Reklama

Reklama

Vlčí mládě - Série 3

(série)
všechny plakáty
USA, (2013–2014), 16 h 48 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Jeff Davis

Kamera:

David Daniel

Hudba:

Dino Meneghin

Hrají:

Ivo Nandi, Tyler Posey, Crystal Reed, Dylan O'Brien, Tyler Hoechlin, Holland Roden, JR Bourne, Linden Ashby, Melissa Ponzio, Daniel Sharman, Seth Gilliam (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Studenti Beacon Hills High se vracejí z prázdnin, vztah Scotta a Allison skončil, a Scottův nejlepší přítel Stiles se společně s Lydií zapletl do detektivní práce. Lydia se mezitím vyrovnává s rozchodem s Jacksonem, který se odstěhoval do Londýna. Derek, Isaac a Peter zkoumají Alfa smečku, která přišla do Beacon Hills a unesla Boyda a Ericu. Isaaca, jenž byl také chycen, osvobodí neznámá dívka... (AXN)

(více)

Recenze (4)

peetzahy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série se mi líbila do 12 dílu, nejspíš to měla být série sama o sobě a nemíchat do toho dalších dvanáct dílů, které byly úplně od věci. Hlavně pro mě nesympatická herečka Arden Cho mi trochu zkazila tu radost ze seriálu. Mezi nejoblíbenější díl patří z této série rozhodně "Zatmění Měsíce", "Nenasytný", "Božský tah". Nejsmutnější scény byly v 23 a 24 díle. Na čtvrtou sérii se moc netěším, protože je bez mích oblíbenců Crystal Reed (Allison), Daniela Sharmana (Isaac) a možná i dalšch ()

berberry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Srdcervoucí konec série, která mě úplně donutila se na teen wolf přestat dívat. ALE nevydržela jsem to. I když tam v každém díle chybí Alison, je tam nakonec hezky zapojena. ()

Reklama

Reklama