Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Recenze (92)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MUSÍME DRŽET PŘI SOBĚ. MY NEPROHRAJEME!“..... /// Každej by chtěl patřit k bratrstvu Sigma Zeta Chi (kromě mě). Spolek kluků, jenž má tradice - ,,TU MÁŠ BOUCHAČKU A BUĎ JDEŠ, NEBO NE.“ Bratr nebo piča – CO TO BUDE? Bude to akcička, která spustí vlnu ,,seroucích“ se událostí a následných psychologických reakcí. Holky řvou (hystericky) a ,,bratři“ dělaj kravinu za kravinou. Malý prostor (jeden dům) přináší hodně vypjatých situací, ale i idiotskýho jednání. Ovšem EMOCE pracují – a vo to tady jde! Další Zkurvená noc? Ne, ta byla černohumorná. Tady jde jen o psycho. To můžu. A i když mě občas debilové vytáčeli, dám 4*. Za ty emoce! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zakládám bratrstvo a vymejšlím rituály pro nováčky. 2.) Zjistím, proč nemám chlastat v kufru. Auta. 3.) Baví mě sledovat partičku vystresovaných jedinců, z nichž dvěma jde o život. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Už dlho som sa pri nejakej dráme tak dobre nezabavil. Bratstvo študentov vymyslelo ťažkú "prijímaciu skúšku" nových členov, avšak študentský žartík vykradnúť obchod sa obrátil naruby, keď jedného z nich postrelili. Samozrejme treba vždy držať spolu a nejako to vyriešiť aj bez polície, čo takto napríklad uniesť predavača? A začal sa neuveriteľný kolotoč prúserov, lebo keď už sa dojebe jedna vec, tak sa dojebe úplne všetko, a po celej tej motanici prišlo to najväčšie jebadlo, aké vôbec prísť mohlo. Odporúčam, super film! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jelikož je Drama můj nejméně oblíbený Žánr, tak tohle šlapalo docela hezky, pořád se něco dělo, každou chvíli nějakéj zvrat a průser, ale stále mi ve filmu chyběla Štáva, možná to chtělo i nějakou Akci a bylo by to Perfektní,díky krátké stopáži, jsem se naštěstí nenudil,ale kdybych film vynechal, nic by se nestalo. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Dvakrát jsem se nadechla a byl konec. Velký pytel adrenalinu, zvratů, fuckování a napětí v bezvadné stopáži. Kluci to hráli maximálně uvěřitelně, ovšem že by se něco takového mohlo stát i v reálu, o tom už mám trochu pochybností, ale za kouknutí to určitě stojí. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Perfektní! Adrenalinový nábuch, který nekončí až do konce. Velmi příjemná stopáž, která je maximálně využita a hlavně skvělé herecké výkony! Další z perfektních příběhů o tom, co všechno se může posrat a následně i zesrat, když se přitom ze začátku všechno zdá jako banální blbost. Překvapení roku! 90% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl členem bratrstev delfíního rohu, republikánských šlapek ani vesmírných kukuřic a navíc se poťouchle vysmívám urputným snahám amerických studentíků o prestižní členství ve všech alfách, betách i omegách. Patrně proto jsem si škodolibě užil to, jak se chlapcům jejich buzerování zelenáčů krásně podělalo i jak se mazáci bořili do vzniklého trusu až po svá vymodelovaná ouška. Nijak zvlášť jsem se přitom nebavil, ale co naplat - uspokojen jsem byl. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Oh Shit! What a big fu*king night!:) Adrenalinová jízda s patřičným množstvím hysterie a salvy vulgarismů o jedné noci, kde se něco zatraceně po*ralo. Některé scény a jejich návaznosti mi přišly nepravděpodobné a nelogické (Týpka střelí do ramene a skoro celý film si chudák musí počkat, až se mu dostane řádného ošetření, protože jeho kámoši musí nejdříve vymyslet "důkladný" plán, aby ho, i je, nezatkli poldové. A to vyžaduje řadu dlouhých úvah, na které poté navazují stejně jen další trable:). Ale co, zde šlo o ten nášup akce, který se rozhodně vydařil. Brotherhood má dobré herecké obsazení a skvěle vypointovaný závěr je (ne)milou tečkou za celým snímkem. Nezapomínejte, "co" jste nechali v kufru auta:) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tak si představ, že se mi zlomil podpatek u těch nových červených lodiček, posral mě holub a ještě mi cestou z auta rupla taška s nákupem. No, nekecej. Nádech, brzy to totiž skončí. A docela dost se toho stane. Solidně využitá dietní stopáž, kterak se zvrtne jedna přihlouplá studentská zkouška. A v tom je možná pro evropského diváka problém. Absolutně na nás totiž nedoléhají ty urputné snahy amerických studentů o „prestižní“ členství ve všech těch beta-mega-omega bratrstvech. Buzerováním zelenáčů to začne, nezvanou návštěvou policejních vozů skončí. Nejeden z nelogicky jednajících hysterických studentů solidně otravuje, takže jim nakonec „úspěch“ po téhle noční šichtě ani nepřejeme. A když už to vypadá na lepší příští, přijde další pořádná facka. Až budu chtít napravit to, co jsem způsobil vykradenou pumpou, zajdu s penězi do jiného krámu stejného majitele. To dá rozum. Ale kdeže!! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Hračky - plačky." ,,Tak dlouho se chodí se džbánem..." ,,Když se něco se.., tak se se.. všechno." Ano, stačí malá nehoda, škobrtnutí a spustí se řetězec tragédií, které se na sebe nabalují jak sněhová koule. Každý promyšlený plán dostává nakonec trhlinu. Krátké, rychlé a i na krev dojde řada. Kdyby se snímek netvářil celou dobu tak vážně, chtělo by se jednomu u toho smát. Angličané by z toho jistě udělali černohumornou taškařici. A samostatnou hvězdu dávám za konec - čekal jsem úplně jiný, smutný, i když tenhle taky veselý nebyl. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na to, jaké béčko jsem očekával, jsem se dočkal snímku, který si moji pozornost udržel od samého začátku až do úplného konce. V podstatě jde o pěkný příběh, který nám představuje bratrstvo mladíků, jenž si mysleli, že jim patří svět a že jsou děsně cool, což se jim ovšem v důsledku nepovedeného přepadení benzinky postupně začíná vyvracet. Divokost, drzost a nespoutanost si vybere svoji daň a tragédie v životě mladíků je brzy dokonána. Brotherhood má dobré a neznámé herce, ideální stopáž a děj, v němž se neustále něco děje, tudíž není prostor pro nudu. 4* ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

našlápnutý, adrenalinový a celkem drsný snímek o tom, jak se může rozjet taková (ne)vinná klukovina... připravte se, že se jede od začátku na plné obrátky a krevní tlak s každou další scénou exponenciálně roste... ač je však stopáž na celovečerní film vcelku podprůměrná, bohužel už v půlce není moc kam gradovat a bratrstvu tvůrců už prostě trochu dochází dech... nicméně charaktery postav jsou skvěle zachycené a hned s několika hrdiny se divák může ztotožnit, ergo i náležitě vžít do děje. takže v součtu líbilo na 80%. [2. wayFUCKý HD FEST] ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ty vo*e, tak tomu říkám pořádné adrenalinové drama. Nemohl jsem z toho dýchat jaký měl Brotherhood obrovský náboj. Od začátku až do úplného závěru neskutečné napětí. Jelikož má pouhých 76 min, tak nezačne ani na minutku nudit, děj vás zcela vtáhne a nepustí. Už dlouho jsem nezažil tak dokonale napínavé drama. Nejlepší je ale závěr, když už si každý z bratrstva myslí, že má vyhráno, tak se vše nakonec zvrtne ještě daleko víc. Upřímně říkám, že mě ani ve snu nenapadlo jakým způsobem to skončí. O tom se samozřejmě musíte přesvědčit sami, poněvadž to za to stojí. Proto Brotherhood doporučuji na plné čáře a kdo má rád pořádné drama, tak se u tohoto i zapotí.. 9/10 = 90% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

A ja už myslel, že sa nenajde pán správny, ktorý všetko ohlási a uvedie na pravú mieru. Ak by sa nenašiel, tak sa naseriem a nazvem túto US. drámu sračkou, ktorá postráda logické myslenie a koniec koncov ako taká nemá zmysel, ale takto? 6/10 ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Skoro ako vždy, za všetko môžu sprosté nápady opitých hláv ... fakt originálna a skvelá jazda, brzdilo sa až na konci. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

To šílené tempo mě zanechalo tak naspeedovanou, že jsem bezprostředně poté uklidila celý příbytek... a pak, že mě filmy odvádějí od práce ;-) Mimo zvýšenou tepovou frekvenci a nutkání vraždit - minimálně v jednom případě, se cítím opravdu skvěle, neboť nic nenakopne víc, než podělaný americký univerzitní spolek v totálním průseru! Nicméně, jedno ALE by tu bylo, ten kluk v kufru, co měl být zapomenut... chyba - já nezapomněla. I tak ale platí, že si všichni vedli víc, než dobře a přivodili mně tak skutečně intenzivní zážitek. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem ty americký studentský spolky nechápal a příběhy z jejich prostředí mě moc nebraly. Ale tohle je film, kterej má fakt koule. Od začátku do konce se bylo na co dívat, pořád se něco dělo, perfektně zahraný a navrch originální příběh. Tohle si nechám líbit. 85% ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Rozčuľovali ma nenormálne, ale to nie je nikoho chyba, tie postavy také mali byť. Plus skvelý koniec (...som totiž tiež úplne zabudol... a či to o mne niečo svedčí? ... nieeee, isto nič vážne... skrátka som na nich všetkých kašľal... a ani to nie je moja chyba, z môjho pohľadu to presne tak malo byť). ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Takto dopdne každý, kto chce patriť do stáda a nepoužíva mozog. Tu je jasne vidieť, kam až mladý dnes sú ochotní zájsť, len aby sa niekam zaradili a cítili sa súčasťou niečoho exkluzívneho, otázkou však je, prečo nemajú tušenia, čo je naozaj v živote podstatné. Množíme sa veselo a takto vyzerajú tí, ktorí znamenajú našu budúcnosť. Smutné, že? Pokiaľ sa aj nájde jeden, čo je ochotný urobiť správnu vec, je okamžite ostatnými zrazený na kolená. Podľa mňa dosť reálne! ()

Reklama

Reklama