Reklama

Reklama

Já jsem tady

(festivalový název)
  • USA I'm Here

Obsahy(1)

Před ní byl život snadný, rutinní, ale prázdný. Čekání na autobus ráno do práce, čekání na autobus večer z práce, dobití potřebné energie, spánek. Pak přišla ona a jeho svět se změnil, a nebylo nic, co by pro ni nebyl ochoten udělat. (3DD!3)

Recenze (88)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

R.U.R. v praxi. Tandemovej seskok z 3,5 tisíce metrů do povlečených šroubků. Love tak, jak ji znám, ale stejně se zdráhám přikývnout, že těm "lidem" rozumím. I´m Here, protože buzení ze sna je složitej proces a já potřebuju slyšet, že to bude v pohodě. Neveselej příběh o ztrátě sebe samotného a rozdávačnosti. Svět jako nevědomí a nic. Psycho dioda! Hudba, prozářenej les, disco, knihovna, berlička. A taky vědomí, že pohled do obchodních vitrín budu prožívat jako nikdy. A co na to R2-D2? Prej brečel. Gratuluju... ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Reklamní projekt dovolil Spiku Jonzeovi rozpracovat zajímavou myšlenku zvláštního světa robotů a jejich ani ne tak mechanické lásky. Melancholické vyznění je místy skoro až snové a neustále podsouvá otázku, jestli se aktéři krátkého filmu na konci probudí. Na první pohled ošuntělé ale zároveň detailně propracované kostýmy mají jedničku s hvězdičkou. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pekná myšlienka a slušne spracované. Ale načo robotov, keď aj v skutočnom svete to funguje tak, že muž obetuje pre ženu vždy viac. A odovzdá sa jej celý. Film, ktorý má pomalé tempo, hrá sa na niečo netradičné, a funguje v mnohých scénach. Akurát, že neprináša nič natoľko novátorské, aby som sa do neho mohol zaľúbiť a vracať sa k nemu vždy, keď sa ma zmocní smútok. A na odreagovanie mám kopec iných filmov. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Krátký příběh o dvou roztomilých plastových bytostech a jejich milostném vztahu, se kterým to jde od desíti k pěti, co se celkového součtu končetinových částí týče. Tak to dopadá, když se zamilujete do testovací figuríny. V rámci romantických, 29ti minutových krátkometrážních snímků o robotech, je tento rozhodně ten nejromantičtější a nejoriginálnější. / Aska Matsumiya - There Are Many Of Us / ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Roztomilý, originální, hořkosladce úsměvný a zároveň navýsost vážný a dojemný. A procedura, jíž se páry zavazují k doživotní společný cestě a nesobecký lásce, totiž "žádost o ruku", zde dostává další rozměr. A když onen rozměr přeroste do rozměrů megalomanských, patří lásce nejen vaše mysl, srdce a ruka, ale ovládne celý vaše tělo. Nojo, ale kdo podá prst (i kvůli tak bohulibýmu úkonu jako k nasazení prstýnku), musí hált počítat s tím, že mu urvou celou ruku... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirovaný knihou "The Giving Tree" od Shela Silversteina. (4ward)

Reklama

Reklama