Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svižné, přesné, užitečné, tak hodnotí svou vlastní zpravodajskou relaci TV Prima. Ta má podle druhé nejúspěšnější komerční televize u nás přinášet přehled nejdůležitějších a nejzajímavějších událostí uplynulého dne doma i ve světě. (Paity)

Recenze (109)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, občas se na to kouknu, ale informativní hodnota zpráv je téměř nulová a asi bych to i ohodnotil odpadově, avšak jsou zde dva důvody proč dávám jednu hvězdu. Jednak zprávy srovnávám s těmi na Barrandově a také na Nově a Prima je zkrátka nejlepší z téhle trojice. Druhým je, že se tento výtvor se dá také brát jako kompilace katastrof, bitek a bouraček na youtube. 15% ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu ten rozdíl mezi procentuálním hodnocením TV novin a těchto "zpráv" TV Prima (úmyslně s malým z), protože to co si tenhle príma KANÁL dovoluje vysílat je daleko horší, než s čím přichází Nova. Jenomže od trapasu se zmrzlou vodou je prostě strašně "in"házet špínu jen na Novu a ostatním televizím všechno promíjet. U těchto zpráv se narozdíl od těch konkurenčních nezasmějete, spíše unudíte k smrti. Všechno je podáno vesměs suše a mdle - což by vzhledem k vážnosti zpráv nevadilo, jenomže oni si je cucají z prstu zrovna tak jako u nenáviděných Televizních novin. Ale aspoň je to názorný příklad toho, jak jsou lidé ovlivnitelní názory ostatních. Takže mi prosím někdo vysvětlete, v čem jsou "o stupeň lepší" než zprávy na Nově, protože si začínám myslet, že je to spíš nějaký kód znamenající "všichni to říkají, tak to sem teda napíšu taky, abych neztratil tvář". ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Asi ani nepoznám českú alebo slovenskú súkromnú, televíznu stanicu, mimo vysoko profesionálnej TA3, ktorá by poskytovala svojim divákom objektívne, vyvážené spravodajstvo. Hlavné spravodajsko-publicistické relácie komerčných televízií sú zväčša len zhlukom hodne povrchných informácií zo svetovej a domácej politiky, mediálne nafúknutých káuz a afér, čo je pokaždé dolpnené hojnou mierou násilia, ľudského zúfalstva, prírodnými katastrofami, dopravnými nehodami a roztomilými sprostosťami na záver. Presne také sú aj "Zprávy TV Prima". * ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Stejná, tedy mizerná, kvalitativní úroveň jako "Televizní noviny", akorát kratší - jsem na rozpacích, jestli je to klad nebo zápor :-? A hlavně co nejvíc katastrof! 30% EDIT: Po dvou letech se zhnuseným šklebem ubírám hvězdici - zavedený profil 15 minut běžných nejdůležitějších zpráv + 10 minut Krimi + 10 minut Krimi plus + 15 minut píčovin o celebřitích udělal ze "zpravodajství" TV Prima pořad zbytečnější než minizprávy TV H@vna a to už je prakticky na odpad. 15% ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Nesrovnatelně horší než novácké zprávy, a to z mnoha dobrých důvodů. Zatímco Televizní noviny - ať už si o nich myslíme cokoli - tu byly první a dodnes představují nejsledovanější českou zpravodajskou relaci, která tu udává - ať se komu líbí, či nikoli - přes 20 let trendy, jak mají v Česku vypadat televizní zprávy, ty primácké jsou jen jejich špatnou a lacinější kopií. Jsou plné bývalých nováckých tváří (pokud je mi něco na nováckém přístupu k reportérům a moderátorům sympatické, pak je to jejich veskrze důsledná politika nepřijímat profláklé tváře z jiných televizí, a místo toho si vychovávat vlastní), mají naprosto otřesnou grafiku, vyčleněním speciálního času pro "krimi" a "VIP" už si ani nehrají na to, že jde o seriózní zpravodajství (o děsivé úrovni "diváckých" zpráv, které Prima nakupuje od externí firmy a které jsou určeny pro tragédy, kteří dosud neobjevili YouTube, se raději nevyjadřovat), jsou dělané za nesrovnatelně menší peníze než zprávy na Nově (markantní naprosto na všem, od vzhledu sídla televize na Palmovce, přes předpotopní grafiku studia, po výrazně kratší stopáž celých zpráv), a poslední tečkou je vysílací čas, jehož začátek je stanovený záměrně 5 minut před 19.00, aby vyfoukli diváky zprávám na České televizi i těm na Nově, které začínají v 19.00, resp. v 19.30. Na Primě totiž dobře vědí, že kdyby jejich zprávy pustily v 19.30 přímo proti Televizním novinám, neměli by nejmenší šanci. Už jen za tuto připosranost jít otevřeně proti hlavní konkurenci, od níž jinak ochotně kopírují cokoli se jim hodí, si lepší hodnocení nezaslouží. ()

Adam Bernau odpad!

všechny recenze uživatele

Jako sumu všech možných důvodů, proč pohrdat českým člověkem, vybírám z mnoha možných kandidátů vysílání a sledování Zpráv na Primě s jejich Krimi a Diváckými zprávami. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Koukám, že už tu můžeme hodnotit a komentovat lecjakou koko...nu :-D. Ale co, zprávy na Primě docela ujdou. 5/10 ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Jednostranný bulvááááár. Místo upoutání pozornosti si patetický přednes redaktorů z terénu vyslouží vý-/ú-směv. A později útočníci spoutali i manžela poškozené, který přišel později. Nahodile sledováno párkrát v lednu a únoru 2012. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Popravdě se poslední dobou podívám na zprávy buď na Primě, nebo vůbec. NOVA už mi leze krkem a na ČT jen v nutné sebeobraně. Takže asi tak. Pořád ale lepší, než si číst sračky v bulváru a na Novinkách… ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Zprávy na Primě jsem viděl jen párkrát a musím uznat, že jsou velmi slabé. Je tam trochu bulváru, ale celkově by Prima měla jít na zaškolení do Novy. Prostě a jasně za dvě. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější zprávy, když už na nějaké koukám. Umírnění moderátoři, aktuální události a taky do nich věčně necpou týrání zvířat jako např. Nova. I ten populismus a lezení některým politikům do ... (Nova i ČT) je na Primě přijatelný. ()

Reklama

Reklama