Reklama

Reklama

Mamánek

Trailer

John C. Reilly, Jonah Hill a držitelka Oscara Marisa Tomei (1992, Herečka ve vedlejší roli, Můj bratranec Vinny) se představují ve svérázném a legračním filmu o lásce, rodině a jednom souboji na ostří nože. Už dlouho rozvedený John (Reilly) má pocit, že konečně našel tu pravou, když se seznamuje s milou a přitažlivou Molly (Tomei). Vše má jeden háček. Mollyin syn Cyrus (Hill) matku jen tak nespustí z očí a rozhodně nemá v úmyslu snášet v její blízkosti jiného muže. Začíná urputný souboj o výsadní post Muže č. 1, ve kterém si ani John ani Cyrus neberou žádné servítky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já bych tomu tlustoprdovi rozbil držku a jazyk mu přejel buldozerem. Já už pro takový lidi mám i název je to tzv. "syndrom Kalousek" stačí toho člověka vidět a už mám zkaženej celej den. Komediální mě to teda ani moc nepřišlo, možná občas v dialozích, ale celkově bych to viděl spíš někam do romantiky s dramatickým přelivem. Vynikající výkon tady předvedla především Marisa Tomei, to je panečko baba s velkým B. Větší zážitek z filmu kazila kamera, přišlo mě to jako kdyby kameraman právě objevil smysl zoomu a režiser na něj následně uplatnil heslo "a co kameramani, mají si s čím hrát? " ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co ti Američani na tom jejich trapnym "pivě" značky Budweiser vidí. Serou to do každýho filmu. Když pak na ten film koukám a zahlídnu tuhle značku, okamžitě jsem na film nasranej. Tenhle tejden se mi to stalo hnedka dvakrát: Fighter a tenhle film. Chápu, že si potřebujou udělat značku ve světě, ale to do prdele nechápou, že Budvar je jenom jeden? Nebo mají za potřebí ukázat, že jsou něco víc, když je jejich pivo věčně nalezlý v jednom americkým filmu za druhým? Kromě toho v tomhl ještě s naprosto příšernou kamerou, která se do nějakýho průměrnýho dramatu vůbec nehodí. Kdybych měl na co koukat, snad to hnedka ze začátku přepnu. To byla fakt hrůza. Pak se to trošku zlepšilo, ale stejně tam byla ta pachuť toho Budweiseru, takže se mně to nakonec ani pořádně netýkalo. Ten film byl nudnej, nezajímavej a s naprosto odpornou kamerou. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónovTržby USA $7,468,936Tržby Celosvetovo $9,950,917Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj ten herec John C. Reilly je ošklivý člověk. Ještě v nějakém ZOMBIE horroru bych ho strávil, ale tady se mi z jeho ksichtu zvedal kufr! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jednoducha historka o zensky se synackem a novym pritelem, kterej musi pred synackem obstat. To uz tu bylo stokrat, drobny ozvlastneni je v tom, ze synacek je 23 lety vychcany hovado hrany asi tak tunovym Hillem. Vetsinu casu to jede v docela civilni rovine, zadna velka sranda se nekona a tak sem jen cekal, kdy na sebe synacek s pritelem vlitnou. Ve vysledku se tak par forku povede, herci hrajou docela obstojne, ale to je tak vsechno. Nezajimavej, predvidatelnej pribeh, nic moc kamera, ale na jedno skouknuti to jde. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hezká, pomalu a skromně se nesoucí romantická dramakomedie, o zvláštním vstupu osamělého chlapíka do velmi pevně provázaného vztahu matky a syna. První devizou jsou herci. Reilly je výjimečně i sympatický, Hill vysekl osobitého problematického jedináčka a Marisa Tomei je moc pěkná ženská. Sranda to místy taky je, ale jinak spíše taková vážnější oddychovka, tak příjemně lidsky působící, bez nějakého zbytečně vyhroceného finále. Věčně ’schodovitě’ přibližovácí/oddalovácí kamera se možná mohla trochu uklidnit, ale to je detail. A citově vydírán jsem si nepřišel - blbost. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vcelku nuda, světlejší chvilky přichází jen když Reilly pochopí, že Hill je malej hajzlík a začne s nim soupeřit o Tomei, ale film sráží mizerná kamera a 100x vyděnej vývoj příběhu, kterej ještě neni ani moc vtipnej a samotnej Hill se už pomalu ani nevejde do záběru. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nevím kam se ztratilo všech sedm milionů z rozpočtu (nechce se mi věřit, že by zúčastnění brali takové honoráře), Cyrus na sedm melounů rozhodně nevypadá. Postavy jsou zajímavé a do detailu propracované, jejich počínání snadno zdůvodnitelné a uvěřitelné. Hodně tomu pomáhá častá improvizace. Zklamala mě snaha být za každou vtipní. Jen proto, že ve filmu hrají John C. Reilly a Jonah Hill ještě neznamená, že musí jít o srandu k popukání. Mělo se zůstat jen v dramatické rovině, pak bych šel s hodnocením o stupínek výše. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem odvaz, takže jsem pochopitelně zklamán. Nudný příběh, oba hlavní hrdinové nesympatičtí a celkové chování postav dost bídné. K tomu příšerná kamera, která mi ničila oči svým neustálným přibližováním a pak střih, který mě úplně děsil. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dobré obsadenie, priemerná komédia. Pri účasti J. Hilla som akosi očakával viac humoru, preto je jeho postava ufňukaného maminho maznáčika trochu sklamaním. Dalo sa z toho vyťažiť oveľa viac. Na druhej strane humorom prekvapil J. C. Reilly a na svoj vek dobrým vzhľadom Marisa Tomei. Inak film tesne za tri. Na jedno pozretie. 50%. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Cyrus mi přišel více než komedie jako romantické (romanticko-psychologické) drama, protože scén, u nichž bych se smál, nebylo mnoho. Každopádně jde o celkem poutavý - leč snadno předvídatelný - příběh, kde potěší skutečnost, že hlavními aktéry nejsou obligátně mladí lidé, popř. adolescenti. Občas není špatné se podívat i na rozvíjející se vztah starších lidí. Z hlediska psychologie poměrně poutavý a pochopitelný snímek pro nenáročného diváka. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to zaujímavý film, ktorý zachraňujú mnohé aspekty. Hodnotil by som asi nižšie, ale príbeh je zaujímavý, niekedy som si až myslel že syn je do matky zamilovaný a uvidíme aj nejaký ten bozk, Sú tam nudné pasáže, ale zase to všetko zachraňuje skvelý komik Jonah Hill, ktorý je tu ešte ako obézny mladík, čo mu na vtipnosti dosť podstatne pridáva. Keď sa zase na povrch dostanú nejaké tie chybičky, všetko to zachráni krásna a charizmatická Marisa Tomei. Proste toto je dobre vyšperkovaný film, ktorý na svoje nedostatky vyťahuje svoje esá. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Scenár veľmi slabý - nudný a nezáživný ako koniec koncov všetko v čom má prsty Mark Duplass. Mal by asi ostať len pri herectve. Na drámu sa tu v podstate nič nestalo, také obyčajné problémy v trojuholníku mama-syn-otčím a v rámci komédie som teda čakal podstatne viac vtipu a humorných situácií, hlavne čo sa týka naťahovačiek oboch komikov. Obom ten humor ide podstatne lepšie, len to už sme späť u toho scenára... skrátka až príliš obyčajné, bez chuti a bez zápachu, čisto podpriemerné. 40/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Podobný námět už tady párkrát byl – dva lidi se seznámí, mají se rádi, ale jeden z nich má dítě, které jejich vztah bojkotuje a nějak se to vyvrbí. Obvykle jednoduchá, spíš dětská zábava. V tomto případě jde o vážnější pojetí, citové vydírání (opruz Jonah Hill) a komediálních scén je pramálo. Nenašel jsem moc věcí, které by mě nadchly – napadají mě jen 2: Marisa Tomei a ještě jednou Marisa Tomei. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přestože se film může na první pohled tvářit jako klasická komediální taškařice, není tomu tak. Jedná se o standardní americký nezávislák s amatérskou kamerou (se zálibou v zoomování) kde se snaží rozmazlený tlustý spratek, vystrnadit nového přítele své matky. A není to ani trochu vtipný. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Vynikající praktická studie do problematiky oidipovského komplexu by jistě potěšila nejednoho psychiatra. Herecký trojlístek hrál tak dobře, jakoby opakovaně prožíval vlastní dětská traumata. Marisa v roli zaslepené milující matky předvedla nadprůměrný výkon a Shrek John by si z fleku zasloužil nablýskaného Plešouna. Přesvědčil by s přehledem odbornou porotu a přesvědčil i mě celou svou osobností, až bych ho chtěla taky mít doma za partnera. A tradičně narušený Jonah zahrál škaredého sráče neméně přesvědčivě. Mít doma takový labilní fackovací pytel, je ze mě Rocky natotata.☺Příběh by se dal shrnout do jediné Johnovy věty: "Jsem úplně v hajzlu." ()

Reklama

Reklama