Reklama

Reklama

Mamánek

Trailer

John C. Reilly, Jonah Hill a držitelka Oscara Marisa Tomei (1992, Herečka ve vedlejší roli, Můj bratranec Vinny) se představují ve svérázném a legračním filmu o lásce, rodině a jednom souboji na ostří nože. Už dlouho rozvedený John (Reilly) má pocit, že konečně našel tu pravou, když se seznamuje s milou a přitažlivou Molly (Tomei). Vše má jeden háček. Mollyin syn Cyrus (Hill) matku jen tak nespustí z očí a rozhodně nemá v úmyslu snášet v její blízkosti jiného muže. Začíná urputný souboj o výsadní post Muže č. 1, ve kterém si ani John ani Cyrus neberou žádné servítky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Vynikající praktická studie do problematiky oidipovského komplexu by jistě potěšila nejednoho psychiatra. Herecký trojlístek hrál tak dobře, jakoby opakovaně prožíval vlastní dětská traumata. Marisa v roli zaslepené milující matky předvedla nadprůměrný výkon a Shrek John by si z fleku zasloužil nablýskaného Plešouna. Přesvědčil by s přehledem odbornou porotu a přesvědčil i mě celou svou osobností, až bych ho chtěla taky mít doma za partnera. A tradičně narušený Jonah zahrál škaredého sráče neméně přesvědčivě. Mít doma takový labilní fackovací pytel, je ze mě Rocky natotata.☺Příběh by se dal shrnout do jediné Johnovy věty: "Jsem úplně v hajzlu." ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som čakal, že Cyrus bude bláznivá komédia o tom, ako sa snaží vyrastený synáčik robiť zo života peklo novému priateľovi jeho mamičky. Čakal som zle. Rozhodne totiž nejde o komédiu (nájdu sa tu maximálne úsmevné momenty), postavy neslúžia komike, ale pôsobia realisticky (sčasti vďaka scenáru a sčasti vďaka hereckým výkonom), dá sa s nimi stotožniť a súcitiť. Skôr vidím Cyrusa ako nejaký vážny nezávislý, malý, ale milý a úprimný film o dvoch druhoch lásky. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Cyrus mi přišel více než komedie jako romantické (romanticko-psychologické) drama, protože scén, u nichž bych se smál, nebylo mnoho. Každopádně jde o celkem poutavý - leč snadno předvídatelný - příběh, kde potěší skutečnost, že hlavními aktéry nejsou obligátně mladí lidé, popř. adolescenti. Občas není špatné se podívat i na rozvíjející se vztah starších lidí. Z hlediska psychologie poměrně poutavý a pochopitelný snímek pro nenáročného diváka. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzeralo celkom zaujímavo, napokon to bolo ale dosť slabé, miestami až úplne podpriemerné. Myslel som si, že to bude celkom schopná komédia, keďže John Reilly a Jonah Hill väčšinou dokážu rozpútať celkom dobrú zábavu. Ale tu to tak bohužiaľ nebolo - tých vtipných situácií alebo rozhovorov tu bolo dosť máličko. Čo sa týka príbehu, tak Cyrus bol naozaj strašne nesympatický a za žiadnu cenu sa nechcel s niekym deliť o priazeň svojej mamičky. Takže všetko čo robil, bolo svojim spôsobom citové vydieranie. Aspoň, že na záver sa akosi uvedomil, keď videl že vlastnú mamu potopil do depresie a trápenia. Ale celkovo ten film nestál za veľa, na čom má veľkú zásluhu aj tá nevydarená kamera, ktorá pôsobila občas dosť amatérsky. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Vcelku fajn začátek převálcuje rozplizlý zbytek filmu. Hodně mne bavila postava Johna, to by snad i stačilo na samostatný film a John C. Reilly by to bez problémů utáhnul. Nicméně Jonah Hill umí sakra hrát a jeho postava je sice nafackováníhodná píča, ale on se s tím popasoval hodně dobře, jen mi to kapku nesedělo ke zbytku filmu, i ta chemie tam byla taková nijaká. 6/10 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama