hrátky může jedině hovado... 6/10 ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý film. Jen nechápu co to tvůrci vlastně natočili. Na komedii je to příliš těžkopádné, na drama zas příliš naivní. ()

BaronX 

všechny recenze uživatele

Něco na pomezí komedie a drama ... samo to dost dobře nevědělo kam to směřovat ... jen se to tam tak plácalo sem tam ... Jonah byl vyloženě tragickej a potvrdil že vážnější role nejsou pro něj ... bohužel ani výborná Marisa tohle spasit nemohla. ()

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Velmi mile prekvapenie. Rozhodne by som to ale komediou nenazval. Skor mily, obycajny pribeh zo zivota, ktory sa moze stat kazdemu z nas. Ziadne zbytocne "emocionalne vypate" sceny , film ma svojsku atmosferu, zo zaciatku moze posobit troska zvlastne, no kazdopadne je to podla mna velmi podareny a aj usmevny film. Hlavni predstavitelia su viac nez dobri. Urcite odporucam. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

vcelku nuda, divné kamerové obrazy, podivné chování matky a syna, až mě jejich vztah přišel chorobný, do toho všeho vstoupí potencionální partner, a vše se může dokonale zamotat, s komedií film nemá nic společného, pro mě určitě velké zklamání, ale ani jsem od tohoto filmu nic dobrého nečekala, takže proč se tomu teda tak divím, asi opravdu špatnému nápadu a scénáři, ()

Swayne 

všechny recenze uživatele

Minimalistická a nenáročná story o možnostiach lásky v strednom veku a o tom, ako už aj tak ťažkú vec vie ešte naviac skomplikovať dospelý syn. Tento film som si popravde pozrel iba kvôli tomu, že produkcie sa ujalo duo Ridley & Tony Scott (a predpokladal som, že do nejakej prkotiny sa nepustia) a Marisa Tomei je od Wrestlera jednou z mojich najobľúbenejších herečiek (MILF!) ... vínečko, pohodička a film Cyrus. Easy. ()

yatan 

všechny recenze uživatele

maly, dobry film, s vybornymi hercami a slabsou zapletkou, ktora uz bola casto krat videna, ale neurazi ani niak extra nenudi koli priatelnej stopazi.. Vidiet Marisu hrat,ale vzdy stoji za to..7/10 ()

WoodoX 

všechny recenze uživatele

Trošku podivná kamera na takýto druh filmu, očakával by som dačo takéhoto skôr v nejakom dokumente, inak priemerná dráma, dalo sa na to pozerať. Nič ma osobne neurazilo, iba ma mrzí len to, že sa tu nachádza jedna jediná vtipná scéna. ()

gacie 

všechny recenze uživatele

Nenadchne ani neurazí. Děj se dá předvídat a nebylo to ani vtipné. Film dobrý jedině na zaplácnutí času a nudy. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Jestli chcete film ze života, pusťte si Mamánka, protože takových podobných situací jsou na světě tisíce - každé druhé manželství se rozvádí, a co PAK? Maminka nebo tatínek, kteří zůstali, si najdou partnera nového. A co na to jejich potomek, který s nimi žije? Buď je rozumný a tolerantní. Anebo se chová jako hlavní hrdina tohoto filmu - zde je prezentována jeho obzlášť nechutná a lstivá verze. Smířlivý konec je sice hezký, ale nerealistický. ()

Sherman.X 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh ze života, kdy o ženu bojují syn a přítel. Dílu chyběly vtipy, ale vzato kolem a kolem, možná to tak bylo lepší. Příběh ze života obyčejných lidí, s obyčejným scénářem... a možná i proto to na mě zapůsobilo tak, jak zapůsobilo. ()

Reklama

Reklama