Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na to, jaké béčko jsem očekával, jsem se dočkal snímku, který si moji pozornost udržel od samého začátku až do úplného konce. V podstatě jde o pěkný příběh, který nám představuje bratrstvo mladíků, jenž si mysleli, že jim patří svět a že jsou děsně cool, což se jim ovšem v důsledku nepovedeného přepadení benzinky postupně začíná vyvracet. Divokost, drzost a nespoutanost si vybere svoji daň a tragédie v životě mladíků je brzy dokonána. Brotherhood má dobré a neznámé herce, ideální stopáž a děj, v němž se neustále něco děje, tudíž není prostor pro nudu. 4* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jelikož je Drama můj nejméně oblíbený Žánr, tak tohle šlapalo docela hezky, pořád se něco dělo, každou chvíli nějakéj zvrat a průser, ale stále mi ve filmu chyběla Štáva, možná to chtělo i nějakou Akci a bylo by to Perfektní,díky krátké stopáži, jsem se naštěstí nenudil,ale kdybych film vynechal, nic by se nestalo. ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Poučen Murphyho základní poučkou, dle které když se něco může pokazit, tak to si pište, že se to pokazí, nám film přibližuje fungování těch slavnejch americkejch studentskejch spolků. Bezprostředně po zhlédnutí mě napadá jen toto: to radši nikam nepatřit, než patřit k Sigma Zeta Chi! Jinak, musím ještě říct, že jsem si Brotherhood užil víc, než by mohlo mé hodnocení napovídat. Fakticky jsem se bavil, ten má film spád, nemám problém doporučit ho dál. Jen zkrátka je v jeho konci pro mě něco nesmírně iritujícího, něco co se mně však těžko pojmenovává, něco co mě přinutilo odpočítat jednu hvězdičku. 65% ()

zette 

všechny recenze uživatele

Neverim, ze se v jednom dni muze posrat tolik veci najednou, mozna to tvurci trosku prekombinovali a zbytecne moc hrotili... Presto divak dostane ve skromne stopazi maximalni akci a napeti. Atmosfera je taky vyborna, za kterou mohou predevsim vynikajici herecke vykony, snad vsech mladych a pro me neznamych hercu. Povedena jednohubka:-)! ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Odsýpající, nadupaný a dobře zahraný thriller o bandě nesympatických nedospělých sociopatů - vysokoškoláků. Nevím jak přesněji definovat v jedné větě tento film. Líbilo se mi nekončící napětí a naléhavost hereckých výkonů, naproti tomu ale stojí fakt, že to celé je "jen" o partě nehorázných blbečků, se kterými zkrátka nemohu sympatizovat. Tím pádem nemám ani vůli přát si, aby hlavní hrdinové dospěli k (pro ně) dobrému konci a to je pak vlastně sledování ničeho a k ničemu. Ona ani zápletka není kdovíjak oduševnělá a ve výsledku jí tedy ani sebelepší slupka nepomůže. Bohužel. I když to bych chtěl po bezmála šestasedmdesáti minutovém filmu asi trochu moc. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama