Reklama

Reklama

Agent pohraniční stráže Jim Rhodes (Steve Austin) právě přišel o manželku. Na její ztrátu se snaží zapomenout hluboko v lesích Montany, kde vychovává svou dceru. Když se mu ji ale ozbrojená skupina pokusí unést, je Jim rozhodnutý zabíjet. (ssfan)

Recenze (58)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle naháněčky skrz kluzké hory, mokré lesy a nevyzpytatelné bažiny. Wrestlingová superstar Stone Cold to má navíc mnohem těžší než všichni ostatní, vláčet s sebou totiž tolik svalové hmoty navíc, to chce fyzičku jako hrom. Jeho krk začíná mít rozměry kmenu nějakého stoletého sekvojovce, toho by neuškrtila ani anakonda velká, to by jí dřív popraskaly žebra. Jednoduchý a totálně béčkový scénář nás a skupinku hlavních postav po několika minutách přivádí právě do hustého porostu, ze kterého mohou vyjít pouze ti nejsilnější. První polovina filmu působí jaksi rozvláčně, motivace jednotlivých členů gangu mi nejsou dost jasné (chtějí prachy nebo ránu do hlavy díky svým kecům a činům??), ale jakmile si situace zvrhne v moji oblíbenou partii jeden proti všem, začne to mít drsný náboj. A v tu chvíli mi naskakují scény jako lesní šachy v Rambovi nebo lov na Matta Huntera z Pomsty. Začínají létat šípy, nohy a břicha penetrují kusy dřev a čtyřkolky se parkují zásadně do ksichtů hlavních lumpů. Souboj Steve Austin vs Gary Daniels, na který jsem se těšil od začátku filmu, se... chvilka napětí... poměrně vydařil (střih a kamera toho nicméně zazdila dost). Tvrdý, drsný, bolestivý, jako kdyby se rubal mamut s krakaticí. Austin má svaly, Daniels čáry (a rychlé nohy). Gil Bellows mi nesedl, jako hlavní záporák mi přišel necharismatický, spíš směšný. Na nedělní dopoledne ale docela dobré a proto se odvažuji dát celých 50%. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Austinův vyšší level. Bravo! Film se sice vleče pod dojmem thrilleru, až teprve ke konci to dostane pořádné akční grády, ale celkově to tak trochu mdlejší s občasnými logickými chybkami. Úvodní intro působí jen jako "vole, kamaráde, pojď mi sem zahrát na deset minut, abych měl tvé jméno v titulcích", a k filmu se vůbec nevztahuje. No, sranda. Steve Austin ve filmu padne čtyřikrát do mdlob a dvakrát sjede po břiše z kolmé skalní stěny. He he. Padouši jsou téměř ti samí jako z Hangáru 14. atd. V momentě, kdy to začne být akční, to ztratí tu temnou hloubku budovanou po celou dobu, co se padouši pachtí napříč filmem. Vznikne dojem, že by to šlo natočit lépe a svižněji, ale přesto se to dá zkrátka dokoukat, aniž by vám na stole zbyl popkorn. Kdyby to tak mělo alespoň atmosféru dvacet let starýho Predátora. Za zmínku stojí nestárnoucí ksicht Gill Bellows. Navíc je film od společnosti Naser Group, tak bacha na hlavu. To není druhé Komando. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nenápadná akčná jednohubka, a vôbec môj prvý film s Austinom v hlavnej roli. Určite si túto rolu zaslúžil, veď nedá sa stále účinkovať v bezvýznamných vedľajších rolách. Nakoniec aj celé obsadenie filmu ma príjemne prekvapilo. Dej celkom slušne odsýpa, akčných scén tu síce nie je veľa, a hlavne som myslel, že bude viac osobných súbojov. Tie ktoré tu ale sú majú veľmi slušnú kvalitu, hlavne keď sa pozriem na meno režiséra, tak skladám klobúk. 60%. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný akčný dobrodružný film so Stevom Austinom v hlavnej úlohe. Má dosť dobrý príbeh o lesnom strážnikovi, ktorého zajme skupina zločincov, aby ich viedol cez hory, kde chcú dostať svojho partnera, ktorý im ušiel s peniazmi, pričom zločinci držia aj strážnikovu dcéru. A tak urobí všetko pre ochranu svojej dcéry a zneškodnenie skupiny. Spracovanie nie je najhoršie, ale sklamalo ma. Je najobyčajnejšie a najklišovitejšie, aké si len v tomto type filmu dokážem predstaviť a nanešťastie ani zaujímavé to moc nie je. Po úvodnej fázi, ktorá zoznámi s kladnou aj zápornou stranou sa začne dlhé putovanie všetkých zúčastnených lesom, behom ktorého sa moc zaujímavého a ani akčného neudeje, iba neustále prebiehajú nudné a hlúpe dialógy, ale dojem vylepšuje aspoň záverečná fáza, keď sa už hlavný hrdina konečne oddelí od skupiny a začne ju prenasledovať a likvidovať, ale ani toto nie je nič výnimočné. Akcie tu moc nie je, ale tá je celkom dobrá. Nájde sa tu pár súbojov jeden na jedného, ktoré majú opäť trochu viac strihov, ale nie je to nič zlé, pozerá sa na ne dobre, trochu strieľania, pár likvidácií a jedna naháňačka na štvorkolkách. Len