Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svižné, přesné, užitečné, tak hodnotí svou vlastní zpravodajskou relaci TV Prima. Ta má podle druhé nejúspěšnější komerční televize u nás přinášet přehled nejdůležitějších a nejzajímavějších událostí uplynulého dne doma i ve světě. (Paity)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

topi80 

všechny recenze uživatele

Prima v těchto nelehkých dobách překvapuje mimořádnou objektivitou a věcností, což je v těchto propagandistických dobách čin mimořádný. Když se někde shromáždí lidi, zajímá se, proč tam byli, co tam zaznělo, co rezonuje ve společnosti. Neodvádí pozornost, nedělá propagandu, neznásilňuje události ani nevymývá mozky. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší zprávy, než na televizi Hyena (Hovna)... Nova... často poutavé, občas zajímavé někdy zbytečné. Ale tak už to bývá. Dřív byli dost seriózní, ale v poslední době se přibližují právě Nově. Intonace hlasu směšná až prudérní a snaží se o Novácké "cool" vložky, které to celé ještě víc znehodnocují. Dávám tři hvězdy a doufám, že se vydají zpět po své staré cestě, která na rozdíl od té Novácké byla snesitelná. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky prostě musím dát. Ne, že by zprávy plné bouraček a dalších neštěstí pro mne představovali novinářský vrchol, ale proto, že musím ocenit, jak to dělá v posledním roce Prima dobře. Rozdělení zpráv na normální, krimi a VIP, přičemž je naprosto upozaděn sport. Každému se to nezdálo a teď všichni vidí, jak to funguje. ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nebývalo špatné a dalo se na to dívat, ovšem pouze do doby, než se to, pro mě z nevysvětlitelných příčin, začalo podobat pořadu Televizní noviny na TV Nova, takže...o stupeň lepší jak novácké zprávy, a to je moc. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, občas se na to kouknu, ale informativní hodnota zpráv je téměř nulová a asi bych to i ohodnotil odpadově, avšak jsou zde dva důvody proč dávám jednu hvězdu. Jednak zprávy srovnávám s těmi na Barrandově a také na Nově a Prima je zkrátka nejlepší z téhle trojice. Druhým je, že se tento výtvor se dá také brát jako kompilace katastrof, bitek a bouraček na youtube. 15% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Ve zpravodajské relaci se vystřídalo 9 moderátórů, a to Terezie Kašparovská, Tomáš Drahoňovský, Sandra Parmová, Roman Fojta, Mirka Čejková, Pavel Zuna, Jiří Chlum, Světlana Zárubová a Martina Gavriely. (chleba24)

Reklama

Reklama