Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svižné, přesné, užitečné, tak hodnotí svou vlastní zpravodajskou relaci TV Prima. Ta má podle druhé nejúspěšnější komerční televize u nás přinášet přehled nejdůležitějších a nejzajímavějších událostí uplynulého dne doma i ve světě. (Paity)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

Fraktální odpad!

všechny recenze uživatele

Běžně nehejtuju...Dneska jsem ale viděl zprávy na Primě(ani ne celý), radši bych aby na zeměkouli spadl meteorit který by ji zničil a na ten by spadl další meteorit kterej by zničil ten co zničil Zemi. , než si je pustit znovu. Krimizprávy- koncentrované zlo . ViP- blbost pro PiPky. Zprávy z vili- To si dělaj PRDEL? Davaj tam vůbec ještě sport a klasický (ač aušusový) zpravodajství jako na Nově? ...ty hraný zcénky vyloženě nechutně upravený počítačem?.... zvracim, ani jsem nestihl doběhnout k zachodové míse... Nejsmutnější je že je to obraz naší společnosti a zároveń ji to formuje tak,že se dál topí do sraček.... ()

El_Shafo odpad!

všechny recenze uživatele

Infotainment podobně nevkusného, ale snad ještě amatérštějšího ražení než na Nově. Zlo moderního věku, hrob demokracie. Nechci si raději zjišťovat, jakou sledovanost má chudák Šebrle (že se mu nechce raději žebrat u kostela), stačil mi jeden hysterický záchvat volání po odebírání volebního práva na základě sesbíraných dat z předem instalováných štěnic v televizních přijímačích, který jsem zažil, když jsem nedávno zjistil, kolik voličů se dívá na Borhyovou s Korantengem, a dosud jej zcela nerozdýchal. A to ani neposuzuji, co vysílají, ale jak. Ta forma je prostě neuvěřitelná a nepochopitelná. No a mám-li přece jenom zhodnotit i obsah, vybavuje se mi, že ve Springfieldu mají rádio KBBL: Kecy, Blbosti, Bláboly, Lži; netrpělivě očekávám přejmenování TV Prima po jeho vzoru. Ne, opravdu nevím, proč se na primácké zprávy někdo dívá, vždyť pro chvíle masochistických choutek tady máme do extrému dotažený, a přece krystalicky čistý trolling na TV Šlágr. ()

Reklama

BluT odpad!

všechny recenze uživatele

V minulých letech bych Zprávy TV Prima přirovnal k takovejm horším Televizním novinám, ale co s tim prováděj poslední dobou je hrozný. Neobjektivní pořad populisticky cílený na průměrného diváka, kterému podsouvá pouze násilí, vraždy a znásilnění a sem tam i nějakou normální reportáž, kterou ale podbarvěj tak, aby útočila na city. Neutrální pohled na věc a onu objektivitu aby člověk hledal mikroskopem. 5% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Asi ani nepoznám českú alebo slovenskú súkromnú, televíznu stanicu, mimo vysoko profesionálnej TA3, ktorá by poskytovala svojim divákom objektívne, vyvážené spravodajstvo. Hlavné spravodajsko-publicistické relácie komerčných televízií sú zväčša len zhlukom hodne povrchných informácií zo svetovej a domácej politiky, mediálne nafúknutých káuz a afér, čo je pokaždé dolpnené hojnou mierou násilia, ľudského zúfalstva, prírodnými katastrofami, dopravnými nehodami a roztomilými sprostosťami na záver. Presne také sú aj "Zprávy TV Prima". * ()

Rychleji 

všechny recenze uživatele

Lepší než Nova, ale to je většinou vše ... Začínali pěkně, ale teď? Manipulace s divákem stejně jako na Nově. Neobjektivní reportáže postavené jen a jen populisticky... Většinou tedy proti vládě a proti prezidentovi,,, Odpad! Ty dvě hvězdy ... to je jen kvůli srovnání s jinými relacemi. Jo! A jestli se chcete na večer pěkně vystresovat, tak si pusťte Krimi zprávy :) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Ve zpravodajské relaci se vystřídalo 9 moderátórů, a to Terezie Kašparovská, Tomáš Drahoňovský, Sandra Parmová, Roman Fojta, Mirka Čejková, Pavel Zuna, Jiří Chlum, Světlana Zárubová a Martina Gavriely. (chleba24)

Reklama

Reklama