škoda, že väčšina akcie a scén okolo nej pôsobí príliš samoúčelne, čo dojem kazí. Najviac sa mi páči súboj Austina s Danielsom, ktorý je dlhý, celkom dobre vynikne štýl oboch, len ukončený mohol byť lepšie. Herecké obsadenie je dosť rozporuplné, Steve Austin je dobrá voľba, keď niekoho chytí do rúk, tak sa je na čo pozerať a aj slušne hrá a poteší aj Gary Daniels ako jeden zo zabijakov, ale zvyšok je už na tom o dosť horšie, obzvlášť hlavný záporák Gil Bellows, ktorý sa snaží pôsobiť úplne nad vecou, ale svojim prejavom je len trápny a v závere to len vyvrcholí. Réžia je v rámci svojej kategórie priemer, ale s technickou stránkou moc nie som spokojný, hlavne využitie prostredia, teda lesa je dosť zlé, nie je tu naň jediný lepší záber a ani nevyvoláva pocit, že by sa postavy pohybovali v nejakom väčšom priestore, mimo záver a dvoch scén to má rovnaký efekt, ako keby chodili stále do kruhu. Čakal som viac, túto tématiku mám rád, ale tu to moc nevyšlo. Ale na priemer to rozhodne stačí. 54% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No nemuzu si pomoct ale na to jaky je Stone cold zvire mi porad ve vetsine svych solovych filmu prijde dost nevyuzitej navic tohle je dost nudnej podprumernej a ohranej spis nez akcnak thriller jakych jsou tucty nicmene dve hvezdice mu udelim z toho jednu za tu prdackou bitku Austin vs Daniels skoda ze takhle nevypadal celej film ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Akce 6/10/// PLUS: Steve Austin má konečně hlavní roli, Eric Roberts a Gary Daniels potěší, rovněž Gil Bellows jako hlavní padouch překvapí, mám rád postupnou vyvraždovačku šmejdů, hudba, potažmo atmosféra taky patří k tomu lepšímu MÍNUS: jednoduché béčko, které je předvídatelné, akce je spíš mnohokrát viděná než kdovíjak originální, dialogy jsou spíš špatné./// Shrnutí: Trochu tuctové béčko, které ničím novým neohromí a je tak vhodné pouze na jedno odpočinkové zkouknutí. Nicméně není špatně natočené. Choreografie soubojů má něco do sebe, kamera i střih jsou umírněné, takže je něco vidět a to považuji za docela důležitý faktor. Snad jen kvůli rozpočtu se točilo převážně v exteriérech, běhalo po lesích a působí to jako by na nic většího nebyly peníze. Přesto existuje spouta horších filmů, takže tomuhle dejte šanci./// Celkem 60%/// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Zajímavej film, dobří béčkoví herci. Příběh také není špatnej. Celkově film působí dost béčkovitě, ale akce tu je, menší napínavost taky, souboje také, konec mi přijde nejlepší. Film se hlavně vyskytuje ve velkém lese, což je celkem zajímavé. Hodnotím na 65% = *** ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Distribučný názov debilný... Inak ide o slušné béčko. Vzhľadom na príbeh, ktorý sme tu už mali sto krát a väčšinou lepšie použitý (DIVOKÁ RIEKA, RAMBO, ŠTVANEC, CLIFFHANGER) je to len dvojhviezdičkovka, ale nenudí. Lesné prostredie je nádherné, herci sú dobre obsadení (po dlhšej dobe zaujímavý záporák), Austinove akcie solídne nasnímané. Treba na rovinu povedať, že je to totálna béčkovina, ale solídne spravená... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Perfektní akčnák se sympatickým taťkou Stevem Austinem. Nasser dělá dobrý filmy ,,zrušil si mi zábavu! já ti teď zruším ksicht". PS: Hlavně že Roberts je napsaný jako první a objeví se tam jen na chvíly. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nenechaje sa nalakat tym, ze tu hraju traja zaporaci z Expendables. Ten film nestoji za to. Jednu * davam za tuctovu nicim vynimocnu bitku medzi Austinom a Danielsom, ktora je naviac dokalicena rychlym a nenaväzujucim strihom, ale napriek tomu je tou najlepsou scenou v tomto filme. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Dalo se to. Úplně klidný jsem byl, Austin zlámal pár kostí a vůbec sse mi film nehnusil. Krásné prostředí, Austin opět drsňák, příběh se mi zdá jednoduchý, ale jak říkám: Bylo to dobrý! Mohlo být víc akce, napětí nechybí, ale žádnou špičku nečekejte. 70% ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Gary Daniels a Austin si ve filmu střihly pěkné bojové číslo, jenom škoda rychlích střihů a občat špatné kamery. Austin během filmu dostane do těla pěkné kapky. Roberts ve filmu stráví cca 5 min. A nesmrtelnej záporák Bellows nepůsobil moc výrazně. Celkově to působilo jako dobře odvedený čistokrevný akční film. Jenom ty souboje sou někdy nevhodně sestřihlé. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

2.1.2011 ~ Díky The Expendables se minulý rok roztrhl pytel s béčkovými akčňárnami ála '80 a '90. Málokdo z tvůrců si ale uvědomuje, že The Expendables byly takovou... poctou tehdejší kvalitě akčních filmů. Nemělo to znamenat, že se začnou natáčet další podobné koniny, které už to bohužel myslí vážně a o to vyznívají v důsledku pitoměji. ~ A tím případem je právě i 'Hunt to Kill'. Steve Austin v Kanadě hlídá hranice, prochází se lesem a kochá se přírodou. Jeho dcera tohle zrovna moc nechápe a hrozné ráda by z tý bažiny kdesi v lesích na kraji světa vypadla někam, kde to žije. Chce vzrůšo, má ho mít. Do lesů totiž zdrhnul se všemi penězi kumpán jedné zločinecké bandy a ta nemá v plánu si nechat peníze zdrhnout. Dceru vezme hlavní kápo jako rukojmí a pokud jim Steve neukáže cestu do Kanady a nepřevede je, holka neskončí jen se zkřiveným vlasem. ~ Steve Austin ale nebyl do téhle role vybrán pro svoji lásku ke kanadské květeně, tudíž je vlastně celý příběh v celé své béčkové pitomosti zcela irelevantní a klidně se na něj může zapomenout. Tady se bude střílet a zabíjet a vybuchovat a tralala tralali s Steve tomu bude mocinky moc pomáhat. Je to taky hromotlucká muskulatura a pár kulek nebo ukopnutí hlavy ho nerozhodí. To se ale nedá říct o většině členů oné bandy, která je rozhozena po okolí poměrně rychle a zůstává jen hlavní ošklivák jedna nevychovaná, který má víc životů než dvanáctkrát naklonovaná čičina. ~ Jak to skončí je nad míru jasné a netušíte-li, zaskočte se zeptat na nejbližší kliniku péče o pacienty s lobotomií. Od filmu se totiž nedá nic čekat. Faktem je, že to není nijak zábavné, ani s vypnutým mozkem se to nedá moc dlouho v kuse pozorovat. A tak si alespoň vyzkoušíte, jaké to je mít Alzheimera - po chvíli už nebudete vědět, že jste něco takového kdy viděli. A tvůrcům doporučuji zapomenout, že se podobné filmy kdy natáčely. Ještě by je mohlo napadnout natočit něco i dnes. Děsná to představa. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím. Tenhle místy Rambo pro chudé mě nějak nesedl. Mimochodem všimněte si hudby u titulků. I tam vidím podobnost s Rambem, ale pryč od toho. Austin je fajnovej béčko/céčkovitej herec a já tyhle filmy v pohodě pokoukám. Dlouho jsem přemýšlel co mě vlastně na tomhle vadí. Souboje jsou fajn, napětí to i má, herci taky ok a na otravný ratolesti si tak nějak pomalu zvykám. Tak proč? No mám to. Film je totiž jako noc a den. Černé a bílá. Prostě dobrý okamžiky střídají totálně pitomý. Nebudu uvádět příklady, ale jen finální souboj jich nabídne několik. Nemůžu jinak. 49 procent a 2 hvězdy. ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

Steve Austin je akční herec. Tak proč ten film není celý akční? Jen závěr byl trochu víc v jeho žánru. Ale to zabíjení bylo hodně trapné. Stejně jako většina bitek a spol., kde vystupuje téměř jako nesmrtelný kyborg.... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Keoni VoskovyMuz /seagalovky Mstitel, naprosta Sebeduvera/ natocil priemerny film so Styvom Austinom /The Condemned 2007, Expendables 1/ v hlavnej ulohe. Austin je v hlavnej ulohe, hrat nevie, ale akcne sceny su dobre, dialogy tiez, take priemerne, na urovni a tempo tiez, dobre to odsypa : 60 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Lehká kopírka filmu Shoot to kill s Tomem Berengerem.Ale kvalitou to neoplývá.Film plnej klišé,jednání postav je taky někdy na úrovni mateřský školky,navíc dlouhý,zbytečně nastavovaný.40%. ()

otík 

všechny recenze uživatele

I Steve Austin může mít svého Cliffhangera či Živý terč. Tak proč mu to nedopřát touto typickou béčkovou jednohubkou. Hudba: Michael Richard Plowman ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Potenciál Austina zostal nevyužitý.........samotný film je ako nostalgická pripomienka z 90 rokov,.... podpriemerný film. ()

Reklama

Reklama