Reklama

Reklama

Agent pohraniční stráže Jim Rhodes (Steve Austin) právě přišel o manželku. Na její ztrátu se snaží zapomenout hluboko v lesích Montany, kde vychovává svou dceru. Když se mu ji ale ozbrojená skupina pokusí unést, je Jim rozhodnutý zabíjet. (ssfan)

Recenze (58)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

2.1.2011 ~ Díky The Expendables se minulý rok roztrhl pytel s béčkovými akčňárnami ála '80 a '90. Málokdo z tvůrců si ale uvědomuje, že The Expendables byly takovou... poctou tehdejší kvalitě akčních filmů. Nemělo to znamenat, že se začnou natáčet další podobné koniny, které už to bohužel myslí vážně a o to vyznívají v důsledku pitoměji. ~ A tím případem je právě i 'Hunt to Kill'. Steve Austin v Kanadě hlídá hranice, prochází se lesem a kochá se přírodou. Jeho dcera tohle zrovna moc nechápe a hrozné ráda by z tý bažiny kdesi v lesích na kraji světa vypadla někam, kde to žije. Chce vzrůšo, má ho mít. Do lesů totiž zdrhnul se všemi penězi kumpán jedné zločinecké bandy a ta nemá v plánu si nechat peníze zdrhnout. Dceru vezme hlavní kápo jako rukojmí a pokud jim Steve neukáže cestu do Kanady a nepřevede je, holka neskončí jen se zkřiveným vlasem. ~ Steve Austin ale nebyl do téhle role vybrán pro svoji lásku ke kanadské květeně, tudíž je vlastně celý příběh v celé své béčkové pitomosti zcela irelevantní a klidně se na něj může zapomenout. Tady se bude střílet a zabíjet a vybuchovat a tralala tralali s Steve tomu bude mocinky moc pomáhat. Je to taky hromotlucká muskulatura a pár kulek nebo ukopnutí hlavy ho nerozhodí. To se ale nedá říct o většině členů oné bandy, která je rozhozena po okolí poměrně rychle a zůstává jen hlavní ošklivák jedna nevychovaná, který má víc životů než dvanáctkrát naklonovaná čičina. ~ Jak to skončí je nad míru jasné a netušíte-li, zaskočte se zeptat na nejbližší kliniku péče o pacienty s lobotomií. Od filmu se totiž nedá nic čekat. Faktem je, že to není nijak zábavné, ani s vypnutým mozkem se to nedá moc dlouho v kuse pozorovat. A tak si alespoň vyzkoušíte, jaké to je mít Alzheimera - po chvíli už nebudete vědět, že jste něco takového kdy viděli. A tvůrcům doporučuji zapomenout, že se podobné filmy kdy natáčely. Ještě by je mohlo napadnout natočit něco i dnes. Děsná to představa. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No nemuzu si pomoct ale na to jaky je Stone cold zvire mi porad ve vetsine svych solovych filmu prijde dost nevyuzitej navic tohle je dost nudnej podprumernej a ohranej spis nez akcnak thriller jakych jsou tucty nicmene dve hvezdice mu udelim z toho jednu za tu prdackou bitku Austin vs Daniels skoda ze takhle nevypadal celej film ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Nenápadná akčná jednohubka, a vôbec môj prvý film s Austinom v hlavnej roli. Určite si túto rolu zaslúžil, veď nedá sa stále účinkovať v bezvýznamných vedľajších rolách. Nakoniec aj celé obsadenie filmu ma príjemne prekvapilo. Dej celkom slušne odsýpa, akčných scén tu síce nie je veľa, a hlavne som myslel, že bude viac osobných súbojov. Tie ktoré tu ale sú majú veľmi slušnú kvalitu, hlavne keď sa pozriem na meno režiséra, tak skladám klobúk. 60%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Akce 6/10/// PLUS: Steve Austin má konečně hlavní roli, Eric Roberts a Gary Daniels potěší, rovněž Gil Bellows jako hlavní padouch překvapí, mám rád postupnou vyvraždovačku šmejdů, hudba, potažmo atmosféra taky patří k tomu lepšímu MÍNUS: jednoduché béčko, které je předvídatelné, akce je spíš mnohokrát viděná než kdovíjak originální, dialogy jsou spíš špatné./// Shrnutí: Trochu tuctové béčko, které ničím novým neohromí a je tak vhodné pouze na jedno odpočinkové zkouknutí. Nicméně není špatně natočené. Choreografie soubojů má něco do sebe, kamera i střih jsou umírněné, takže je něco vidět a to považuji za docela důležitý faktor. Snad jen kvůli rozpočtu se točilo převážně v exteriérech, běhalo po lesích a působí to jako by na nic většího nebyly peníze. Přesto existuje spouta horších filmů, takže tomuhle dejte šanci./// Celkem 60%/// ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hunt to Kill jsem ochoten dát maximálně tak 2*, a to jsem ještě hodný. První je za dcerku hlavního hrdiny, respektive za její představitelku, která hraje sice na hovno jako ostatní, ale jinak je to fakt vymazlená kočička :-), no a druhou za jednu jedinou scénu, která mě za celou dobu trvání filmu vážně bavila, a to za souboj Steva Austina a Garyho Danielse. Takový koule kdyby měl celý film, byla by to sakra nálož. Bohužel, tento fakt vychytaný souboj je ale tím jediným záživnějším momentem, ve zbytku se hodně žvatlá, hádá, chodí a párkrát i dokonce běhá, což je pak to nejdivočejší, co se tu vůbec děje. Na film, ve kterém hraje hora jménem Stone Cold je to zatraceně málo, navíc jeho samotný herecký projev snímku také opět zrovna dvakrát nepřidal. Zápletka je jinak dost nudná, žádný moment překvapení, žádná drsnější scéna, žádné napětí, ani sychravé a nehostiné horské lesní prostředí nepřineslo tíženou atmosféru, spád minimální, likvidace zločinců slabá a úplné finále, zúčtování s hlavním únoscem, hodně mdlý žert, prostě to celé na mě zapůsobilo jako těžká zívačka. Na Steva Austina to bylo zkrátka strašně málo akční, dějově silně nevýrazný, film nebyl vůbec ničim zajímavý, je to prostě slabší béčko s nevyužitou masou svalů. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Eric Roberts, Steve Austin a Gary Daniels si společně zahráli již ve filmu Expendables: Postradatelní (2010), kde se sešli v rolích „záporáků“. (SeBig)

Reklama

Reklama