Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Investigativní televizní reportéři, kteří se ve svém pořadu zabývají strašidelnými domy, mají dojem, že při jejich práci je nemůže už nic překvapit. Dům, ve kterém se chystají natáčet následující epizodu, je opředen legendami o podivných událostech a na svém kontě má několik záhadných zmizení. V domnění, že jde o další rutinní natáčení, vstupují dovnitř a rozmisťují svou techniku. Neuběhne ale mnoho času a okolnosti donutí televizní štáb zapochybovat, zda na mýtech okolo tohoto domu skutečně není něco pravdy. (oje)

(více)

Recenze (11)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Chvíľu ma to bavilo a chvíľu nie. Samozrejme to bolo neoriginálne, ale v rámci žánru haunted-house-horror je už dosť ťažké vymyslieť niečo nové, takže to by nevadilo. Horšie to už bolo s atmosférou a hereckými výkonmi. Ľakačiek bolo tiež dosť málo. Zase na druhej strane ušli niektoré vraždy, gore bolo tiež vcelku podarené a po vizuálnej stránke si myslím, že sa z toho miniatúrneho rozpočtu podarilo vyťažiť maximum. Ak mám povedať pravdu, čakal som, že to bude väčšia katastrofa. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Film určen možná pro ranní vysílání? Amatérština na každém kroku, vedle horroru to ani nestálo. Ruce pryč od této sračky! ODPAD! ()

oje 

všechny recenze uživatele

Víceméně klasický hounted house horror, který má svá pro i proti. Zejména ze začátku se režisérovy nedají upřít vydařené horrorové nárazy. Jistý náboj strachu se tak hned brzy po startu najde. Postavy jsou sice lehce nedůstojné, ale to by tak hrozné nebylo. Největším problémem je, že nedlouho po začátku se House of Bones ztáčí do tak absurdních kolejí, že se divák bát ani nemůže. O nějaké gradaci napětí tak mluvit nelze a konec už je pak čistě amatérská záležitost. Začátek by si zasloužil i lehce nadprůměrné hodnocení, ve zbytku ale čeká už jen zklamání. O něco lepším horrorem na podobné téma je Pokoj 1408. Alternativa: 1408, Paranormal Activity, Haunting in Connecticut, Amityville Horror. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrnej duchařskej slasher. Od Landa jsem nečekal nic extra přeci jenom i když Decoys 2 byla zábavná hovadinka tak Super tanker se mu moc nepovedl, takže jsem čekal co na mě vybafne tentokrát a nebylo to špatný. Sice pro lidi co viděly nějakej horor to bude slabší protože se ani jednou nelekne a celej film je neoriginální ale jako oddychovka to bylo fajn. Ale nesmí se to brát nijak moc vážně, ale bavil jsem se fakt dobře. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k tomu, že horory o prekliatych domoch ma v poslednej dobe nejako extra neberú a že ide o televíznu produkciu boli moje očakávania voči House of Bones naozaj miniatúrne. Nakoniec som však bol celkom milo prekvapený - napriek citeľnej nízkorozpočtovosti a chabým vizuálnym efektom Dom z kostí predsa len má čosi do seba a v rámci svojho subžánru prináša štandardné predstavenie... súhlasím s riccim, za ten skromný rozpočet to mohlo dopadnúť omnoho tragickejšie... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Podobné věci mám hrozně rád. Film o kterém nic nevím, soudím jen podle názvu a pak... Je to jednoduché, svým způsobem prosté, ale na TV zpracování (kteréžto zjištění mě dost překvapilo) velmi povedené. NIjak to netlačí na pilu, o to více to hustí atmosféru a těší náznakovými akcemi. A když už jde do tuhého, krve je tak akorát a v milých situacích. Obrovské překvapení, které ve své levnosti v mých očích poráží i Wanovy polosračkoidní Insidious. Chápejte, Livingdead tomu dal odpad, takže je jasné, že mě se to líbit musí. A navíc to ženské obsazení, jedna herečka se jménem jmenuje Charisma a druhá příjmením Honoré. To není jen tak. Na režisérovu tvorbu se asi kouknu důkladněji. 3,5* ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu bohužel moje nejčastější slovo, s tohohle hororu se dalo vytáhnout mnohem víc barák výborný elektronické zařízeni které používaly by se dalo taky s kousnout ale herci a cely děj zklamal škoda škoda. Začátek mně bavil ale pak jsem dokonce začal usínat tak amatérský natočené že to ani nešlo vydržet. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Priemerný horror o strašidelnom dome.Dej filmu začína v roku 1951,keď dom pohltí zvedavého chlapca a potom sa dej presunie do súčasností.Partia mladých ľudí chce zistiť čo sa v tomto dome deje atak sa sem nasťahujú aj s modernou technikou na zisťovanie paranormálnych javov.No nie len dom je nebezpečný,ale aj celý pozemok za plotom je nebezpečný.Vrátane záhrady.Vnútro domu je dosť skľučujúce a temné,po stenách rôzne obrazy portrétov.Škoda len,že tí lovci duchov nehrali trochu lepšie,ale ináč určite tento film vojde do priemeru.Je tam aj zopár nechutných scén. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Strašné béčko, ne-li céčko. Amatérské herecké výkony, směšné "triky" a bubákovina pro malé děti. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Dost slabý haunted-house horor, který mě teda nevylekal vůbec ničím, protože stavba jeho scénáře je chatrnější než ten dům, ve kterém straší. A pak ty herecké výkony. O hereckých "kvalitách" Corina Nemece netřeba dlouze polemizovat, totéž by se dalo tvrdit o sice krásné, ale před kamerou v podstatě nepoužitelné Charismě Carpenter. Film má podobný námět jako Grave Encounters, ale tam to vzali alespoň first-person kamerou, takže co se týče atmosféry, House of Bones absolutně nestíhá. Tohle je prostě značně podprůměrná záležitost, na kterou se dozajista rychle zapomene. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Natočíť zopár záberov do krachujúcej TV show po západe slnka v dome s nie práve lichotivou reputáciou nie je nikdy príliš dobrý nápad. Síce ani pozrieť si tento film nepatrí medzi mojich Top 10 nápadov tohto mesiaca, lepšie povedané ani dnešného dňa, ale prežil som to bez vážnejšej ujmy na zdraví a v zopár momentoch sa mi to dokonca aj páčilo. Jediná vec, ktorá má poriadne štvala, bola úroveň špeciálnych, predovšetkým počítačových efektov, počítačový tieň je ako vystrihnutý z filmu pred 15 rokmi... ()

Reklama

Reklama