Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Příběh o bohatém a chudém muži, kteří jsou si k nerozeznání podobní. A protože jim nevyhovuje způsob jejich života, rozhodnou se, že si je navzájem vymění. V nových životech nachází zalíbení a také lásku. Co se stane, až to praskne? (Pethushka)

Recenze (2)

Aluminium 

všechny recenze uživatele

Je to príbeh o dvoch mužoch, ktorí vyzerajú rovnako. Len s tým rozdielom, že jeden je bohatý a druhý chudobný. Čo sa stane, ak sa títo identickí hrdinovia stretnú a vymenia si život? ()

vett 

všechny recenze uživatele

Přežijte první dvě epizody a já slibuju, že pak se to o dost zlepší (ale doporučuju nevynechat, ve druhé epizodě odhazuje Sang Woo Kwon svršky...žrala jsem ho když mu bylo pětadvacet a sakra žeru ho i v jeho třiatřiceti:D...fangirl scream:)) Sice to není romantické dorama, jak je psáno tady v popisu, protože romantiky je tam opravdu poskrovnu a ještě jsem vesměs fandila "té druhé", ale jako komediální drama to nemá chybu. Opravdu asi první romantické dorama, kde mě skutečně zajímal celý příběh a ne jen to kdy a kde a jak se zase hlavní hrdinové potkají a co vyvedou (tedy jestli si konečně dají tu pusu nebo ne), protože tohle přátelé skutečně příběh má a ještě k tomu dobrý!! Což je mimochodem možná i důvod proč tohle dorama v Koreji moc populární není - jak vidno Korejci holt mají radši ty svoje melodramatické tragické příběhy plné slz, ve kterých se má divák utopit dřív než pozná, že je to vlastně strašně o ničem. Sang Woo Kwon nehraje vůbec špatně, ikdyž ve všech scénách s Yoonou mi přišel trochu prkenný a proto jsem celou dobu fandila Han Eun Jeong, se kterou jim to teda neskutečně sedlo (té holce už by měl dát někdo hlavní roli sakra!!). Yoona se mi v "9 ends 2 outs" líbila opravdu hodně, ale tady bych si do její role bývala přála někoho vyzrálejšího (věkem i herecky), protože věkový rozdíl mezi ní a Sang Woo Kwonem je znát. Po dlouhé době taky musím ocenit hudbu, která se nejspíš samotná nebude dát moc poslouchat, ale do každé scény se hodila dokonale, a výborný scénář, to co postavy vypouští z úst má díkybohu hlavu a patu a díkybohu snesitelnou dávku patosu a klišé. Takže u mě dobrý. Jo a ještě zajímavost na závěr, Korejci si stěžovali, že Sang Woo Kwonovi není vůbec rozumět, protože strašně huhňá a šlape si na jazyk...no hádám, že to jim vyvrátit nemůžu, ale já titulkům rozuměla dobře:D ()

Reklama

Reklama