Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sousedé Tara a Ray spolu díky vzájemného flirtu skončí v posteli. Ray bere situaci jako obyčejný úlet a chce na Taru zapomenout. Tara se s tímto názorem nehodlá smířit a chystá na Raye krutou pomstu. (darek kartac)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmy o šílených (zhrzených) ženách či mužích a jejich následný „Stalking“ svých obětí není nic nového a existuje jich celá řada. Ovšem většina z nich se věnuje jen psychickému teroru. Najdou se však i takové, ve kterých nechybí dávka násilí, mučení a zabíjení. No a tento kousek patří mezi ně. Bohužel se ale na něm dost podepsal malý rozpočet, který z tohoto vcelku zajímavého námětu udělal nepříliš záživnou podívanou. Hlavní hrdinka byla správný magor, který se doslova vyžíval v utrpení svých obětí. Nechyběla tomu ani poměrně slušná dávka brutality a počet obětí taky nebyl zrovna zanedbatelný, bohužel mi sledování dost kazil chaotický střih a zmatená kamera – jejichž účelem bylo alespoň částečně zamaskovat všechny nedostatky. I tak si však jistě někteří přijdou na své. Krev bude cákat na všechny světové strany, dojde k bodání, vrtání, pálení, řezání, lobotomii – no prostě samé „krásné“ věci. Jenže místo toho aby nám byli nabídnuty opravdu brutální záběry na samotné mučení, dost často kamera raději obdivovala výstřih či rozkrok hlavní hrdinky (která se ráda producírovala hlavně ve spodním prádle). Natalie Dickinson však podala docela slušný herecký výkon a vlastně byla tím nejzajímavějším, co nám tento film nabídl. Minimálně o třídu převyšovala ostatní herce, z nichž většina byla tak na úrovni ochotnického představení, což taky dost snižovalo celkovou kvalitu.40% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja zase nechutné krváky zbožňujem, ale tento film so mnou nijako nepohol a ani raz sa mi nezdvihol žalúdok, práve naopak. Pokojne som si papal cestovinku a nadával na to, ako to bolo amatérsky a smiešne natočené. Strašne mi to pripomínalo podobne ladený snímok Neighbor (2009), problém je len v tom, že sa mi veľmi nepáčil ani ten. Brutalita a hlavná záporáčka to držia nad vodou, takže fakt škoda, že ten rozpočet nebol vyšší. A mohlo to byť ešte brutálnejšie, čakal som rozhodne viac! ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že je to nutně "špatný film", ale divím se sám sobě, že jsem to dokoukal, protože nechutné krváky fakt nesnesu a u tohohle se mi několikrát zvedal žaludek. Takže pro fanoušky letlamp a kladiv to bude asi kultovní film, pro mě to je zblitka. ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Filmové a hudební postupy jsou v tomto filmu dělány nejspíš podle manuálu pro začátečníky. Ostatně tomu odpovídá i amatérské nasazení herců, krev barvy šizené rajčatové omáčky ze závodní jídelny a levné triky bez explicitních záběrů hovoří samy o sobě. Jedno z posledních vzepětí hlavního antihrdiny je slavnostně doprovázeno westernovou hudbou, která divákovi slibuje brzké shledání s již vytouženými titulky. Mezitím však dochází k posledním křečím scénáristy, postiženého mozkovou obrnou, který se snaží stopáž natáhnout alespoň k běžnému filmovému standardu. Film jistě najde své vděčné diváky se slabostí pro slátaniny s vykradenými nápady jiných snímků. ()

Reklama

Reklama