Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavné večerné športové spravodajstvo verejnoprávnej Českej televízie. (oficiální text distributora)

Recenze (144)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kvalita pořadu vynikne hlavně ve srovnání s konkurenčními relacemi komerčních televizí. S tradicí přichází i profesionalita, což by měla být obecně hlavní deviza všech podobných zpravodajských pořadů. Branky, body, vteřiny (sekundy) mají obojí... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Klasická relace České a Československé televize. Nejstarší pořad společně s Večerníčkem vůbec:-)! Dříve Branky, body, sekundy. Rok od roku slabší a slabší, nicméně i tak stále lepší než na komerci:-) Znělka je nezapomenutelná:-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako sportovní fanatik jsem Branky, body i vteřiny kdysi nedočkavě vyhlížel a hltal všechny výsledky. Jenže pak se zjevili zákeřní konkurenti nejprve v podobě stručného teletextu a následně informacemi překypujícímu internetu. Přesto si BBV většinou nenechávám utéct, ale již to není ten jediný zdroj sportovních informací a tak se ode mne absolutního hodnocení nedočká. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Branky, body, vteřiny" - Góly, body, sekundy. Priekopník všetkých športových, televíznych relácii vysielaný už od roku 1956 v dnes už neexistujúcej Československej socialistickej republike. Jedným z mála osviežení v šedivom, ideologicky zameranom programe, monopolnej štátnej televízie bol aspoň šport. Táto pravidelná publicistická relácia prinášala dôležité aktuality zo svetových športovísk, a prináša ich dodnes. *** ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Dnešní zprávy ze sportu. Zatímco Adam Sebastian Helicid trošku zabral, aby ho Dvořka neutratil, Zorkana Hejdová není až taková běhna, jak jsme doufali. Ani Staňkovy koule nám krajní lábuž neudělaly. Naštěstí však oštěp třímá dáma, že. Barbora hází jako Janek, tedy si do důchodu odnáší další materiál na třetí chrup. Zítřek nám pak přinese Holouušu, která se pokusí o nečekané - nenechat se zase! zavřít u lajny a prodat, na co má, což je porazit všechny afroameričany, afroafričany a těch pár vyjukaných bělásků. Bolt se konečně loučí, lidé jsou z toho tak nadšení, že to chtějí vidět naživo a podnikaví Londýňané operativně ženou stadion o další štok nahoru. Za pozornost stojí i Rusáci, kteří tu nesmí být, a tak berou medaile pod jakousi pirátskou vlajkou. A jejich ostuda zmátla i Amíky s Keňany natolik, že houfně přestali dopovat a s výkony šli do prdele. Jediný zatvrzelý frajer, co si infuzi neodpustí, je Číňan - prostě tradicionalista. Pomocné prostředky však rozhodně nepotřebují Semenyaová a řada dalších tmavších chlapíků, co si péra obrátili naruby, sáčky zašoupli do prdelí a nechali narůst copánky na plešatící hlavy, aby při klání ukázali ženám, zač je toho testosteron. Konec reportu z MS v atletických zápoleních. Jo, a taky někde běhali nějaký koně, tenisti si pinkali a melírci čutali do merun. - Tři prdele soukromých telin a BBV se zatím nikde ani nepřiblížili. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Reportáž o fotbalové Spartě, reportáž o fotbalové Slavii, reportáž o fotbalové Bohemce, trapácký živý vstup (vykulená očka a přiblblý výraz moderátora, než za dlouhých 5-6 vteřin kašpárkovského tlemení začne žvatlat) z hokejového utkání Sparta - Slavia. Hmm, tak tenhle pořad o sportu se taky nějak propadá do jemně zapáchajících hlubin průměru. 55% a stále klesá. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jediný pořad, který sleduji každý den, takže jasných 5 hvězd. Sport mám velmi rád a nikdy si nenechám ujít výbornou relaci o dění ve sportu z nejbližší minulosti. Skvělí moderátoři, důstojné zpravodajaství. Bernatský forever. :-) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jedná se o suveréně nejkvalitnější sportovní zpravodajství na české televizní scéně. I když poslední dobou se objevují stále častěji rozpačitě působící redaktoři, má Česká televize dostatek ´držáků´, kteří z toho pořadu dokáží udělat večerníček pro sportovní příznivce. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

V okruhu sportovního zpravodajství jednoznačně nejlepší. Těch 15 minut obsáhne takové množství důležitých událostí, že na své si přijde fanda každého sportu a nikdo nebude ošizen. V tom konkurence dalece zaostává...... ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Největší sledovanost mají BBV v tavernách našich tuzemských luhů a hájů. Jsem za to rád, protože lepší je, když se chlapi hádají nad Barošem, než nad Kalouskem ušatým. A lepší je, když si zanotují "Vzhůrůů do Anglie" než "Nad poslaneckou sněmovnou se blýská, dph divo bijů, kdé domov můj, korupce šumí". A když porovnám toto zpravodajství s pandánem na Nově, tak dospěju k názoru, že jsou neporovnatelné. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ten se zranil, tomu se nepostavil, ne, mělo tam být toho nepostavili, ta smrděla na kurtu dvě hodiny, pak smrděla i mimo něj, protože se neosprchovala, ti vyhráli, ti obraceli západ, vlastně zápas, ti prohráli v poslední kundě, vlastně sekundě. Pořád dokola. Tenhle souhrn je tak nudně splácaný, až bych raději Nově dal za jejich zpravodajství tři * . Není tady žádná pořádná grafika, ani něco pro zatraktivnění relace. Moderátorka je buď široká v ramenou, že by mě snědla po obědě, a moderátor vypadá jak starý mladý z mlýna. Co jiného můžu dát než 0%. Já bych ty moderátory rovnou vyhodil všechny, pořad zrušil a hotovo. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Nejstarší (společně s Večerníčkem) pořad české televize a nutno dodat, že za těch více než sedmapadesát let doznal velkých změn. Pravda, původní formát zůstal zachován. Od ryze poloamatérských, nadšeneckých (berte prosím s rezervou), po poplatné době, až po ty dnešní, profesionální, snášející (nej)přísnější měřítka, tj; od „sportu zdar, fotbalu zvlášť “ aneb Víťa Holubec za dřevěným stolkem na dřevěné židly a za ním výsledková tabule s ručně psaným textem , až po dnešní moderní čtečky, ntb a velké LCD. Je otázkou, jak budou za dalších padesát let (pokud bude na co) nazírat tamější diváci na tu dnešní nabídku. Nicméně jedno se nemění. Původní vášeň, zapálení do sportu a s tím související ochota resp. potřeba zprostředkovat to i nám obyčejným (sportovním) divákům. Osobně jsem rád, že i přes dnešní velmi jednoduchou dosažitelnost těchto informací na netu, pořad nadále přetrvává.[Vidět zpětně záběry na benjamínka Pavla Čapka ve stylovém vytahananém svetříku se soby od ježíška?, se spořádaně založenýma rukama podél těla a dlaněmi na stole, doprovázející vstřelenou branku lakonickým „pěkná“, rovná se zážitek k nezaplacení. Jestli měl na mysli postávající fanynku za bránou, se můžeme už pouze dohadovat. Sorry Pavle, vím, každý jsme nějak začínali a kritizovat, narozdíl od tvoření, je tak snadné (my na csfd jsme na to specialisté), takže dneska za mě dobrý, už to má „gólové parametry“, byť na vymetenou šibenici, to ani po těch letech není]. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Kontinuita trvání přes 50 let tohoto pořadu mluví za vše. Vždy ve zkratce to nejdůležitější (což je mimochodem velmi důležité slovo, neplést si s nejžádanější) ze světa sportu v podání příjemného moderátora Bernatského a když není k dispozici internet, šáhnu po ovladači s prstem na tlačítku 1 ještě dnes. A to nejen kvůli neoposlouchatelné znělce. 70% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Sportovní zpravodajství kterému se Nova nebo Prima ani nepřiblížila. Největší rozdíl byl v moderátorech a hlavně v obsahu. Na nově celý sportovní víkend okomentovali za 3 minuty. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Konečně můj oblíbený pořad BBV na csfd:-) Teď už zbývá jen přidat Počasí a Minuty z regionu:-) Byly doby, kdy jsem hltal jen BBV, v posledních letech vnímám zpravodajství komplexněji. Navíc ve srovnání se Sportovními novinami nejsem už až tak kritický. ()

Reklama

Reklama