Reklama

Reklama

Postižiny

(amatérský film)
  • USA Handicapping (It Short)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2009, 5 min

Obsahy(1)

Improvizovaná letní komedie na téma Václav klaus, život za socialismu a chalupaření. (Festival otrlého diváka)

Recenze (14)

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Učiněná ubohost. Vtip se vytratil, (jestli tam někdy byl) herecké výkony nulové, totálně bez příběhu, bez zápletky. Jedna hvězdička za snahu o vzbouření se proti všemu. Jinak si myslím že pánové mají i navíc, a ztrácet čas takovými, s prominutím, kravinami je do nebe volající stupidita. Tak snad mě příště něčím pobaví, ale začínám nějak pochybovat. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o soutěži postižených s poměrně jednoznačným výsledkem. Na první místo se probojoval hlavní hrdina, jehož monolog nad nabízeným nářadím se vskutku povedl, proto za něj dávám dvě hvězdičky. Na druhém místě skončil Klaus, nudnou přednášku zachránil vtipným přízvukem. Na třetím pak ten ořezaný nešťastník. ()

Reklama

igi B.

všechny recenze uživatele

Pozor! Obsahuje igizmy v množství málem menším než malér! . . . Svatá postižino, v Třešti to třeští, ale tohle si snad ani pantáta Klosétor nezasloužil... %-o . . . Čuročirý odprdek, byť to klucí myslí ryze amatérsky a kdeco profikanějšího jest býti v tušašsku obdobnou srágorou... Hotovej kameňák a šmiktrulus (k)ámen... 8-[.. - - - P.Š. Vskazik Barborce: Že ty Xeny byly zase teplý kelímkový... ;o[] - - - Po.Scat. Z tohohle by Hrabalovi asi hráblo... Tak hlavně, že jsou klucí tady na dadabázi. Rači teda bez hovnocení! - - - Po.Po.Scat. Pro pazdráty ejhle tutem: http://www.youtube.com/watch?v=dewL2oO1CYE&NR=1 - - - - - (Poprvé a naposledy viděno 19.6.2011 na YouvejTobě, hodnocení 87., kulomentář uchcátý zde coby čtrnáctý - 19.6.2011) ()

Zajímavosti (1)

  • Celý film se natáčel v chatové oblasti u Váňovského rybníku v Třešti. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama