Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavné večerné športové spravodajstvo verejnoprávnej Českej televízie. (oficiální text distributora)

Recenze (144)

otík 

všechny recenze uživatele

Bývaly doby, kdy BBV bylo něco úžasně informativního, báječného a pro sportovní fanoušky nezbytného. Dnes, v roce 2012, po změnách v ČT, bohužel jeden z pořadů, jehož úroveň klesla na minimum. A smutné je, že na Markíze se ve Športových novinách člověk dozví daleko víc a dokonce i z českého sportu, zatímco u nás se o slovenských úspěších můžem nechat jenom zdát. ()

Volos 

všechny recenze uživatele

Sportovní zpravodajství je formát, ve kterém není zdánlivě co zkazit. Opak je ale pravdou. BBP se soustředí pouze na domácí události (které v určitých dnech jsou naprosto banální) a často zcela vynechává události ze světa, které se nás velmi často nepřímo týkají. Jako příklad uvedu poslední boxerský zápas Vitalije Klitschka, který vůbec pořad nezmínil a to i přes to, že to byla světová událost ( vysílalo to asi 30 stanic a sledovalo desítky milionu lidí). A další a další, stává se to skoro každý týden. V momentě, kdy budeme obklopeni jenom našimi zprávami, často nepodstatnými, tak se nám postupem času velmi sníží obzory. Zkrátka s časem, který mají BBV vyhrazeny je špatně naloženo a to je zásadní problém. ()

Reklama

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Nejlepší sportovní zprávy na českých tv stanicích.Vždy rychle,dobře a aktuálně informují o sportovním dějství z celého světa.Také jsou zde lidi,kteří tomu rozumí a jde poznat,že text nemají naučenej vzpaměti,jako se to děje na nejmenovaných českých tv stanicích.Nemám co zde vytknout a pořad sleduji,takže hodnocení je jasné ;) ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Nejstarší (společně s Večerníčkem) pořad české televize a nutno dodat, že za těch více než sedmapadesát let doznal velkých změn. Pravda, původní formát zůstal zachován. Od ryze poloamatérských, nadšeneckých (berte prosím s rezervou), po poplatné době, až po ty dnešní, profesionální, snášející (nej)přísnější měřítka, tj; od „sportu zdar, fotbalu zvlášť “ aneb Víťa Holubec za dřevěným stolkem na dřevěné židly a za ním výsledková tabule s ručně psaným textem , až po dnešní moderní čtečky, ntb a velké LCD. Je otázkou, jak budou za dalších padesát let (pokud bude na co) nazírat tamější diváci na tu dnešní nabídku. Nicméně jedno se nemění. Původní vášeň, zapálení do sportu a s tím související ochota resp. potřeba zprostředkovat to i nám obyčejným (sportovním) divákům. Osobně jsem rád, že i přes dnešní velmi jednoduchou dosažitelnost těchto informací na netu, pořad nadále přetrvává.[Vidět zpětně záběry na benjamínka Pavla Čapka ve stylovém vytahananém svetříku se soby od ježíška?, se spořádaně založenýma rukama podél těla a dlaněmi na stole, doprovázející vstřelenou branku lakonickým „pěkná“, rovná se zážitek k nezaplacení. Jestli měl na mysli postávající fanynku za bránou, se můžeme už pouze dohadovat. Sorry Pavle, vím, každý jsme nějak začínali a kritizovat, narozdíl od tvoření, je tak snadné (my na csfd jsme na to specialisté), takže dneska za mě dobrý, už to má „gólové parametry“, byť na vymetenou šibenici, to ani po těch letech není]. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Největší sledovanost mají BBV v tavernách našich tuzemských luhů a hájů. Jsem za to rád, protože lepší je, když se chlapi hádají nad Barošem, než nad Kalouskem ušatým. A lepší je, když si zanotují "Vzhůrůů do Anglie" než "Nad poslaneckou sněmovnou se blýská, dph divo bijů, kdé domov můj, korupce šumí". A když porovnám toto zpravodajství s pandánem na Nově, tak dospěju k názoru, že jsou neporovnatelné. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • V roce 1980 dochází k přejmenování pořadu, slovo „vteřiny“ nahrazuje „sekundy“. Z důvodu změny názvu přijetím systému jednotek SI („Le Système International d'Unités“) roku 1974. V lednu 1993 se Česká televize vrací k tradičnímu názvu se slovem „vteřiny“. (sator)
  • Po autorovi původní znělky bylo nutné značně pátrat, než se podařilo zjistit, že jím byl Štěpán Koníček. Znělka je neuvěřitelná tím, že jako jediná zůstala na obrazovkách od roku 1956, přestože později mírně upravená. (sator)
  • Většina původních starých reportáží je nenávratně ztracena - zplesnivěla a byla skartována. (sator)

Reklama

Reklama