Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavné večerné športové spravodajstvo verejnoprávnej Českej televízie. (oficiální text distributora)

Recenze (144)

Zemi11 

všechny recenze uživatele

"Na sedmi stadionech se dnes hraje ,-té kolo hokejové extraligy." :)) Trochu stereotyp,že? Přitom z fleku vymyslím 52 jiných způsobů, jimiž to lze říci. No nic, jediné, čeho si na sportu na jedničce cením je objektivnost. Není to novácký bulvární sport. To je však jediné plus. Prokousat se úvodními zprávami o ping-pongu, cyklistice, vzpěračství, šermování a podobných píčovinách, to je umění. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako sportovní fanatik jsem Branky, body i vteřiny kdysi nedočkavě vyhlížel a hltal všechny výsledky. Jenže pak se zjevili zákeřní konkurenti nejprve v podobě stručného teletextu a následně informacemi překypujícímu internetu. Přesto si BBV většinou nenechávám utéct, ale již to není ten jediný zdroj sportovních informací a tak se ode mne absolutního hodnocení nedočká. ()

Reklama

Volos 

všechny recenze uživatele

Sportovní zpravodajství je formát, ve kterém není zdánlivě co zkazit. Opak je ale pravdou. BBP se soustředí pouze na domácí události (které v určitých dnech jsou naprosto banální) a často zcela vynechává události ze světa, které se nás velmi často nepřímo týkají. Jako příklad uvedu poslední boxerský zápas Vitalije Klitschka, který vůbec pořad nezmínil a to i přes to, že to byla světová událost ( vysílalo to asi 30 stanic a sledovalo desítky milionu lidí). A další a další, stává se to skoro každý týden. V momentě, kdy budeme obklopeni jenom našimi zprávami, často nepodstatnými, tak se nám postupem času velmi sníží obzory. Zkrátka s časem, který mají BBV vyhrazeny je špatně naloženo a to je zásadní problém. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelnou znělku Branek, bodů, vteřin jsem dlouhé roky slýchával každý den a tento pořad mi nemohl utéct. Vždy profesionální přístup a převážně dobré zprávy mě každý večer dokázaly potěšit. Dnes televizi již dlouhé roky nemám a tento pořad mě míjí, ale ve vzpomínkách bude vždy patřit ke skvělé klasice epochy televizního vysílání. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Kontinuita trvání přes 50 let tohoto pořadu mluví za vše. Vždy ve zkratce to nejdůležitější (což je mimochodem velmi důležité slovo, neplést si s nejžádanější) ze světa sportu v podání příjemného moderátora Bernatského a když není k dispozici internet, šáhnu po ovladači s prstem na tlačítku 1 ještě dnes. A to nejen kvůli neoposlouchatelné znělce. 70% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • V roce 1980 dochází k přejmenování pořadu, slovo „vteřiny“ nahrazuje „sekundy“. Z důvodu změny názvu přijetím systému jednotek SI („Le Système International d'Unités“) roku 1974. V lednu 1993 se Česká televize vrací k tradičnímu názvu se slovem „vteřiny“. (sator)
  • Po autorovi původní znělky bylo nutné značně pátrat, než se podařilo zjistit, že jím byl Štěpán Koníček. Znělka je neuvěřitelná tím, že jako jediná zůstala na obrazovkách od roku 1956, přestože později mírně upravená. (sator)
  • Většina původních starých reportáží je nenávratně ztracena - zplesnivěla a byla skartována. (sator)

Reklama

Reklama